Naprawili, ja nigdzie nie wracałam i działa
Chociaż kompletnie nie ogarniam, skąd ten bug, ale ciuszki są naprawdę cudne, nie wiem, co wybierać XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (31-10-2017 o 11h22)
https://discord.gg/XyTtcas
Strony : 1 ... 256 257 258 259 260 ... 308
Naprawili, ja nigdzie nie wracałam i działa
Chociaż kompletnie nie ogarniam, skąd ten bug, ale ciuszki są naprawdę cudne, nie wiem, co wybierać XD
Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (31-10-2017 o 11h22)
Ja dużo teraz kupiłam, więc trochę przystopowałam bo na gwiazdy nie będę miała, ale jestem z siebie dumna bo zrobiłam wszystkie misje 
Ja wrócę do domu i zrobię kolejne misje i tych nowych ciuszków sobie nakupię.
Świetne rzeczy! Najbardziej podoba mi się kociołek 
Nie było mnie tu pół roku, a tu u Nine takie cudowności że aż włosy stają!
Ja się tak obkupiłam, że chyba już na gwiazdy mi nie wystarczy MM
buuuu 
Dobra zadania prawie wszystkie zrobione poza ostatnim bo to kup minimum wykańcza finansowo niestety.Nowości kupione gwiazdy wyłapane więc ja kończę na ten rok już wycieczkę. XD
ja znowu nie ruszyłam misji, nie złapałam gwiazd, ale za to się obkupiłam i porobiłam nowe stylizacje xD

Ja się też już obkupiłam i teraz tylko zostalo mi wyłapanie gwiazd do końca iwentu i ogarnięcie ostatnich 10 misji. Dobrze, że 'kup minimum' już będę miała odhaczone, tyle tego nakupiłam xD
Tak sobie myślę... Skoro event trwa do niedzieli, czy to znaczy, że jutro dostaniemy jeszcze trochę halloweenowych nowości?

Nawet miałam się o to zapytać, bo w sumie też nie napisali, że to ostatnie już ciuszki itd
więc myślę, że jeszcze coś dostaniemy, tylko szkoda, że jestem już spłukana z MM
ale to trzeba teraz się przygotowywać do KŚ 
Dasharia napisał
Tak sobie myślę... Skoro event trwa do niedzieli, czy to znaczy, że jutro dostaniemy jeszcze trochę halloweenowych nowości?

Wycieczka jest do niedzieli.. to może dzisiaj jeszcze cos wrzucą albo jutro, bo ostatniego dnia to raczej nic nie wrzucali już..
No chyba, że założyli, że dwa razy nam rzucą ciuchy i tyle.. mam nadzieję, że podczas KŚ tak nie będzie 
Raczej wątpię, żeby coś wrzucili. Rok temu też dwa razy ciuchy dodali do butiku.
Jak nie dadzą to można już zbierać MM na KŚ
Mi już na gwiazdy szkoda wydawać, bo wydam resztki a zdjęcia nie mam 
Mi zostały 4 gwiazdy halloweenowe do kompletu, mam nadzieję, że będą równie łaskawe jak poprzednie i uda mi się je złapać, bo z MM już u mnie dość krucho. No i mogę w spokoju zacząć oszczędzać na KH.
Moje były przez 4dni łaskawe a teraz już się buntują ;; no ale łapie do końca iwentu. Ciuchów już nakupilam, z misjami jestem na bieżąco w końcu ^^
Czy wyświetlanie się na eventowej defiladzie na pewno zależy od ilości posiadanych kiecek? Czy są jeszcze jakieś inne czynniki na to wpływające?
Ja jedyny plus, że misje mam w komplecie, a najwyżej gwiazdy wyłapie za rok
Teraz już odkładam na KŚ 
Co do wyświetlania się na defiladzie - ja w tym roku dopiero jak nakupiłam sukienek to moja Miss się pojawiła, więc chyba coś w tym jest. Albo to może zależy od ilości wszystkich ubrań? Sama nie wiem już
To wciąż trochę dziwne, bo sukienek mam dużo, ubrań też - nadrabiałam do "kup minimum" a na defiladzie już od kilku dni mnie nie ma.
Ja miałam trochę tak podczas trwania KŚ, na początku mnie nie było, to kupiłam parę sukienek i nagle się pojawiłam, a potem przez dwa następne dni znowu mnie nie było. Znowu dokupiłam - znowu byłam..
Ja się pojawiałam jak zrobiłam ze 20 zadań i potem dokupowałam tak po trochu sukienki (ok. 10)
Wydaje mi się - ale nie jestem pewna - że liczą się tylko kiecki kupione w danym dniu. Żeby pokazać się na defiladzie kolejnego dnia, trzeba znowu dokupić kiecek.

Wygrzebałam z aktualności post informujący o pierwszym halloween na MF w którym zostały podane panujące wówczas zasady defilady miss halloween.
//www.missfashion.pl/forum/t2653,1-nowo%C5%9B%C4%87-poznaj-krain%C4%99-halloween.htm. Dziewczyny też w owym czasie debatowały na ten temat w początkowych postach dotyczących halloween. Z tego co pamiętam z obserwacji wynikało, że, tak jak napisała Dasharia, ilość zakupionych sukienek resetowała sie o północy i by móc poraz kolejny pokazać się na defiladzie należało zakupić ponownie jakieś kiecki. O ile ta zasada miała faktycznie jakieś przełożenie na stan rzeczy na początku o tyle odniosłam wrażenie, że z biegiem czasu coś się w tych wymaganiach zachwiało. Poza tym często było/jest też tak, że dana osoba wyświetla się często innym osobom, sobie z kolei nie bądź bardzo rzadko. Oceńcie same 
Ostatnio zmieniony przez SnowRabbit (04-11-2017 o 00h44)