Śliczna miss, piękny niebieski, tylko coś nie tak z tym paskiem... 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 27 28 29 30 31 ... 51
Śliczna miss, piękny niebieski, tylko coś nie tak z tym paskiem... 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
+ za połączenie sukienki monroe i góry choć są w różnych odcieniach ... cóż niby passuje do siebie ale tak nie powala i nie wiem co by tu dodać ... np na zdjęciu z Vanessa Paradiz zrobiłaś fajne połączenie to tu coś mi się nie widzi... tak średnio to wypada 9/10 bo nie mam czego krytykować 
Bosko wyglądają te pudrowe kolory! Poza tym uwielbiam eleganckie stylizacje
10/10 się należy
Podoba mi się strój, ale niezbyt makijaż
Jakoś tak nie przepadam za obrysowanym kredką okiem^^ Poza tym zdjęłabym rękawiczki. Fryzura jest ok
7/10
Dibella prosta jesienna stylizacja. Fajne kolory, prosto i zgrabnie, ale brakuje mi tu efektu wow. Jest poprawnie nudna... i torebka nachodzi brzydka na rękaw... do takich płaszczy nie nadają się torebki trzymane w ręku - one są do sukien wieczorowych czy na czerwony dywan, nie do codziennego noszenia... 4/10
Śliczna stylizacja Keiken. Wszystko do siebie pasuje i twoja miss wygląda jak barokowa dama. Piękne połączone kolory.
Dyszka <3
10/10 ładna, choć ja bym dała czarny toczek, bo tak zlewa się z włosami
To zdecydowanie nie jest stylizacja w moim guście. Ciężka, przytłoczona, przeładowana, czarna, plus nieśmiertelne czerwone oczy i taka popularna ostatnio skarpeta na głowie, czyli czapa Armancja.Brakuje mi w niej jakiejś spójności i ożywienia, chociaż nie mam pojęcia jak można by to osiągnąć, bo jak wspominałam, ten... "nurt" na MF omijam szerokim łukiem. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Rosette (24-09-2013 o 09h44)

Rosette kolejna cudna stylizacja godna uwagi. Dopacowana co do milimetra 
nic innego only 10/10
NIESAMOWICIE podoba mi się to, że kamizelka jest szersza niż spódnica, bo zdarza się czasami widzieć stylizacje z obszernymi kiecami, na które wciśnięte są silą wąskie żakiety, tutaj jednak o tym pomyślałaś. I nawet róż nie wygląda źle, choć w takiej ilości pewnie by mi przeszkadzał
Nie podobają mi się otwarte usta, wybacz, że to powiem, ale miss ma taką minę, gdyby miała jakieś upośledzenie i się zawiesiła xD
9,5/10
Fajnie że zmieniłaś stylizacje ta jest o wiele lepsza
Wszystko jest na swoim miejscu jedyne co mnie gryzie to makijaż , twoja miss jest taka jakaś "niezadowolona z życia" może zrób go trochę bardziej subtelnym , ale tak to nie ma co się czepiać 9/10
Lazy nie podoba mi się połączenie tej spódnicy i tej marynarki/bluzki. Nie pasują mi te dwie rzeczy do siebie. 5/10
Ładna, przyjemna stylizacja, podoba mi się połączenie różu i granatu, choć sama w życiu nie zdecydowałabym się na takie zestawienie. 10/10
Aeriss To chyba miał być Luffy z One Piece? Jako cosplay ładnie, ale jako strój już nie. Właściwie to nie wiem jak to ocenić. 5/10?
Mitsuy - fajny casual, chociaż nie powala. Podoba mi się wykorzystanie tej kurtki, bo jak dla mnie to trudny ciuch, który rzadko wygląda ładnie
7/10
Lillchen ciekawe połączenie kolorów. Buty moim zdaniem lepiej by wyglądały, gdyby były krótsze. Nie mam więcej zastrzeżeń. 9/10
Fajne wykorzystanie marynarki i butów Cameron Biaz. Dobrze dobrałaś rękawiczki do tej kurteczki. 9/10
Metropolice
Mam mieszane uczucia. Odnoszę wrażenie, że nic się tu nie trzyma kupy, bo nie ma dodatków, które by to wszystko łączyły. Jest dość ubogo bez jakiejś torebki, paska czy czegoś na ramiona, a przecież ta bluzka z tą spódnicą tworzą fajną bazę. Jak dopracujesz na pewno będzie dobrze. 3/10

Śliczna lolitka :3. A jakie loczki! :3. Zakochałam się w tej stylizacji, piękna jest. 10/10
Twój makijaż jest super
Kolor włosów trochę mi się gryzie i rajstopki mi się nie podobają, ale reszta jest okej. Tatuaż wygląda trochę jak bransoletka;) 7/10
Metropolice widziałam twoje dużo lepsze stylizację, mam wrażenie że jakby jeszcze tej nie skonczyła i własnie szukała jakis rzeczy u nine... 2/10
Kupeczka twoja miss kojarzy mi się z postacia z gry o tron... Kapłanka ognia... podoba mi sie! 10/10
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (24-09-2013 o 15h26)
Ślicznie, po prostu
nie wiem nawet czy to z kompletu czy nie, ale pasuje do siebie każdy element, i jest ładnie
10/10
Fajniutkie ^_^ Nie wiem czemu, ale ta fryzura tak strasznie mi tu pasuje o_o Jest jakoś tak idealnie pasująca do stylizacji (mimo, że wystaje z kapelusza xD) 10/10
Winoa Suknia od gwiazdy. Ładna + ta firanka
z tyłu, czy na ramieniu. I coś we włosach. Makijaż taki sobie, wydaje się być wredna. Ładnie, ale zwyczajnie. I w sumie to dobrze. 7/10
Ta parasolka całkiem nie potrzebna, a co do opinii to nic nie podlega zmianie - Strój nie za ciekawy, pomyślałabym nad jakimiś dopasowanymi dodatkami. 7,5/10
Ostatnio zmieniony przez Shao (24-09-2013 o 16h25)