Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 308

#1226 07-01-2014 o 17h40

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ej - pytanie "no i co z tym zrobimy" zasugerowało Wam, że graczka chciała wyłudzić doładowanie sms i prowadziła szantaż? Serio? SERIO? xd

Nie. Otrzymałyśmy informację, że inna użytkowniczka otrzymała od tej samej uzytkowniczki takie same wiadomości, które zakończyły się próbą zmanipulowania i skłonienia jej do doładowania. Obecnie pojawiły się nowe dowody i wyjaśniamy sprawę. Za treść bana nie odpowiadamy wszystkie, ponieważ jego wystawiła Erin - faktycznie, być może nieco zbyt pochopnie wpisując "szantaż" skoro sytuacja odnosiła się do pewnej użytkowniczki, a nie tamtej użytkowniczki. Jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy, nawet kiedy bardzo staramy się aby ich uniknąć.

Przypominam, że traktujemy wszystkich tak samo, bez wyjątków.
O'rly?

Zdecydowanie. Sprawa szantażu to jedno, ale nie zmienia ona zarzutów jakie spadły na tę użytkowniczkę i z tych zostanie ona podobnie rozsądzona. Jest to jednak długi proces, ponieważ jeżeli oskarżenia się potwierdzą, to nie skończy ona tylko z banem, ale z całkowitą blokadą, która równa się brakowi dostępu do strony. Myślę, że nawet jeśli stoicie po dwóch stronach, to i Ty przyznasz, że taka decyzja wymaga 100% pewności. Obecnie zbieramy dane.

#1227 07-01-2014 o 21h27

Miss'nieobczajona
Ziuta53
...

Jeżeli moderacja zezwoli, to chciałabym coś napisać i to byłoby z mojej strony zwyczajnym ignoranctwem, gdybym tego nie zrobiła. Jeśli coś będzie nie tak, usunę to.
Nie mogę zwyczajnie się w tym temacie nie wypowiedzieć.
Na szczęście ban został ze mnie zdjęty, prawda wyszła na jaw, że jestem niewinna, natomiast nie mogę nie wyrazić swoich odczuć. Jestem zdruzgotana tym oskarżeniem, jakobym miała od kogokolwiek wymuszać doładowania przez smsa, skoro sama sobie nie raz ładowałam. I to tylko dlatego, że zwróciłam uwagę na dziwne zachowanie.
Jednak są na forum osoby, które nie dały się zwieść i które przyjrzały się sprawie bliżej, a także takie, które zechciały zbadać sprawę po tym, jak doszły nowe dowody, a nie szły w zaparte mimo tego, że byłam niewinna.
Zatem,
bardzo dziękuję Hildee, matko kochana, ta dziewczyna jako jedyna drążyła temat i chciała poznać prawdę. Gdyby nie to, że zdążyłam się do niej odezwać, a pisałam do niej zaraz po zakończonej rozmowie z pewną użytkowniczką, która mnie zgłosiła, którą ja ucięłam, to teraz nie mogłabym tu pisać.
Dziękuję bardzo Nivacie, która mnie tu broniła i chciała dowiedzieć się, jak to możliwe, by z takiej pierdoły jak pytanie "co z tym zrobimy"  dać komuś bana.
Dziękuję Rosette, która tak samo drążyła temat tutaj i nie dała się zwieść słowom, które nie miały pokrycia w rzeczywistości.
I naturalnie dziękuję Cohelii, która mimo całego zamieszania i początkowej wiary w moją winę sięgnęła po dowody i po wszystkim mnie przeprosiła. Pokazała wielką klasę, nie każdy ją posiada.

Chciałabym jednak zapytać o coś. Było wspomniane o tym, że jest jeszcze rzekomo jedna osoba, na której wymuszałam doładowanie. Skoro to zostało powiedziane, to chciałabym wiedzieć, choćby na pw, kto to był, bo nigdy niczego nie wymuszałam i jestem w szoku, że ktoś się znalazł. I jedno mnie ciekawi. Skoro go rzekomo szantażowałam, to czemu od razu mnie nie zgłosił? Powinnam dostać bana wcześniej, a nie byłam karana.

