Prosz:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 273 274 275 276 277 ... 308
Prosz:

Eh, a myślałam, że już zaczną się nutki, bo o ile mnie pamięć nie myli w przyszłym tygodniu międzynarodowy dzień muzyki? No, ale casuale zawsze mile widziane
Chociaż niektóre elementy mam wrażenie, że bardzo podobne już w butiku.

czy można sprzedawac ubrania
roki55 napisał
czy można sprzedawac ubrania
Jakby komuś nie chciało się czekać do jutra 
Banery
Gwiazdy
Yay, po raz pierwszy od kilku rzutów przynajmniej kojarzę wszystkie gwiazdy 

Ten strój z perkusją już mi się podoba *^*
A gwiazdy są takie meh... Tylko Simmons z KISS mi się spodobał.
Ostatnio zmieniony przez Mizu0 (21-06-2018 o 18h32)
O matko moja, dali tego kurczaka z Eurowizji...przynajmniej gwiazda z KISS super!

Omg, Simmons jest megaaa! Co z tego, że reszta gwiazd słaba, ta jedna wynagradza wszystko <3 I strój z banneru jest super, brakowało właśnie takiego stanika z ćwiekami.
Gene, czekałam na Ciebie!
I Hendrix! <3 czy to Edith Piaf? Chyba tylko ona miała TAKIE brwi...

Na obrazku wygląda jakby te włosy miałty 4 kolory ale jakos nei udaje mi sie tego efektu uzyskać
Wiadomo już jaki strój dostaniemy?

Czy ktoś znalazł nutkę w innym miejscu niż zazwyczaj rzeczy tego typu (jajka, długopisy itd.) są poukrywane? Bo już trzeci raz przekopuję stronę w poszukiwaniu jednej nutki i nigdzie jej nie widzę, a na blogu nie ma wpisu z tego roku :<
Ja też nie mogę jednej znaleźć, a szukałam już serio wszędzie. Wczoraj w innym niż zazwyczaj miejscu znalazłam i dziś też gdzieś jest tak skitrana, że już wymiękłam xD
A sprawdzałyście wszystkie lokacje z bloga? Jak nie mogę znaleźć, sprawdzam je po kolei i zawsze znajdę.

Jeżeli chodzi o nutki, to bez konkretnych miejsc mogę napisać, że warto szukać po wszystkich odnośnikach - tych na górze, tych na boku i tych na dole. Sama miałam problemy ze znalezieniem dwóch nutek a w sumie dlatego, że zasłoniłam je sobie rozwijanym menu z góry.

Tyle znalazłam na piątek. Ciężko mi to jakoś skategoryzować... z jednej strony trochę letnich casuali, z drugiej jakieś delikatne leśne motywy...
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (27-06-2018 o 21h49)

Niektóre elementy całkiem fajne :3. Jestem ciekawa całości.
Eeej ten nowy makijaz z podwojnymi oczami jest mega *_*

A więc sztuka:

Mmmmm. Surrealizm widzę :3. Już się nie mogę doczekać, zapowiada się świetnie <3
Czy ja tu widzę Fridę Kahlo dosłownie kilka godzin po tym, jak męczyłam się ze stylizacją w stylu jej autoportretów? xD Idealne wyczucie czasu...
Tło z Klimta! Kocham!
Bardziej ucieszyłabym się chyba tylko z secesyjnych rozetek Alfonsa Muchy.
piątkowy banner - jeden, drugi mi się nie wyświetla
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (12-07-2018 o 19h13)