Widzę Ciela *-* świetnie to wygląda, ale zmieniłabym tylko buty, według mnie nie pasują
ale daję 10/10 bo cosplay świetny!
`Powody zawsze są proste.
Żyjemy w prostym świecie, nie sądzisz?
Pociągasz za spust i człowiek umiera`
Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 51
Widzę Ciela *-* świetnie to wygląda, ale zmieniłabym tylko buty, według mnie nie pasują
ale daję 10/10 bo cosplay świetny!
Zmieniłabym marynarkę albo koszulę, bo nie pasują zbytnio do siebie. Podoba mi się ta brudna biel:) 7/10
Szczerze poprzednia mi się bardziej podobała. Więc oceniam tą:
Zmieniła bym układ oczu (tusz) i dół spódnicy. Strasznie gryzie się z górą. Jak dla mnie 7/10

Stylizacja kojarzy mi się z Paryżem, niestety jest nudna. Taka monotonna, nie przykuła ona mojej uwagi 3/10 za fryzurę.

Niestety fryzury nie oceniamy.
Jestem ciekaw co twoja stylizacja ma oznaczać. Pannę lekkich obyczaji, jeśli tak wyszło ci świetnie. Ale jak dla mnie to jest po prostu nudno,nie ciekawie i oklepane 1/10
Nie dla tego,że mnie tak oceniłaś (cenię sobie każdą ocenę) inaczej bym się tu nie udzielała

Ładnie, spokojnie, nowe buty poszły w ruch widzę,... jest ok, ale bez wow. 8.5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria - twoja miss jest śliczna ładny makijaż strój super ( turkusowy
) ale mi się wydaje że jest czegoś za dużo 9/10
Ostatnio zmieniony przez monia2001 (27-09-2013 o 22h35)
Widzę,że pozmieniałaś, do tych pończoch gładkie buty,rękawki heroic-paskudne
reszta ujdzie 6/10
Ja chora stąd ten look

Stylizacja prosta i bezpieczna 
Ale zarazem nic nie brakuje.
Dyszka.
Stylizacja fajna, na pół letnia w sam raz na spacer 10/10

Sszyszka
seksownie i niegrzecznie..taki był zamiar?
przynajmniej ja tak to odebrałam;) ładny makijaż i fryzurka..elementy stroju dopasowane do siebie..ładnie choć troszkę pustawo..
8/10
Trochę pusta ta stylizacja,może dobierz jakieś bardziej wyraziste dodatki 
Ale jest estetyczna i podoba mi się 
8/10 
Ładna stylizacja ale zmieniłabym bluzkę oraz buty. Rajstopy bym założyła takie bez dziur xD 7,5/10! 
Wszystko ładnie dobrane, lubie czarne stylizacje :3 Zmieniłabym jedynie włosy 9/10
Gdyby nie było skrzydeł byłby max.
Fajny kolor włosów 
8,5/10
Bardzo ładny i elegancki strój, jak najbardziej mi się podoba, prócz tych butów. Przydałyby się króciutkie obcasy przed kostkę.
9/10 Tylko te buty.
Bardzo fajnie! Tak elegancko.
Wszystko ładnie dobrane. Świetna kolorystyka. Przyczepiłabym się tylko do włosy. 9/10!
Strój stylowy, wszystko dobrane, spodnie do mało czego mi się udało dobrać, ale ty naprawdę dobrze to zrobiłaś. Buty jednak mi się nie podobają.
9,5/10 Nie stanowią tak wielkiego problemu, ale i tak wolałabym zmienić.
Cudowna stylizacja~ Bardzo mi się podoba dobranie kolorystyczne *o* Jednak zmieniłabym włosy :3 9.5/10
Dla mnie ta marynarka jest zbyt kanciasta, ale pasuje idealnie do spódnicy. Całość mi się bardzo podoba
9/10
Dla mnie bosko , kolor włosów i fryzura pasuje do czerni , 10/10 
trafiłam na samą bieliznę więc nie wiem czy to Twój strój czy akurat się przebierasz?
makijaż śliczny;) włosy też ładne.. i w sumie tylko tyle mogę ocenić
2/10
Trochę tak ślubnie, zapewne taki był zamiar ; D. Byłoby dziewczęco, gdyby nie ten makijaż, jest zbyt mocny (twarz chyba też mogę włączyć do oceny?). W każdym razie jak dla mnie to psuje cały efekt. 7.5/10
Fajnie, jednak nie pasuje mi tu makijaż i nie lubie strojów typu ''czarodziejka, bohaterka książki/filmu'' itd. 8/10
Aw, wyglądam jak czarodziejka? To miłe <3.
Podoba mi się góra. Ogólnie trochę nudno, może dlatego, że spodnie są w kolorze marynarki. I ta, hmm, torebka. To torebka? Wygląda jak jakieś pudełko. Buty też mi się średnio podobają. Ale ogółem ładnie i schludnie. 8/10