To tyle ode mnie i cieszę się jak nie wiem co, że ta paranoja się skończyła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ziuta53 (07-01-2014 o 21h32)

...

#1228 07-01-2014 o 21h38

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Więc, wszystko wyjaśnione /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Cieszę się bardzo, że takowej sytuacji nie było. Jednakże sama bym musiała cię przeprosić za wcześniejszy wpis. Wtedy sugerowałam się komunikatem, który miał nas ostrzec przed oszustami, którymi jak się wyjaśniło nie było. Wiele sytuacji z urzytkowniczkami i ich pomysłami było, ale raczej tym nie powinnam się bronić. Więc cię przepraszam i cieszę się, że jednak na tej grze nie było i mam nadzieje, że nie będzie takich sytuacji.

#1229 07-01-2014 o 21h45

Miss'nieobczajona
Ziuta53
...

Nie ma sprawy, wiele ludzi by uwierzyło /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ale nie każdy umie przeprosić i bardzo to doceniam, dziękuję :3

...

#1230 07-01-2014 o 21h45

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja tam się cieszę, że chociaż część moderatorek ma faktycznie klasę i potrafi przyznać się do błędu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png Bo nie jest tu niczyją winą popełnienie błędu, a raczej usilne ignorowanie jasnych dowodów i wypieranie faktów na swoją rzecz. A fe!
Ale super, że sprawa się wyjaśniła i manipulatorzy nie są jednak tak bezkarni, jak im się wydaje. <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1231 07-01-2014 o 21h55

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Część moderatorek ma klasę tak? Cóż w tym wypadku skoro już takie miłe opinie o mnie krążą daruję sobie przeprosiny, bo na co one komu? Bo przyznaję ban za szantaż był pochopny, aczkolwiek ten za grożenie szykanowaniem już nie.

Choć miło tak wejść po godzinie nauki i dowiedzieć się, że pod nieobecność, gdy w końcu sprawę wyjaśniono zostałam okrzyknięta jędzą roku... Pozdrawiam moje ukochane użytkowniczki i polecam jednak jasne napisanie, że o mnie chodzi nie obrażę się /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#1232 07-01-2014 o 22h05

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Po coś jest możliwość odwoływania się od nałożonej kary, nawet jak ma się bana, to można się wybronić  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

No i łatwo jest oceniać kogoś, jeśli nie było się w jego skórze. Z jednej strony wymagacie (piszę o ogóle użytkowników) od moderatorów szybkiego rozwiązywania sytuacji, a z drugiej dogłębnego i stosunkowo obiektywnego rozpoznania problemu. Przykro mi, ale w bardziej złożonych kwestiach niż prośby o głosy to jest praktycznie niemożliwe jednocześnie (przy zgłaszaniu pojedynczych wiadomości łatwo jest o manipulację, wystarczy zręcznie zgłosić wyrwaną z kontekstu wypowiedź i już - jednak jak pisałam wcześniej, można wyjaśnić sytuację przez formularz). Szczególnie, że forum MF bywa nieprzyjemne, a część osób pała żądzą cyber-krwi, co szczególnie uwidacznia się w takich sytuacjach jak ta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Serio, zastanówcie się czasem przez chwilę, co piszecie, a takich przykrych spraw będzie znacznie mniej. Co ciekawe, uczestniczą w tym w wszystkim w ogromnej mierze osoby dorosłe. Sacz e szejm.

Ostatnio zmieniony przez Kaede (07-01-2014 o 22h41)

#1233 07-01-2014 o 22h15

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Erin, Twoja sygnaturka łamie regulamin. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

#1234 07-01-2014 o 22h26

Moderator
ErinBlack
...

Nie wiedziała co odpowiedzieć to przyczepiła się jedynej deski ratunku, choć Hildee jako moderatorka nawet mi uwagi nie zwróciła a pisałam z nią przed chwilką w innym temacie ^-^"

Jeszcze coś Dziecinko?

