Słodziutko, aczkolwiek moim zdaniem to coś niebieskiego nie pasuje. I nie lubię tego ogona. Ale miss jest urocza. 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 24 25 26 27 28 ... 51
Słodziutko, aczkolwiek moim zdaniem to coś niebieskiego nie pasuje. I nie lubię tego ogona. Ale miss jest urocza. 9/10
Kaiken
Uwielbiałam twoją królową lodu,teraz nie podoba mi się góra,nie wiem czy nie lepiej wyglądała by biało,albo czarno 8/10
Aria
Twoje stylizacje mnie szokują i to za każdym razem. Jednak odradzała bym ci te paskudne rajstopy na bardziej gładkie i spódniczkę trochę dłuższą. 8/10
Ostatnio zmieniony przez YooSti (22-09-2013 o 19h37)

YooSti, podobnie jak w Twoim avatarze, czuję się jakbym spoglądała na piękną Elfkę. Bardzo subtelnie, wszystko ładnie się razem łączy, i... na tyle. Trochę nudno. 8/10
Jak dla mnie to ten żakiet/płaszczyk za bardzo od chodzi od spódnicy (brakuje tyłu,żeby nie było znać różnicy) do tego tak zwyczajnie.
(obserwując twoje poprzednie stylizacje, ta jest nijaka). 6/10
Niestety nie dam rady każdemu dogodzić (jednemu się podoba, innemu nie, więc zostaje tak jak jest)do następnego zdjęcia z gwiazdą

Ta suknia jest dziwna, wyglądasz trochę jak w ciąży (choć to wina 'pozy' miss). Klatka z ptakiem mi nie pasuje(ale chyba dlatego, że nienawidzę trzymania zwierząt w klatkach). Inny kolor włosów mógłby ożywić stylizację. 7/10
Bardzo mrocznie i jednoczesnie tajemniczo, punkt za to. To berło, czy rożdżka mi tam nie pasuje, ogólnie fajny pomysł, ale nie mój styl 8/10
Ładnie, elegancko, strój to komplet ale czasami tak jest lepiej
nie ma nic zbędnego, po prostu jest szykownie
9/10
@Estrella7: Bardzo... skromnie. Ładnie, ale kompletnie bez fajerwerków, oka nie zawiesiłabym. 6/10
Preeti: Cudownie. Nie mam słów. 10/10
Ostatnio zmieniony przez lillchen (22-09-2013 o 20h11)
/Ogólnie fajnie ale buty wystają i trochę mi nie pasuje, że rzeczy mają różną fakturę ale na to wpływu nie masz:) 9/10
Świetnie by to wszystko wyglądało,gdyby było we złocie,jednak nie pasuje tutaj ten pas ze srebrnymi dodatkami. Nawet czapka taka zała nie jest (ale jak już ma być to dodaj coś niebieskiego i czerwoneg
) 7/10

Nika2 sorki ale daje 1 /10 gdyż nie pasuje mi kapelusz z piorami i jest za dużo czarnego oraz kolor włosów
YooSti fajnie że zmieniłaś to co miałas w rece na klatke, więc jest lepiej daje 7/10 bo dalej kolory mi się nie podobają, mysle ze w pastelach byłoby lepiej
Ostatnio zmieniony przez Kaiken (22-09-2013 o 20h24)
Ta kokarda jakoś nie pasuje i nie brałabym królika 8/10
Mocno hipstersko. Nie pasują mi do tego buty i torebka. A tak ogólnie to 8/10
Bluzka nie pasuje w ogóle, buty są paskudne, reszta oklepana. Jak dla mnie 3/10
Ładnie, ale nic nowego. Napatrzyłam się na czarno- białe stroje. Nic ciekawego też w tym nie ma. Zero wow. 3.5/10
Aria, kolorystycznie fajnie, ale ta kiecka ani trochę nie pasuje do tej bluzki z gorsetem. Trochę tak jakby połączyć żakiet od garsonki i spodnie dresowe. Ale to jedyny mankament, acz spory, dlatego tylko 5/10
Hildee, nie podobają mi się usta i kieliszek, a reszta super 9/10
jest... fajnie. Nie jest jakoś mega. Może nie jest w moim stylu, ale ładnie pomyślane. 8.5/10
Ostrzegam, mam na sobie Cosplay !
Aria
Uwielbiam twoją zabawę z tą sukienką i zmianą bluzek, butów i rajstop i dodatków, ale bransoletkę możesz zdjąć, bo dziwnie tak wygląda lewitująca xD
Więcej nie mogę powiedzieć, bo nie widziałam lepszych zestawów z tą spódnicą, niż twoje.
9.5/10
Czyżby Erza z FT? *.*
Mam nadzieję, że tym razem trafiłam ;D
Jeśli to Erza..(popraw mnie jeśli się myle) to ta 'zbroja' wyszła Ci świetnie! Tylko te czarne rękawiczki w kwiatki tak średnio mi pasują. Poza strojem, twarz, a raczej jej mina jest bardzo trafiona. Cała Erza 
9,5/10
Szelia na miejscu twojej miss założyłabym bieliznę, gdyż bluzka prześwituje, i wszystko widać.
To jeden z kolorów, którego na siebie bym nie ubrała, gdyż mi nie pasuje, ale na szczęście naszym miss pasuje każdy kolor 
Prosta spokojna stylizacja, bardzo bezpiecznie połączone, bez grama ryzyka.. 7/10.
Strasznie dziwna stylizacja, jak dla mnie jeden róż gryzie sie z drugim, ogolnie nic mi tu nie pasuje, choc uzylas wielu elementow, ale zbyt wiele to tez zle. 4/10, bo lubie rozowy
Estrella:
Bardzo prosta stylizacja. Tak naprawdę wszystko robi tutaj sukienka i nie jestem pewna, czy sukienka i torebka to nie komplet. Jeśli tak - Twoja inwencja ograniczyła się tylko do dodania biżuterii, która zresztą gryzie się ze sobą (czarne kolczyki + srebrna bransoletka i pierścionek). Wybrałaś ładną fryzurę w dobrym kolorze, ale korona z warkoczyka jest niepotrzebna i nie pasuje do ułożenia włosów. Makijaż jest bardzo ładny. 3/10

Nivata Ładna stylizacja, ale nie podoba mi się ten 'ogon'
z tyłu. Nie podoba mi się również makijaż i oczy. Może jest zamyślona i patrzy w niebo, mimo to, średnio mi się to podoba, ponieważ nasuwa się kolejne skojarzenie, że wzdycha bo ma dosyć całego świata, przewraca oczami, co jest nieładne. 6/10
Odcienie fioletu gryzą się (bluzka i włosy), spinka w ogóle nie pasuje... Stylizacja niby utrzymana w ostrym klimacie a tu klips w kształcie motylka?
Srebrne kolczyki zmieniłabym na złote, no ale każdy ma inny gust. Za to kurtka fajnie wygląda zestawiona z tymi spodniami.
W każdym razie niezbyt mi się podoba, 5/10