Ostatnio nie mam szczęścia do gwiazd, gdyż 3 gwiazdy za 10 razem >.<
Płakać mi się teraz chcę TT.Tt
Strony : 1 ... 152 153 154 155 156 ... 227
Ostatnio nie mam szczęścia do gwiazd, gdyż 3 gwiazdy za 10 razem >.<
Płakać mi się teraz chcę TT.Tt
Mi gwiazdy chyba umknęły te nowe, bo promenada pusta. :"D

Haha, nivata, a to masz pecha xD
A tak wogle to od kiedy do kiedy są zazwyczaj gwiazdy walentynkowe? Bo jeśli tak od walentynek, to w czasie promocji będą nam łaziły po promenadzie!
Ha, chyba nawet w czasie tej największej ^^
Pineapple napisał
A tak wogle to od kiedy do kiedy są zazwyczaj gwiazdy walentynkowe? Bo jeśli tak od walentynek, to w czasie promocji będą nam łaziły po promenadzie!Ha, chyba nawet w czasie tej największej ^^
O, właśnie, muszę zostawić kasę na Walentynkowe!
Złapałam dziś Lady Gragrę. <3333

Gratulacje Majerankowa! A u mnie dziś puściutko...
U mnie od kilku dni na promenadzie pustki... Szkoda, bo teraz gdy jest obniżka cen to bym upolowała parę gwiazd. No trudno, może jutro się ktoś pokaże.

Ahh .. pamiętam jeszcze gdy był aparat .. Salon Piękności .. Solarium .. 
Wie ktoś na jakiej prawdziwej sławie jest stylizowana Jenni?
Ygreeq Jenni jest stylizowana na głównej żeńskiej postaci z dość już starego (rok 1985, o ile dobrze pamiętam) filmu "Powrót do przyszłości". Niestety nie pamiętam już jak miała na imię. ;>
A u mnie odkąd trwa promocja -40% to nie pojawiła się żadna gwiazdka na promenadzie 
KimKas - w filmie dziewczę nazywało się Jennifer Parker 
KimKas, Mikacz, dzięki 
Meska napisał
A u mnie odkąd trwa promocja -40% to nie pojawiła się żadna gwiazdka na promenadzie

U mnie też słabiutko... Pojawiają się tylko te nic nie warte! Michele, wiem jak to jest... 
Pusta promenada, akurat gdy trzeba do misji to nie ma ;__;

A ja nie narzekam, nałapałam trochę gwiazd i mam nadzieję do końca promocji strzelić jeszcze z 10 fotek
Co prawda kilka dało się trafić dopiero przy 9-10 próbie, ale większość grzecznie zamykała się w trzech podejściach. Z resztą przy obecnej cenie nawet 10 strzałów to nie taka wielka tragedia.
Najbardziej cieszy mnie złapanie Szkockiej Księżniczki - poszło na nią całe 10 prób, ale te włosy są warte każdej ceny! <3

Ja gwiazdy nie widziałam od 4 dni więc u mnie też słabo 
U mnie pustka od tygodnia 

Sorki uprzedzam z góry, że zadam durne pytanie, ale... Jak niby dostaje się makijaż i włosy gwiazd??? Zostają u fryzjera, czy co? Bo ja chyba nie dostawałam a przynajmniej nie widziałam....
Jula04 no tak są u fryzjera i w salonie makijażu, na pewno je masz, popatrz dobrze. Na przyszłość zadawaj pytania w dziale FAQ.

Dzięki wielkie... I postaram się nie zadawać takich pytań tutaj... 
Czyżby były jakieś zmiany w zmienianiu się gwiazd? O.O Wchodzę teraz na promenadę, a tam wróć JUTRO, a nie PO POŁUDNIU... O.O
Swoją drogą - jejejejej, nie mogę się doczekać gwiazdek walentynkowych ^^
Nie, to normalne, że jest "jutro" XD Napis zmienia się trochę później, ale to znaczy, że nie masz porannej gwiazdy, bo ta pojawia się od razu po północy (jeśli ma się pojawić), a mówi to jeden ze znawców nocnego oblicza tej gry XD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-02-2015 o 00h47)
Uff, kamień z serca... Wi-Fi mi nie działa, i internet mam tylko przez kabel. Gdyby rzeczywiście była taka zmiana, mało walentynkowych gwiazdek bym ustrzeliła w czasie promocji, bo nie miałabym jak wejść między drugą np., a czternastą xD
Ojeeeeejuniu! Co te gwiazdy takie wredne? Kolejna gwiazda z kolei łapiąca się dopiero powyżej szóstej próby! xD Ale sukienka i rękawki od Lolpez całkiem ładne, więc wybaczam ^^
EDIT: O, jak miło! Mandonna za drugą próbą! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (07-02-2015 o 16h09)