Ooooo....oooooo! No nie wierzę! Nie sądziłam, że wielki dzień nastąpi już dziś! Po chwili dopiero sobie przypomniałam, że zawsze 20-któregoś otwierają wycieczkę, więc jestem super happy, że tym razem pojawiła się wtedy gdy nie oczekiwałam specjalnie na ten tydzień. Zaraz zacznę zaleć i przeglądać nowe stroje.
Ostatnio zmieniony przez Misa (21-10-2015 o 16h41)

(to mój osobisty wyraz buntu, po tym jak utknęłam na 47 misji, gdyż salon karnacji nie chciał współpracować)

Wchodząc codziennie tylko po to, żeby zbierać kasę i robić misje zupełnie wypadła mi z głowy kraina Halloween i w ten sposób poziom przygotowania na jedyną wycieczkę na której mi zależy wynosi 0
Rok temu przynajmniej na gwiazdy miałam i obiecałam sobie, że przygotuję się na następny raz tak, że zrobię wszystkie misje i wykupię cały butik...no i tak to się skończyło xD Mam nadzieję, że będę miała szczęście z gwiazdami i jakoś chociaż je uda mi się wyciągnąć, no a co do ciuchów to są przepiękne jak zwykle, może będziemy mogli liczyć na jakąś promocję w banku, bo inaczej pozostaje mi już odliczać dni do kolejnego Halloween, żeby tym razem nie przegapić