Właściwie już Ci napisałam na pw co sądzę, prawda? Jak mówiłam, zmieniłabym bluzeczkę. 8/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 21 22 23 24 25 ... 51
Właściwie już Ci napisałam na pw co sądzę, prawda? Jak mówiłam, zmieniłabym bluzeczkę. 8/10
Ach ta secesja, wszyscy ulegli jej czarowi
Można przypisać MF jeden duzy plus: teraz większość młodych dziewczyn pozna ten termin, jego znaczenie, a i być może zainteresuje się sztuką, chociażby w wykonaniu Alfonsa Muchy.
Bardzo ładnie dopasowałaś te kwiatuszki do całości, tworzą razem tak udane połączenie, jakby były stworzone w komplecie. Szale w tle nadają dodatkowej zwiewności, aczkolwiek nie jestem pewna, czy są absolutnie konieczne, ta suknia sama w sobie jest bardzo bogata, ze względu na kwiatowy motyw. Szkoda, że wszystko w bezpiecznych kolorach białego/szarego, widziałabym tu jakiś dodatek, który współgrałby z owymi kwiatami sukni. Coś bladoczerwonego, czy błękitnego. 7.5/10
PS, ach jeszcze jedno: Fryzura + makijaż = perfekcja dla tej kreacji! 
Ostatnio zmieniony przez Rosette (21-09-2013 o 14h59)

Jednym słowem ślicznie! 
Kolorystycznie wszystko pasuje i nie tylko kolorystycznie xd
Piękna sukienka i kapelusik ;p 1o/1o!
Te buty są dużo lepsze
Fajna i elegancka. 9/10
Hmm mi sie zbytnio nie podoba suknia fajna peleryna też ale po co ta laska (mam nadzieje że to laska^^) ta korona czy co to i ta strasznie dziwna twarz jak bys ja zmieniła to by było o wiele lepiej 5/10
Fajne strój, na luzie, idealny do słuchania muzyki. 8/10
Pięknie, ostatnio mam fazę na niebieski
Tylko makijaż jak dla mnie, za mocny. 8/5/10
10/10 stylizacja podobna do tej w avku, zjawiskowa i te meridowe włosy
Zanim mnie ocenisz zlukaj mój opis. Moja miss to cosplay mało znanej mangi i przez co niedocenionej, a genialnej.
Kiedyś już pisałaś gdzieś, że te oczy to twoja "wizytówka". Tylko one przeszkadzają mi w cosplay'u. Dół sukni jest trochę niewidoczny na białym tle strony. Na obrazku w opisie(bo nie znam tej mangi) ona ma falistą suknię u dołu, a twojej nie widać. Nie licząc tych oczu dobrze zrobiony cosplay. 7/10
Solomona: Cosplay udany, ale sama Miss mi się nie podoba. Blondynka, blada cera, biała suknia a do tego czerwone oczy i demonie skrzydła... Zbyt banalne dla mnie
Większość Twoich stylizacji jest ciekawa. Ta nie przypadła mi do gustu, 5/10
Kupeczka: Boska! Uwielbiam te żywe kolory
Do tego świetne wykorzystanie spódnicy! I te liście... Adekwatnie do pory roku
Bluzka biała jedynie średnio mi pasuje, ale poza tym bez zarzutu. 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Chardonnay (21-09-2013 o 17h18)
Usta są świetne, mnie się podobają.
Strój no cóż mogę powiedzieć, trafny, pozytywny i elegancki. 10/10 

Prosta ale estetyczna stylizacja;)
Mogłabyś jedynie jakieś rękawiczki i inne dodatki dobrać 
9/10
Ewangelin ładna suknia, wisior, nowa fryzura. Makijaż również ładny. Właściwie nie wiem co mogę tutaj napisać. Jest po prostu ładnie. Ta kreacja przywodzi mi na myśl żegnanie wiosny (kwiaty) i witanie zimy (biel). 9/10
Z fryzurą o wiele lepiej, lecz strój jest nijaki, mi się osobiście niezbyt podoba, ale to zależy co komu.
7,5/10
Pasek jest na marynarce ( niestety nie można się bawić tutaj w miss fashion co ma być przed, a co pod) co wygląda niechlujnie. Reszta jest fajna, ale dałabym ciemniejszą skórę. 8/10
O wow, Kupeczka, niezła stylizacja! Na bogato! Do oceny: Wygląda jak wkurzona pani jesień
W sumie im dłużej się przygladam, tym bardziej mi się podoba to, co widzę. kolory pasują, jest dynamizm... Szkoda, że ta kula tak się świeci i przez to taka duża, ale wiem, ze jak jej nie bedzie to nie będzie tych liści. No, ale ogólnie to 8/10 
Jak bogini, jednak nie jestem wielbicielką długich sukni i tak skomponowanych. 8,5/10 
Shao - Włosy są bardzo fajne.
Kolczyki może zbyt duże 
Opaska jest nie potrzebna.
Bluzka fajna, a nie podoba mi się ta biała mucha na niej 
Żakiet fajny.
Spodnie są takie sobie. Proste i czarne. Nic fajnego 
Buty te lubię, ale zlewają się z białym tłem z tyłu miss 
Torebka prosta i ładna.
6/10
Ostatnio zmieniony przez MaryKateAn (21-09-2013 o 21h54)
Niezbyt mi się podoba... Jakoś wszystko się ze sobą gryzie. Zwłaszcza dół- rajstopy i buty w ogóle nie pasują. Za to fajne dobrana bluzka do spódnicy (?) i opaski 
6/10
@Chardonnay niezbyt mnie ujęła twoja stylizacja. Nie jestem przekonana co do połączenia tej bluzki i spódnicy, która wydaje się być rozkloszowana. 6/10.
Piękna królowa zimy,wszystko ładnie do siebie pasuje,aczkolwiek pasek z tyłu wydaje się zbędny. 9.5/10
Strasznie podoba mi się twoja stylizacja jest cudna i piękna. Mogłabym się nad nią rozpływać. Wszystko do siebie idealnie pasuje. Dyszka.
Ładna piękna miss, jak bogini, bardzo ładna.
Nie jestem fanką takich sukien , ale to chyba nie ma nic do rzeczy 10/10 (: