Brakuje mi już kilka wyzwań. Będę wdzięczna za pomoc. 

Brakuje mi już kilka wyzwań. Będę wdzięczna za pomoc. 

Brakuje mi wyzwań do awansu, a limit dzienny już wykorzystany. Polecam się.
Przydałoby się parę wyzwań, gdyby komuś chciało się kliknąć 
Właśnie przeszłam poziom i wpadła nowa misja z wyzwaniami i, mój boru, okazuje się, że brakuje mi ponad 700 do przejścia :/ Tak że, jeśli ktoś tu jeszcze zagląda, będę wdzięczna za wszystkie rzucone mi rękawice. Z góry dziękuję c:

Brakuje mi prawie 130 wyzwań, polecam się. 
Bardzo proszę o wyzwania ^^

Potrzebuję 300 wyzwań, z góry dziękuję za pomoc (:
To ja trochę inaczej - miałam na liczniku 7911 wygranych wyzwań. Wybrałam z listy osoby i pokazało się, że mam zamiar 58 osób. Zrobiłam to, a mój licznik wskazuje 7955. Nawet myślałam, że moje to jednak było 48, ale wtedy licznik też się nie zgadza. W takim przypadku musiałabym wyzwać 44 osoby, a jestem pewna, że że druga cyfra tej liczby była 8. Tak więc - gdzie moje wyzwania, które się nie naliczyły?
Wyzwania w trakcie - wszystkie wygrane.

Może po prostu nie wszystkie ci się wysłały, przecież jak wyzywasz kogoś kto już cię wyzwał albo jak ktoś ma identyczne ip, to się nie zatwierdza.

Nie miałam żadnych trwających wyzwań, a jak wiadomo, to się zawsze resetuje o 23. IP na pewno nie były takie same. 

Po prostu ktoś ma multikonto xD

Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to proszę o wyzwania, brakuje mi tylko 18, a limit dzienny już wykorzystałam;p
Z góry dziękuję
Bardzo będę wdzięczna za wszystkie wyzwania! Myślałam, że do misji mam ich sto, więc nie nadganiałam, a okazało się, że brakuje tysiąca
Baaardzo proszę o przyśpieszenie tego procederu!
Cześć dziewczyny! Brakuje mi tylko 5 wygranych wyzwań bez zakładu aby przejść na następny poziom, proszę o wsparcie, będę wdzięczna za pomoc 
Ostatnio zmieniony przez Carewna (04-06-2017 o 17h03)
Mi brakuje 250 wyzwań, więc będę wdzięczna za pomoc 
Hej hej, brakuje mi 207 wygranych wyzwań. Jeśli ktoś chciałby wyzwać będę wdzięczna 
Możecie mi dawać wyzwania, ale nie na MM, okej?
A jeśli już chcesz, i postanowisz zadać mi wyzwanie, i tak wiedz, że nigdy nie akceptuję zakładów na MM.
Oki, kończę.
Przypominam o swoim istnieniu, zaraz wchodzę na 84 poziom i potrzebuję 300 wyzwań. 
Hejka, brakuje mi wyzwań do zakończenia misji. Będę wdzięczna za jakąkolwiek ilość. 
Wielkie Wyzwanie 2/10
Jeśli chcecie, mnie też możecie wyzwaniem obrzucić
Ostatnio zbieram ilość ich wygranych
Ja również kilku osobom z wątku mogę ich podrzucić
Nie boję się i przegranych
Życzę powodzenia
Te z wyzwaniami są nieco uciążliwe
Ale dzięki wam do wykonania możliwe
Trudniejsze, niż myślisz.
3/5 Nie potrzebuje wyzwań w prawdzie, lecz za wyzwanie każde wdzięczna będę XD

1/5
Proszę o wyzwania, przydadą się.
Ostatnio zmieniony przez SoJin (24-08-2017 o 17h33)

Zadanie z wyzwania
Zdobycie odpowiedniej liczby pojedynków trudne jest, więc z radością wszelkie wyzwania przyjmę.