Margary za 5 razem 
„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."
Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"
Strony : 1 ... 111 112 113 114 115 ... 227
Margary za 5 razem 
Ok, Jon Slow za 2 razem. Czy może być lepiej~? 
Ok, ostatnia pewnie zeżre dużo dużo kasy. xD
Jon za 10... ech, a tak go lubiłam... Tzn aż do 3 sezonu, kiedy stracił skilla "zamknij usta"
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Margary za 7 razem.why?
Oj widze ze Jon trudny w zdobyciu 

Że też mnie wczoraj w domu nie było i do głowy nie przyszło, by zajrzeć na SF... Genialne gwiazdy, choć, nie ukrywam, zamiast Marghery wolałabym Sansę w jej "północnej" sukni i z wilkorem 
Jon Snów za drugim. You know nothing...
Jon za 3, Margary za 2. Całkiem fajnie, mam nadzieje, że pani ze smoczkiem da się sfotografować równie szybko.
buuu..! *rozpaczliwie płacze, a raczej ryczy!* tak Wam zazdroszczę..gwiazdy są super a u mnie zero MM..;( mam nadzieję, że gwiazdy zostają na stałe?? czy jest jakiś określony czas ich złapania?
Na stałe. Nie są to specjalne gwiazdy tylko normalne, a jakby były dostępne w określonym terminie to by było podane. Wiec będziesz miała szansę je złapać 
Jon Snow mój. Niestety za 7 razem, ale ciesze się jak głupia, bo wszyscy znajomi zawsze mowia, ze moj chlopak wyglada jak on, wiec dla mnie epickosc tego zdjecia jest podwojna :3
Dragonerys przy 3 próbie. Not bad, not bad. 
Bang! Udało mi się skompletować wszystkie zdjęcia z postaciami z ,,Gry o Tron" i jestem z tego powodu strasznie zadowolona. W końcu wiadomo, ciuchów w klimatach fantasy nigdy dość! ^^
Jon za 3, Margary za 4. Czekam na Dragonerys i jej smoka!
Tak miło - akurat skończyłam oglądać trzeci sezon i zaczęłam czwarty premierowo, a teraz zabrałam się za książki. I zgadzam się z Hetalią - ciuchów w klimatach fantasy nigdy dość! *^*
Nie mam szczęścia do łapania gwiazd za taniochę. Jon Slow za 7 razem, a Margary za 10.
Margary - 7
Jon - 8
Szkoda, że od razu po pojawieniu się nowych gwiazd każdy już je ma : 

Kizimizi46 napisał
Szkoda, że od razu po pojawieniu się nowych gwiazd każdy już je ma :
Już nawet nie wiem od ilu tygodni siedzę na jednym poziomie dlatego, że brakuje mi gwiazd, a przy dobrych wiatrach mam jedną na tydzień, więc jakby się na to nie patrzeć nadgoniłam dwa tygodnie tymi trzema
Najbardziej rozbawił mnie smok jako kolczyki 
Dragonerys za trzecim razem, a Jon za czwartym. Pewnie z Margary pójdzie gorzej, ale najważniejsze, że smoczek jest już mój. ;3
Mila napisał
Eh, środki ograniczone a Jon nie chce mi zejść z oczu, no kurde. Czekam tylko na tą dziewuszke ze smoczkiem bo tylko on mnie ciekawi ._.
Dragonerys za 2 podejściem
Smoczek wreszcie mój! Mogę śmiało powiedzieć, że "zaliczyłam" (bez skojarzeń) nowe gwiazdy.
Też mam już całą kolekcję, Smocza Mama za 10 razem (ot, żebym zapamiętała).
Jon za 1 razem,
Margary za 6,
a Dragonerys za 7... Ale czego się nie robi dla smoczka ^^
Świetne te gwiazdy, uwielbiam "Grę o Tron" 
Wszystkie trzy postacie z Gry o tron w chyba 3 dni pod rząd xD Jon za 2 razem, a obie dziewczyny za 1 <3 Czy może być lepiej?
(Nie no, może być lepiej... Nie oglądam Gry o tron. Mogliby wprowadzić gwiazdy z Darów Anioła XD)

Dragonelys za siódmym i mam już całą trójeczkę!
Melanie napisał
Mila napisał
Mnie też to rozwaliło. ;D Musiałam przejrzeć prawie wszystkie kategorie, by go znaleźć - w życiu nie przyszłoby mi do głowy, że będzie razem z kolczykami. ^^'
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Majerankowa napisał
Wszystkie trzy postacie z Gry o tron w chyba 3 dni pod rząd xD Jon za 2 razem, a obie dziewczyny za 1 <3 Czy może być lepiej?
(Nie no, może być lepiej... Nie oglądam Gry o tron. Mogliby wprowadzić gwiazdy z Darów Anioła XD)
Ostatnio zmieniony przez Evely (13-04-2014 o 13h39)
Wszystkie 3 nowe za dziesiątym razem ;-; makabra, tak bardzo mnie oskubać z oszczędności przygotowanych na świąteczne gwiazdy....