Bardzo fajnie,tak punk-owo, jedynie popracuj nad czymś na włosach,bo ta opaska nie pasuje 9/10

Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 61
Bardzo fajnie,tak punk-owo, jedynie popracuj nad czymś na włosach,bo ta opaska nie pasuje 9/10

Tak, cudna rock girl. Cudownie odwzorowana, niemal jak żywa <3 10/10
Jeśli mam być szczera to mi się nie podoba, ale pomimo tego faktu ogólny desing pozytywnie mi się kojarzy. Nie jest wymuszony, na siłę elegancki, a mina i włosy są pro. Przypomina trochę zombie.
Po dłuższym wpatrywaniu się w miss mam mieszane odczucie. Niby mi się nie podoba, ale ten super "skomplikowany" strój jest uroczy. Nawet jeśli to komplet! ;____; Dam siedem.
Trudno o niekiczowatą różowo-czarną stylizację, ale Tobie się udało
Widać konsekwencję w doborze kolorystyki i smak. Mam jedynie wątpliwości co do bransoletki, która zlewa się ze spódnicą (może czarną bransoletkę) i braku kolczyków - w okolicy głowy jest pusto. 8/10
Twoja stylizacja wielokrotnie mi się przed oczami przewijała, a przy tym tak bardzo spodobała, że nie umiem znaleźć niczego, do czego bym się przyczepiła. Jest świetna, zarazem skromna i robiąca ogromne wrażenie, ciepłe beże, brąz i biały pięknie się zgrały, no i wykorzystałaś futrzastą czapę
U mnie się kurzy w szafie.
10/10
PS
Where's vodka?! 

Jest przecudowna. Naprawdę wszystko do siebie pasuje. Jedynie nie podobają mi się te włosy wystające poza kapelusz. Za to ujmuję 0,5 pkt. 9,5/10
Taka codzienna stylizacja, nie mam się do czego doczepić. Wszystko ze soba współgra 10/10

Bardzo prosta a zarazem ciekawa stylizacja.
Jedyne co mi się nie podoba to buty i kształt ust.
8/10
No, teraz to jest świetne. Zmiana sakiewki na laskę wyszła stylizacji na dobre. Brakuje mi jednak czegoś na głowie, a może to fryzura mi się nie podoba. 9/10
Alyssa to kompletnie nie mój styl...ale wydaje się, że wszystko ładnie ze sobą współgra..
zastanowiłabym się nad inną fryzurą
9/10
Uwielbiam takie kolory, wśród wielu podobnych stylizacji, udało Ci się uchwycić coś nowego, właściwie wszystko ze sobą współgra i nie ma do czego się przyczepić. Elegancko - 10/10
Typowo szkolna stylizacja widzę. Jakoś za nimi nie przepadam bo nie są oryginalne ale tutaj jednak widać trochę własnego wkładu. Ale jednak po pierwsze zmieniłabym kolor zakolanówek, kolor torby, która niemiłosiernie się odcina na tle wszstkiego.
7/10
Asuu
Całość troszeczkę mi się zlewa, aczkolwiek wygląda to dobrze. Kapelusz dopełnia swoim rozmiarem dół stylizacji /uwielbiam tą spódnice Q.Q/. Dałabym jedynie inne włoski bo troszkę pusto mi z tej jednej strony i dorzuciłabym pasek. 8/10 c:
Cudna kreacja, piękne dodatki, zrobione wszystko doskonale, nie mam zastrzeżeń do niczego. 10/10

Kreacja fajna
Jednak czegoś mi w niej brakuje, jakiegoś charakteru. Może jakiegoś dodatku. 7/10
Strój super, dopasowany tylko nie wiem po co tu kołnierz jeśli bluzka jest z dekoltem, a twarz ma taką jakby chciała kogoś połknąć w całości, 6/10
ooo..widzę coś nowego!
bardzo fajna stylówka..sportowo, na luzie, ładnie dograne.. fajna fryzurka, współgra z czapeczką
spodnie są super..i cała reszta też
jedyny minusik to rękaw bluzki, który wystaje zza bluzy..jako całość very nice;) 9,5/10
Jest świetnie - poważnie, ale nie nudno. Jedyne, co mi nie pasuje, to torebka - kopertówki kojarzą mi się z przyjęciami, a ta pani raczej z codziennym strojem (wprawdzie z czasów, powiedzmy, kolonialnych, ale jednak).
zapomniałaś wręczyć punkciki;)
co do Twojej stylizacji..już oceniałam powyżej i podtrzymuję zdanie..wszystko super..tylko te włosy mi nie podeszły..
9/10
W sumie fajna stylizacja, kolorystycznie wszytko gra, ale nie lubie takich ponurych kolorów 8/10
Cosplay udany mimo to nie podoba mi się on. 5/10
W twojej stylizacji podobaja mi sie tylko wlosy, byc moze ze wzgledu na to, ze jest taka ciemna, a ja nie lubie ciemnych, zalobnych zestawow. Za pomysl i przemyslane elementy 7/10
Estrella7 mam ocenić miss czy cosplay??
bo wygląda jak LadyGaga:)
jako cosplay super..odrazu odgadnęłam, że to Gaga;) włosy i to wdzianko - super.. jedyne co bym zmieniła to te buty..są brzydkie;) 9/10
Wszystko super, ładnie dopasowane, odcień skóry też pasuje. Tylko Kolor tej jakby tuniki jest inny i taki dziwny a z kapelusza wychodzą włosy po bokach (ale trudno dobrać fryzurę do takiego kapelusza) 9,5/10