Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153 ... 227

#3751 21-12-2014 o 14h36

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Wszystkie nowe gwiazdeczki ustrzelone, zostało jeszcze troszkę kaski na nowe buciki :3

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#3752 21-12-2014 o 14h37

Miss'Żółtodziób
...

Anna za 10 razem  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

#3753 21-12-2014 o 15h10

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

na razie mam farta xD
Anna - 2
Gringe? - 1
Frost - 1
Jeszcze tylko 3 gwiazdki i komplet /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#3754 21-12-2014 o 16h09

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

I cała szóstka nowych złapana /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Teraz jeszcze dokończyć stare...

Edit: I w końcu mam wszystkie gwiazdki świąteczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png (A pozostałe po "polowaniu" 7 tys. wydam na ciuszki) Wróć, ja i moja umiejętność liczenia xd została mi jeszcze jedna gwiazdka - świąteczny duszek, a funduszów brak... smuteczek, ale z drugiej strony lepiej mieć do złapania tylko jedną niż kilka.

Ostatnio zmieniony przez KimKas (23-12-2014 o 14h07)

#3755 21-12-2014 o 17h03

Miss'nieobczajona
Sakura52
...

Stwierdzam, że tegoroczne świąteczne zdjęcia się udały:
Dziadek do orzechów: 5 prób
Grunch: 1 próba
Mikołaj: 3 próby
Anna: 1 próba
Jackeline: 1 próba
A Balerina jest piękna...
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

"W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. "

#3756 22-12-2014 o 00h03

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Zimowa Wróżka za ósmą próbą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png No ale komplecik wszystkich gwiazd świątecznych jest! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3757 22-12-2014 o 00h06

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

U mnie też już komplecik świątecznych gwiazd! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#3758 22-12-2014 o 00h54

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Jackeline - 4
Dziadek do orzechów - 1
Święty Mikołaj - 2
Grunch - 1
Anna - 2
Świąteczna Balerina - gratis

Jestem bardzo zadowolona z nowych gwiazdek, spisały się i nie zjadły za dużo MM ♥

Teraz pozostało mi czekać na następne Halloween, żeby mieć komplet wszystkich gwiazd na MF, haha /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#3759 22-12-2014 o 16h13

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

U mnie również komplecik gwiazd świątecznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#3760 22-12-2014 o 20h24

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

Mikołaj mnie nie lubi ;< Dał się złapać dopiero za 9 razem ;x

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3761 22-12-2014 o 23h20

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Dzisiaj wpadła Jackeline, to już trzecia z nowych gwiazd u mnie i po raz trzeci wzięła 10 prób. Normalnie jakaś klątwa. Mam nadzieję, że reszta będzie łaskawsza, bo inaczej krucho będzie z funduszami, a miało tak ładnie na wszystko wystarczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

EDIT: Ponarzekałam to i Grunch wpadł za pierwszym razem. Oby tak dalej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Ygritte (23-12-2014 o 00h58)

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#3762 25-12-2014 o 14h03

Miss'Electronic
Setarah

Aaa! udało mi się złapać balerinę love ♥

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#3763 30-12-2014 o 16h28

Miss'ok
...
Miejsce: Anty rzeczywistość

Anna- 2
Swięty Mikołaj- 1
Grunch- 3
reszta -1
balerina -10 kocham ją
/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

kiciunia!!!

#3764 03-01-2015 o 00h43

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Jeeej! Taylor Shift za drugim razem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiem, po co strzelałam, no ale w sumie gitarkę i sukienkę to ona ma ładne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png No i taki uśmiech losu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (03-01-2015 o 00h44)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3765 04-01-2015 o 17h27

Miss'ok
Meska
...

Zlapalam Angeline Dzoli dopiero za 9 razem, chyba mnie nie lubi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#3766 05-01-2015 o 18h41

Miss'ok
Dhara
...
Miejsce: New Delhi

U mnie cały czas pusto. ; (

#3767 06-01-2015 o 17h52

Miss'całkiem całkiem
beti61
...
Miejsce: Gdzieś na północy Polski :)

Dhara napisał

U mnie cały czas pusto. ; (
                                                                U mnie niestety też /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#3768 06-01-2015 o 17h53

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

A ja się cieszę, że u mnie pusto, bo staram się zaoszczędzic, a nie mogę się powstrzymać przed zrobieniem im zdjęcia... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3769 06-01-2015 o 18h28

Miss'ok
Dhara
...
Miejsce: New Delhi

Dzisiaj pojawiła się u mnie Regina. Udało mi się pstryknąć fotkę już za trzecim razem, więc jestem szczęśliwa. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Iremi Ja staram się uzbierać od trzech miesięcy na pewną rzecz. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jestem słaba w oszczędzaniu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3770 07-01-2015 o 14h05

Miss'Electronic
Setarah

Charli Teron za 10 podejściem ;< Nie lubi mnie chyba. Ale ciuszki ma genialne ♥

#3771 08-01-2015 o 18h00

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Ojejej! Marylin Monroe za pierwszym razem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Kochana! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#3772 08-01-2015 o 18h19

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Dzisiaj Rijanna (7) i Serce Pirata (2). Pierwsza pani mnie nie powaliła, a za jedną wersję kolorystyczną nie opłacało się tyle razy strzelać, ale w drugiej to się po prostu zakochałam *-*. A w zasadzie to w tym "tatuażu" na ramię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

#3773 09-01-2015 o 21h25

Miss'Electronic
Setarah

Wrr! Jennifer Lorens 8 prób i nic -.-"

#3774 10-01-2015 o 10h55

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Jeeej! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Plavalagoona za pierwszym razem! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Wspaniale! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png No i kolejny powód do radości - strasznie podoba mi się jej spódnica ^^

#3775 10-01-2015 o 15h22

Miss'całkiem całkiem
Kizimizi46
...

Kurcze! Od misji gdzie musze zebrać 80 zdjęć gwiazd nie pojawiła mi sie żadna  /modules/forum/img/smilies/goutte.gif  a brakuje mi 10 ..

/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Strony : 1 ... 149 150 151 152 153 ... 227