nivata napisał
Ej - pytanie "no i co z tym zrobimy" zasugerowało Wam, że graczka chciała wyłudzić doładowanie sms i prowadziła szantaż? Serio? SERIO? xd
Nie. Otrzymałyśmy informację, że inna użytkowniczka otrzymała od tej samej uzytkowniczki takie same wiadomości, które zakończyły się próbą zmanipulowania i skłonienia jej do doładowania. Obecnie pojawiły się nowe dowody i wyjaśniamy sprawę. Za treść bana nie odpowiadamy wszystkie, ponieważ jego wystawiła Erin - faktycznie, być może nieco zbyt pochopnie wpisując "szantaż" skoro sytuacja odnosiła się do pewnej użytkowniczki, a nie tamtej użytkowniczki. Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy, nawet kiedy bardzo staramy się aby ich uniknąć.
Przypominam, że traktujemy wszystkich tak samo, bez wyjątków.
O'rly?
Zdecydowanie. Sprawa szantażu to jedno, ale nie zmienia ona zarzutów jakie spadły na tę użytkowniczkę i z tych zostanie ona podobnie rozsądzona. Jest to jednak długi proces, ponieważ jeżeli oskarżenia się potwierdzą, to nie skończy ona tylko z banem, ale z całkowitą blokadą, która równa się brakowi dostępu do strony. Myślę, że nawet jeśli stoicie po dwóch stronach, to i Ty przyznasz, że taka decyzja wymaga 100% pewności. Obecnie zbieramy dane.

Cieszę się bardzo, że takowej sytuacji nie było. Jednakże sama bym musiała cię przeprosić za wcześniejszy wpis. Wtedy sugerowałam się komunikatem, który miał nas ostrzec przed oszustami, którymi jak się wyjaśniło nie było. Wiele sytuacji z urzytkowniczkami i ich pomysłami było, ale raczej tym nie powinnam się bronić. Więc cię przepraszam i cieszę się, że jednak na tej grze nie było i mam nadzieje, że nie będzie takich sytuacji.
Ale nie każdy umie przeprosić i bardzo to doceniam, dziękuję :3
Bo nie jest tu niczyją winą popełnienie błędu, a raczej usilne ignorowanie jasnych dowodów i wypieranie faktów na swoją rzecz. A fe!