Rillianne - zajrzyj do zdjęć z gwiazdami ErinBlack, w okolice ósmej - dziewiątej strony. Nasza modka ma przecież wszystkie zdjęcia - w tym te świąteczne! 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-12-2014 o 00h19)
Strony : 1 ... 145 146 147 148 149 ... 227
Rillianne, zdaje mi się, że jest ich póki co 18, możesz przeliczyć, ile już ustrzeliłaś. 
Skrzat Zabawka za 10 podejściem - kurczę, a miało być tak pięknie!
Ale przynajmniej drewniana lokomotywa jest warta tej ceny...

Mikuś za 2 razem! Przynajmniej on mnie lubi... 
Matko bosko, no niemożliwe, ale po skomplikowanych obliczeniach wyszło, że jednak ustrzeliłam już wszystkie świąteczne gwiazdy. Rok temu byłam chyba wybitnie niedysponowana w czasie świąt, bo za Chiny nie pamiętałam, że zrobiłam tyle zdjęć... o.O
Pozostaje tylko pogratulować zdolnemu Papparazzi
Oby nowe gwiazdy były warte 10 prób 
Mi się wydaje, że wśród nowych gwiazd będzie gwiazdka/gwiazda betlejemska/coś w tym guście. I/albo będzie też Anna. Ot, takie moje przewidywania 
Miss prezent za dziesiątym razem 
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-12-2014 o 14h02)
Lodowy Książę dopiero za dziesiątym podejściem. ;c
Ponad 5000MM poszło na zdjęcie z Miss Prezent ;_; Dobrze, że chociaż sukienkę ma ładną.
Uff... Cukierkowa Dama za 1
Normalnie przez ostatnie dzuesiątki bałam się jej cyknąć fotkę...
Jakieś czary-mary, miałam dzisiaj trzy gwiazdy
nie wiem jak to możliwe, ale wcale się nie pogniewałam 
Nisiu, jedna darmowa to machnęłaś trzy
Ja dziś na przykład miałam cztery 
Jeszcze jutro Królowa Śniegu i będzie komplet świątecznych 
Tak myślałam, ale stwierdziłam, ze to niemożliwe, że z zeszłego roku są darmowe
ehh mi ich jeszcze trochę zostało 
Bożonarodzeniowa miss za razem. Aż mnie serce rozbolało.
Królowa Płatek za pierwszym razem! ♥
Lodowy książę za drugim razem! 
No i wszystko wyłapane
Czekam na nowe gwiazdki i oficjalnie brakuje mi w tej chwili jedynie 6 halloweenowych 
Jeśli chodzi o łowy to mogło być lepiej, ale nie narzekam 
- Pani Mikołajowa - 9
- Renifer - 8
- Maria Kerry - 8
- Świąteczna Wróżka - 2
- Bałwan - 10
- Świąteczna Księżniczka - 1 (bo darmowa XD)
- Miss Prezent - 6
- Świąteczny Anioł - 1 (bo darmowy xD)
- Królowa Śniegu - 9
Średnia powyżej pięciu prób na gwiazdkę, nawet jeśli doliczę darmowe do działania </3
Pani mikolajowa za 10
chyba mnie nie lubi
Świąteczny Duszek - 4
Królowa Śniegu - 1
Zimowa Wróżka - 1 (nie ma makijażu? o.O)
Miss Prezent - 9
Świąteczna Księżniczka - za darmo
Skrzat Zabawka - 3
Renifer - 10
Bałwan - 2
te na których mi zależało za 9 i 10 próbą, a przy reszcie pomyślałam 3 - 4 próby albo odpuszczam i udawało się w miarę szybko zrobić zdjęcie.
I z zeszłego roku:
Bożonarodzeniowa Miss - 2
Księżniczka Choinka - 2
Świąteczna Wróżka - 2
innym pewnie też próbowałam zrobić, ale to były czasy "za dzienną wypłatę starczy mi na dwie próby, z oszczędności na 0"
.
Dzięki genialnemu fotografowi Rillianne
mogłam podejrzeć i wiem, że nie mam jeszcze Cukierkowa Dama, Maria Kerry, Święty Mikołaj, Lodowy Książę, Królowa Płatek, Świąteczny Anioł (chyba darmowa) i Pani Mikołajowa, czyli jak dalej będzie średnia 4,5 to wyjdzie około 20 tys. MM.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gMoja średnia to również 4,5... zostało mi 11 starych gwiazd więc potrzebuję prawdopodobnie trochę ponad 37 tys... a potem będą nowe gwiazdy... ehhh
Świąteczny Duszek za pierwszym razem! Dobrze, że tylko jedna próba, wściekłabym się, gdyby więcej kasy poszło na strój w tylko jednej wersji kolorystycznej...
Btw, co ja czytam, Świąteczny Anioł i Świąteczna Księżniczka są za darmo? O.o A trzeba spełnić jakieś warunki, żeby się ukazały?...

Skrzat Zabawka dopiero za 10 razem. ;<
Mnie zostało jeszcze 5 starych gwiazd, ale funduszy coraz mniej i coś mi się wydaje, że nie starczy mi na nowe. ;_;
Dasharia, musisz złapać odpowiednie gwiazdy. Do Anioła: Miss Prezent, Księżniczkę Choinka, Królową Płatek i Bożonarodzeniową Miss, a do Świątecznej Księżniczki: Renifera, Świąteczną Wróżkę, Skrzata Zabawkę i Bałwana 
Skye napisał
nie mam jeszcze Cukierkowa Dama, Maria Kerry, Święty Mikołaj, Lodowy Książę, Królowa Płatek, Świąteczny Anioł (chyba darmowa) i Pani Mikołajowa, czyli jak dalej będzie średnia 4,5 to wyjdzie około 20 tys. MM.
Ostatnio zmieniony przez Skye (15-12-2014 o 16h36)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBożonarodzeniowa Miss wreszcie się ukazała i dała się złapać za czwartym razem. 
A mi Królowa Płatek wskoczyła za drugim razem, łiii!