O, jest nowy strój. Kurczę, piękne kolory i ta spódnica jest cudna, ale ceny mnie zgniotły. xd

Strony : 1 ... 83 84 85 86 87 ... 308
O, jest nowy strój. Kurczę, piękne kolory i ta spódnica jest cudna, ale ceny mnie zgniotły. xd

Może jestem ślepa ale gdzie widzicie te nowe stroje w tak wysokich cenach? 
No ej, 4k za spódnicę to jest mało? xd

Ja tak rzadko coś kupuję,że jak już idę do Nine to szaleję, więc dużo to to nie jest 
Jest jest, dużo i drogo, zwłaszcza jak się ma 3k na koncie. [*]

Ja tam ostatnio walnęła focha na nine i staram się wymodzić coś jednak kreatywnego z tego co nakupowałam bezmyślnie zanim zaczęłam konkretniej korzystać ze strony. Więc na razie łapię gwiazdy - zwłaszcza, że teraz taka okazja w ramach MN. A stroje? Teraz [przynajmniej nim kupię to poczekam, aż rzeczywiście, któryś element będzie mi potrzebny do stylizacji i nie kupuję kompletu - bo fajny. Fajny nie fajny i tak będzie na sklepie :3
Nowy strój, nowy strój *.* Jest przeuroczy i ta cudna, zalotna poza ! Nareszcie !
Kurka wodna, przegenialne! <3
O rety! Te body ma niezły look! Suknia jest za droga i nie noszę takich galowych kiecek, ale te body muszę kupić! 
moja miss ma chyba za małą głowe na to ramię, bo wyglada jakos tak dziwnie jakby urosło jej wszystko poza łbem xD jednak sama poza jest ^$%$ OMG!
O niee! Czemu to kokarda jest z tym ramieniem a nie kiecka? ;____;
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-05-2014 o 16h31)
Steno napisał
moja miss ma chyba za małą głowe na to ramię, bo wyglada jakos tak dziwnie jakby urosło jej wszystko poza łbem xD jednak sama poza jest ^$%$ OMG!
Ostatnio zmieniony przez Misa (23-05-2014 o 16h32)
może jak się troche pokombinuje z włosami to będzie to wygladło jakos normalniej bo na razie maskara xD to mosiężne ramie - hmf...za dużo batoników?
Steno napisał
może jak się troche pokombinuje z włosami to będzie to wygladło jakos normalniej bo na razie maskara xD to mosiężne ramie - hmf...za dużo batoników?
No właśnie, pierwsze emocje opadły. Hmm, suknie ciężko będzie zestawić z czymś innym, bo kokarda w zestawie zasłania nóżkę, która wyłazi bez odpowiedniej (jedynej słusznej?) sukni. Czekam na kreatywne zestawienie, sama jednocześnie kombinując by stworzyć coś w miarę ^^ A co do głowy, fakt, jakoś tak dziwnie się prezentuje...ale chociaż plecki są dostępne we wszystkich, możliwych skórkach :]
jak są tu jacyś fetyszyści pleców to będą zadowoleni xD ej no do sukni to najlepiej dać jakąś kieckę, trochę bajerów i będzie git - tylko trzeba trochę posiedzieć.
Chociaż nwm czy na razie będzie ktoś chętny na tak droga kieckę bez jakiegokolwiek pomysłu na nią.
Ostatnio zmieniony przez Steno (23-05-2014 o 16h40)
Zobaczyłam sukienkę i pomyślałam że jest genialna, a tą kokardę czy co to jest idealnie do czegoś wykorzystam. Patrzę na podgląd... "i cały misterny plan w pizdu" krótko mówiąc...xD Głowa wygląda z tą sukienką nienaturalnie, do tego fakt, że ta kokarda jest połączona z ramieniem a nie osobno dobił mnie jeszcze bardziej.. Ta postać wygląda jakby nie miała szyi kiedy przymierzam tą sukieneczkę... ;_;
Ta nowa kiecka wygląda jakby miss ktoś kark skręcił.
Normalnie Egzorcysta XD
Wiem, nelumi, wiem ;_____; no z tym to pojechali, ale fajnie, że kombinują z innymi pozami. Nie ma szyi za to głowe może przekręcać o 180 xD
hej! Co do kiecki wymysliłam cos takiego, ale nie patrzcie na górę, bo to sajgon na razie. Sama nwm...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Steno napisał
Wiem, nelumi, wiem ;_____; no z tym to pojechali, ale fajnie, że kombinują z innymi pozami. Nie ma szyi za to głowe może przekręcać o 180 xD
hej! Co do kiecki wymysliłam cos takiego, ale nie patrzcie na górę, bo to sajgon na razie. Sama nwm...Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
I zaraz wszyscy będziemy paradować w kokach jak jedna wielka kokowa familia xD
hah...ciągle walcze z górą, ale chyba polegnę.
No zabawy to z tym będzie.
Można dobrać jeszcze szeroki naszyjnik/szal i problem z głowy 
To co, wrzucamy tutaj stylówki z nową suknią/plecami xD?
Ikan napisał
Można dobrać jeszcze szeroki naszyjnik/szal i problem z głowy
To co, wrzucamy tutaj stylówki z nową suknią/plecami xD?
Niezły pomysł z nowym ustawieniem górnej części ciała! Fajnie by było, gdyby w przyszłości Nine dorobiła do niego więcej ubrań, a nie tylko tę kieckę. 

Plecy są super, widzę dla nich duży potencjał, szczególnie przy okazji Halloween
Póki co pozostają długie spódnice. Fajnie by było, gdyby Nine dorobiła odpowiednie nogi. Cieszę się, że zaczęła kombinować z pozami.
A mnie się ta kiecuszka z body nie zbyt podoba...jak ktoś napisał, miss wygląda jakby karku nie miała do tego wygląda strasznie....w ogóle przydałoby się więcej ciuchów dla facetów...