ASK || SF

#1235 07-01-2014 o 22h40

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Proponuję, by wszyscy zainteresowani poprzenosili się na PW i nie ciągnęli już przepychanek na forum publicznym. Temat uważamy za zamknięty.

Dzisiaj wtorek, pogadajcie o nadchodzących finałach, albo coś ó_ó

#1236 07-01-2014 o 23h06

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

ErinBlack napisał

Jeszcze coś Dziecinko?

Nie sądzę, by ten ton był odpowiedni dla moderatora, który powinien być bezstronny, oraz nie powinien stosować form sarkazmu czy złośliwych uszczypliwości personalnych wobec użytkowniczek.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1237 07-01-2014 o 23h11

Moderator
ErinBlack
...

Cóż wybacz, ale nie mogłam się oprzeć przy tak jawnej prowokacji i szukaniu taniej sensacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A teraz wybacz, ale jeśli nadal chcesz kontynuować rozmowę to odpowiadam tylko na pw, tak jak prosiła Hildee.

ASK || SF

#1238 07-01-2014 o 23h13

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Spokojnie dziewczyny, nie było mnie cały dzień i wchodzę i takie rzeczy się wypisuje.

A więc co do wyborów ... hymm przez ten tydzień widziałam naprawdę ciekawe stroje, ale coś za bardzo nie brałam udziału w głosowaniu - po prostu wróciłam do szkoły i się zaczęło wszystko walić ...
Ale z miłą chęcią zobaczę nowe projekty mieszkań i ciuszki miss ^^

Ostatnio zmieniony przez ScarletWitch (07-01-2014 o 23h13)

#1239 07-01-2014 o 23h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Mi się mocno podoba Yoosti obecny wygląd (mignęła mi w klasyfikacji), ale cóż, raczej się w finałach nie pojawi już. xd

#1240 07-01-2014 o 23h21

Moderator
ErinBlack
...

Całym sercem jestem za Yuki18 i jej Miley xD
Gdyby ta stylizacja wygrała codziennie otwierałabym post z wygranymi i przez chwilkę ją podziwiała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

ASK || SF

#1241 07-01-2014 o 23h28

Miss'całkiem całkiem
Yuya
...
Miejsce: Kwidzyn

Popieram ErinBlack XDDD Ta stylizacja przebija wszystkie dotychczasowe zabawne i zdecydowanie zasługuje na wyróżnienie! Pomysł genialny...

#1242 08-01-2014 o 00h06

Moderator
ErinBlack
...

No i zaczęły się przeceny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiem jak wy, ale ja na to czekałam z utęsknieniem <3

ASK || SF

#1243 08-01-2014 o 00h07

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Właśnie miałam pisać,że migające gwiazdki coś znaczą/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Przeceeeeny <3

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1244 08-01-2014 o 00h08

Miss'Żółtodziób
...

Hej, dziewczyny z bardziej przyjemnych tematów: jest - 30% na ciuchy, dekoracje, market. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1245 08-01-2014 o 00h08

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Poczekajmy dłużej aż będą większe pod koniec, jak to zwykle bywa ;]

#1246 08-01-2014 o 00h08

Moderator
ErinBlack
...

Ostatnim razem tak jakoś w ostatnim tygodniu przeceny sięgały 60% /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

ASK || SF

#1247 08-01-2014 o 00h14

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

Nie ma to jak mieć "szczęście" i dzień przed przecenami wydać sześć tysięcy U Nine xD Ja to mam wyczucie. xD

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#1248 08-01-2014 o 00h24

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Na Promenadzie też jest przecena /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#1249 08-01-2014 o 00h31

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

dobrze trafiła ta przecena, bo akurat mogłam wcześniej skończyć misję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1250 08-01-2014 o 00h34

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

A akurat po 24:00 planowałam sobie zmienić stylizację, do której potrzebowałam drogiej spódnicy anioł XD Jea!
Więcej nie kupuję, czekam na większe zniżki  /modules/forum/img/smilies/bave.gif

Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 308