Nie przywiązuj się, ta gra jest prawie martwa. x"D Nikt nie wie, czy planują coś odnawiać, czy zamknąć grę.

Strony : 1 ... 296 297 298 299 300 ... 308
Nie przywiązuj się, ta gra jest prawie martwa. x"D Nikt nie wie, czy planują coś odnawiać, czy zamknąć grę.

Cisza, cisza i jeszcze raz cisza.. Mam nadzieję, że to cisza przed burzą i nas jeszcze zaskoczą
;p
Ja też mam ogromną nadzieję, że jeszcze się to rozrusza.
Przwiązałam się do mojej miss 
Nagle zrobiłam się ciekawa, czy ktoś kiedyś kupił ten pakiet 500k + 500k MM za 200 złotych xD

Możliwe, że ktoś kupił, maniaków nie brakuje, haha.
Ja kiedyś tyle razy w banku doładowywałam mm, że spokojnie z 400zł od początku grania wydałam xD.
Pewnie faktycznie wyszłoby ci dużo taniej, gdybyś wydała na raz to 400 złotych, kupując dwa pakiety po 200 xD
U mnie może poszło z 50, ale w sumie nawet w tyle wątpię, bo jestem dość cierpliwym człowiekiem xD Przynajmniej jeśli chodzi o takie rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (16-08-2019 o 10h22)

A ja dzisiaj sobie tak pomyślałam, że w sumie jeszcze trochę i będziemy mieć event KH ;d także ciekawe czy coś w ogóle będzie 
Dadzą wycieczkę na tydzień bez żadnych nowości. Dla mnie to spoko, bo mam mało gwiazd, ale dla Was to będzie tragedia.
Będzie rozczarowanie for siur 

Ja z wycieczek mam wszystkie gwiazdy
A jeśli chodzi o ciuszki to też nie ma żadnych rewelacji to nie wiem czy się obkupię.
Misje też zrobione.. czyli pewnie wycieczka przyjdzie szybko i szybko minie..
Nie no, pewnie dadzą nowości, czyli ze trzy stroje i cześć.

W ogóle, to trochę śmieszne, że gra się w taki sposób kończy. Zazwyczaj jest tak, że ludzie przestają grać. A tutaj prosimy o zmiany, cały czas czekamy, a tu twórcy mają nas gdzieś...Taka prawda niestety.
Nooo tylko że tak naprawdę nas jest garstka, ale to właśnie kwestia tego, że nie ma nic nowego, żadnych zmian, misji...

Ale też jest kwestia tego, że ta gra nie jest reklamowana. Mało kto o niej słyszał...
I kwestia reklamy, ale też na początku było tu o wiele więcej osób. Skupili się na innych grach i ta została porzucona przez twórców, to i gracze poodchodzili.
I właśnie ta garstka została 
30.08.2019:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Czy to będzie hejt, jeśli powiem, że poza strojem chemika jest tragicznie?
Mam nadzieje że to nie wszystko ;-; Bo inaczej aż ból, żal i rozpacz o wrześniu.
Zakładam, że te na dole to gwiazdy, bo rozpoznaję Allison z The Umbrella Academy. Mogli by już wszystkich dać, a nie jedną postać...
A tak poza tym to Nuuudno tu zaczęło się robić...
Ostatnio zmieniony przez Nerra (26-08-2019 o 07h30)

Na taką nieobecność z ich strony to na prawdę słabo
chyba, że to nie wszystko jest..
Jak dla mnie to oni po prostu chcą coraz mniej tu robić, by gracze się wykruszyli i nagle stwierdzić "Hej, mało osób gra w Miss fashion, to zamykamy. No elo."

Link do zewnętrznego obrazka
Jakie brzydkie rzeczy. Bimuf się tak stara. Niech to w końcu zamkną albo ruszą dupska i zrobią coś nowego
Smutno patrzeć jak gra się rozwija i w jakim kierunku zmierza. Kiedyś to codziennie się logowałam i z niecierpliwością wyczekiwałam piątkowych nowości i eventów bo sporo się działo. A teraz to "Nic nie ma". Zapominam wejść do gry...no bo co tu można zrobić jak prawie wszystko zrobione.
Gra ma potencjał spory i mnóstwo wiernych fanów! No plis Beemov ogarnij się...robisz to źle.
゜・.(iДi)。:゚
Czyżby ostatnią nowością tej gry miałaby być Maria Skłodowska-Curie? No cóż, przynajmniej zakonczenie urocze XD
Ja niestety tak samo zapominam zaglądać tutaj a kiedyś to kilka razy dziennie byłam.. wykonywałam misje, zmieniałam stroje, nie wspomnę już o eventach, które były bardzo wyczekiwane..
Bardzo szkoda, że twórcy zrezygnowali z tej gry bo jednak zrezygnowali, tylko chyba zapomnieli nas o tym powiadomić. Gra jest bardzo fajna i jest bardzo dużo pomysłów aby ją dalej kontynuować. Ale trzeba chcieć, a myślę ze grono graczy by się moment zaczęło zwiększać..