Mnie również niestety od początku promocji zaszczyciły całe dwie gwiazdki T-T
Ale może przynajmniej w końcu uzbieram na szkolenie xD

Strony : 1 ... 125 126 127 128 129 ... 227
Mnie również niestety od początku promocji zaszczyciły całe dwie gwiazdki T-T
Ale może przynajmniej w końcu uzbieram na szkolenie xD

Wczoraj siedziałam na MF,patrzę na zegar - Już po północy!
A tu na promenadzie Merlin *_*
Oczywiście zrobiłam zdjęcie :3
Mnie gwiazdy ostatnio nie lubią ;/ Pojawiają się bardzo rzadko ale przynajmniej kasa nie idzie na zdjęcia i w teorii, można zaoszczędzić na coś innego.
Ostatnio zmieniony przez Solelei (09-07-2014 o 15h48)
U mnie pustynia, już dano nie czekałam tyle na gwiazdę. Zamiast korzystać z promocji siedzę i wypatruje licząc że kolejny dzień przyniesie kogoś w me progi 
Też na to liczę ze swoją promenadą ale ona wciąż taka pusta...

trish95 napisał
A tak to staram się unikać gwiazd-facetów, bo najbardziej zależy mi na ubraniach dla mojej Miss (faceci mogliby w samych gatkach chodzić, jak dla mnie. Nie obchodzi mnie zbytnio ich wygląd.)
Catline do czasu, potem będziesz miała misję na ilość zdjęć z gwiazdami i będziesz cykać wszystkim, którzy się pojawią 

Ostatnio miałam Chris 5 lipca po długiej przerwie. A dziś jest już 10. I co.? Dalej nic.
Czy to tak, że jest się na danym poziomie i ma się więcej gwiaz niż wymaga misja na wyższym poziomie to dostaje się coraz mnie gwiazd do cykania.?
Moridiana napisał
Ostatnio miałam Chris 5 lipca po długiej przerwie. A dziś jest już 10. I co.? Dalej nic.

Normalnie cud. Dziś miałam aż 2 gwiazdy, jak nigdy.
No to teraz to już na prawdę tylko pozazdrościć T-T mnie nadal nikt nie zaszczycił 

Dziewczynki, mam do Was pytanie - czy gwiazda Marilyn Monroe wciąż pojawia się w grze i można sobie z nia zrobić zdjęcie, czy była to gwiazda 'okazjonalna'?
Wydaje mi się że jest to normalna gwiazda.
Dzięki! 
U mnie również dzisiaj pustki...
Catline napisał
trish95 napisał
A tak to staram się unikać gwiazd-facetów, bo najbardziej zależy mi na ubraniach dla mojej Miss (faceci mogliby w samych gatkach chodzić, jak dla mnie. Nie obchodzi mnie zbytnio ich wygląd.)
tu się z tobą zgadzam![]()
Ponk za 10 razem. Nie był tego wart, ale mam tak mało gwiazd, że łapię wszystkie możliwe 
Jak jeszcze dłużej te pustki będą u mnie trwały to zacznę podejrzewać, że szykuje się wysyp nowych gwiazdek.
W końcu po trzydniowej przerwie Królewna Śnieżka za drugą próbą
.
Yuki18, nie wiem czy to zwiastuje nowe gwiazdy, czy raczej gwiazdy troszczą się, abyśmy za dużo nie zaoszczędziły na nich w czasie promocji 
Seriooo... taka posucha przez kilkanaście dni, a jak w końcu pojawiły się gwiazdy to dwie zeżarły po 10 prób... teraz zbankrutowałam na Marylin, a zdjęcia wciąż nie ma, osom. 
U mnie praktycznie co dzień jest jedna gwiazda
Niestety, najczęściej to mężczyźni. Ale przed chwilą cyknęłam zdjęcie Katy 

Ohoh... U mnie nadal nic od 2.... I poszło 50000 na szkolenie i facet znikł, a miałam się powstrzymać przed przejściem na wyższy poziom... eh i to wszystko przez pustkę na promenadzie od dokładnie 12 dni... 

Muszę powiedzieć,że ja również niewiele gwiazdeczek widuję na promenadzie. A jeśli już się jakaś trafi-najczęściej w stroju,który mi się nie podoba.
Ostatnio,po dłuższej przerwie trafił mi się Książe Will i mimo,że strój nie przypadł mi do gustu cyknęłam fotkę (dopiero za siódmym razem!),żeby dorzucić go do swojej "kolekcji". Czekam na kolejne gwiazdy
Swoją drogą,czy ktoś mógłby mi powiedzieć,czy pojawi się jeszcze Miley,czy była tylko przez jakiś czas? Czekam na nią i czekam,a tak mi się marzy zdjęcie z nią 
Miley na pewno się pojawi, ale kiedy tego nie wiadomo. Gwiazdy pojawiaja się różnie, nie ma określonego czasu od kiedy do kiedy. Trzeba czekać.