Również myślę, że pojawią się w piątek. Jak nie w ten to w następny
puki co Avril Lavin za 1 razem 

Strony : 1 ... 105 106 107 108 109 ... 227
Również myślę, że pojawią się w piątek. Jak nie w ten to w następny
puki co Avril Lavin za 1 razem 

Mandonno, czemu Ty i Twoje wspaniałe trzewiki pojawiacie się wtedy kiedy wyjątkowo nie mam MM? 
U mnie dzisiaj Ariia za 2 i Victoria Buckham za 4 
Ostatnio zmieniony przez nina208 (05-03-2014 o 14h38)
Rano Bill za 8, teraz Pok (czy jak mu) za 1.
Nijak nie daja mi odsapnac te gwiazdy. Jestem na skraju zalamania finansowego, a juz niedlugo pewno Oscary... ;/
A u mnie pustki...
Nebilla za drugim podejściem. Niesamowicie mnie to cieszy bo niedawno mi uciekła a zależało mi na jej bluzce powiększającej piersi 
Uu,przed chwilką Hary za drugim razem
!!
U mnie od czasu porannej Avril przedwczoraj pusto ;_;

U mnie Serce pirata, a ja pałac wynajmuję ;<
po tygodniowej chorobie dalej pusto ;___; w sumie sie nie dziwię : grypa, te sprawy i gwiazdy boją się wyjść do mnie xd
Christophe Male kimkolwiek jest dał się złapać za pierwszym razem 
U mnie merecedes za 1 
Czyli tylko ja od pół miesiąca nie mogę nikogo znaleźć, choćbym co minutę sprawdzała? 
Evely Jeśli już od połowy miesiąca nie masz gwiazd, to znając życie będziesz miała niedługo ich wysyp :> A jeszcze gwiazdy z rozdania Oscarów :>
Evely ja od Walentynek miałam jedną gwiazdę 
Mnie to chyba już został tylko do złapania Taylor Lautner, a później już same gwiazdy na jakieś okazje. 
Crespy w takim razie można ci tylko pozazdrościć. Nie musisz się tak za nimi uganiać xD a i kasy się trochę zawsze zaoszczędzi.
Jej! Szkodzka Księżniczka za 4 razem! Nareszcie!
HankaPL napisał
A jeszcze gwiazdy z rozdania Oscarów :>
Dobrze czytam, rozdania Oscarów?Te gwiazdy spóźniają się jak te z Chin :< Musimy cierpliwie czekać i nie tracić nadziei ^^
Lady Gragra za 2 razem 
Słuchajcie, a to gdzieś było ogłoszone, że będą gwiazdy z Oscarów, czy to taka ogólna fiksacja, w którą wszyscy ochoczo wierzą? ;]
Foxglove napisał
Słuchajcie, a to gdzieś było ogłoszone, że będą gwiazdy z Oscarów, czy to taka ogólna fiksacja, w którą wszyscy ochoczo wierzą? ;]
Ja nie wiem czy to prawda, ale ochoczo wierzę xD
Serce pirata za 10 razem
Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia chyba miałam gwiazdę i to od razu dwie