Super ze w koncu Nine narysowala ta chinke z tatuazami.
Ten project byl jednym z moich ulubionych.

Strony : 1 ... 266 267 268 269 270 ... 308
Super ze w koncu Nine narysowala ta chinke z tatuazami.
Ten project byl jednym z moich ulubionych.

Mam chyba coś na piątek:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Niecierpliwie czekam na te ubrania XDDDDDD
Ten ślimak jest genialny xd
A promocje się skończyły to i gwiazdy wróciły. Niesmieszne.
Ostatnio zmieniony przez SoJin (23-02-2018 o 10h40)

U mnie promenada pusta ale winniczek jak żywy
Róg jednorożca z tęczą był chyba w Świątecznej Krainie albo na Helloween, tamta wersja bardziej mi się podoba.
U mnie długo już gwiazd nie ma
Ktoś może wie dlaczego?
SoJin napisał
Niecierpliwie czekam na te ubrania XDDDDDD
Ten ślimak jest genialny xd
A promocje się skończyły to i gwiazdy wróciły. Niesmieszne.
Promocja wróciła - gwiazdy z promenady znów zniknęły :V
Jak wczoraj po 14 miałam gwiazdę, tak po północy znowu nie ma. Dzięki za takie obniżki, naprawdę :vvvvvvv

W ogóle mam wrażenie, że gwiazdy pojawiają się bardzo sporadycznie od dłuższego czasu - a mam jeszcze ponad 200 do złapania, więc chyba tak nie powinno być
A ślimak podbił moje serduszko 
Szykujcie kasę - w ten piątek kuferki! Ciekawa tematyka. Podoba mi się, że poza z plecami wróciła do łask rysowników, bo dawno nie dodano do niej fajnych ubrań. 

Mnie też ta fryzura zainteresowała, oby więcej takich 
Też się jaram tymi włosami :3

Tematyka nie dla mnie, ale liczę że w innych kolorkach coś mi się spodoba 
W innym przypadku nie będę miała bólu z powodu zbyt małej ilości MM, zawsze coś xD
Ostatnio zmieniony przez spsr (07-03-2018 o 23h03)

Dla wszystkich Kobietek wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet od Kobietki 
BluszczTrujący napisał
Dla wszystkich Kobietek wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet od Kobietki
Kupiłam już wszystkie podstawowe kuferki, ale nie jestem pewna, czy będę kupować rozszerzenia. Jeśli ktoś kupił, pokaże, jak te kolory wyglądają?
Ślub to jednak nie jest moja tematyka, ale bonusy się przydadzą.
Podoba mi się kolka elementów jak wolaka czy jedna para szpilek. Tak to nie widzę nic, czego podobnego nie znalazłabym U Nine.
Jeszcze rękawiczki z kwiatkami są fajne 

SoJin - wbijaj na bloga. 

O, to ten blog działa
Już jestem i sprawdzam.
Do tego od razu wykorzystałam wycieczkę do Kenii i bonus -50%, zrobiłam wszystkie misje i kupiłam u Nine strój. Pewnie nigdy tych rzeczy nie użyję.
No cóż.
Gdzie jest t fryzura zasłaniająca całą miss? Chyba jestem ślepa.

W grzywkach.
A ja zaszalałam i kupiłam kuferki z rozszerzeniami... a zbierałam na nową misje 
Ja też kupię wersje rozszerzone. Niektóre elementy mogą się przydać, chociaż jeśli chodzi o całość to te kuferki nie powalają. Cieszę się z bonusów i darmowych zdj z gwiazdami.
Kupiłam rozszerzone wersje, bo i tak nie mam na co wydawać kasy...
Stylizacje jako całość niekoniecznie mi się podobają, może dlatego, że śluby to niekoniecznie moja bajka, ale pojedyncze elementy są naprawdę niezłe i już mam pomysł jak je wykorzystać.
Nie kupiłam żadnego kuferka, najbardziej podoba mi się stylizacja dostępna u Nine 
Ja kupiłam wszystkie, ale nie sprawdzałam do tej pory jeszcze co w nich jest XD
Chciałabym, żeby dodali już nowe misje, nie mam co robić :<