10/10 niby delikatna i niewinna stylizacja, a tu taki mrok - druty kolczaste.
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Strony : 1 ... 52 53 54 55 56 ... 61
10/10 niby delikatna i niewinna stylizacja, a tu taki mrok - druty kolczaste.
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Solomona kolejny świetny cosplay Kyoko, a właściwie Setsu. Tylko pozbyłabym się tego tatuażu na nodze. 9,5 / 10
Świetny strój. Kojarzysz mi się z żołnierzem, ten pistolet i krew... Cudowne! Świetnie dobrane buty. Może zmieniłabym okrycie wierzchnie na jakąś marynarkę, chociaż ta kartka może być. 9,5/10
Prosta stylowa kreacja
jedyne, do czego miałabym uwagę to włosy, tak więc 9/10

Bardzo elegancka i stylowa kreacja. Podobają mi się te złote akcenty na masce i kopertówce.
10/10 nie mam się do czego przyczepić 
10/10 podoba mi się ten strój bo jest taki inny
Strój jest ok ale dodatki nie pasują i fryzura się gryzie daję ci 5/10
Karnawał w Rio
. Jedynie fryzura mi nie pasuje 9/10
Jaka piękna! *,* 10/10
Mam pytanie co ma oznaczać ten strój?
Nic do siebie nie pasuje 2/10 na zachętę
@Zorma, bardzo fajny strój.
Podoba mi się dobór butów i fajne wykorzystanie okularów.
No i kolor szalika <3
10/10
ps. Co to za torba? ;>
Motionell Fajny niespotykany strój podoba mi się.
Chociaż to nie mój styl.
Daję Ci 10/10 
Ps.to jest Torba Madeleine 
9/10 - Jedyne co mi się nie podoba to okularki. No i bluzka.
Przede wszystkim bardzo ładna buzia i fryzura. ♥ Sama stylizacja poprawna, ale nie za bardzo oryginalna, przydałoby się coś na ramiona, albo bardziej wyraziste dodatki.
6/10
Ładna.
10/10
Ładnie, ale czegoś mi brakuje. Fryzura super ale niebieskie cienie na powieki nie pasują do fioletowej kreacji. 8/10
10/10 uroczy anioł panna młoda
Hmm nie wiem to chyba punk może ja tam nie wiem mi się to wg. nie podoba ale
mniej wiecej spójnosc jest. Wlosy fajne xd 5/10
Stylizacja utrzymana niby w jednej kolorystyce, gdzie przeważają brązy, a jednak coś mi się gryzie. Może to te przeróżne odcienie? Na pewno zmieniłabym buty - sprawiają wrażenie masywnych, a w połączeniu z tą spódnicą przypominają mi bardziej kalosze na obcasie. 6/10, bo duży plus za ładną twarz.

Bardzo mi się podoba, mimo że nie gustuje w czerni, to ten secik wygląda bardzo elegancko, wszystko ładnie dopasowane, bez przeszkód daje 10/10 ;]
Patrzę na twoją miss i myślę sobie „elfka pani lasu żyjąca w osamotnieniu w lesie ze zwierzętami” bardzo mi się podoba (: Jedyne, do czego mogę się przyczepić to pasek. 9.5/10 

Szukam czegoś do czego mogłabym się przyczepić i...i nie moge czegoś takiego znaleźć. Cudownie. Złoto i czerń to moje ulubione połączenie. Może do tego malutkie kolczyki - złote kuleczki? 10/10
Urocza stylizacja,podobają mi się te kolory i dobór kapelusza do sukni 
Dyszka!
Edit: No i świetne dodatki 
Ostatnio zmieniony przez Motionell (16-11-2013 o 19h26)