Jak na razie ta wycieczka zapowiada się lepiej niż ostatnia. Większość pokazanych tutaj ubranek mi się podoba.
Strony : 1 ... 241 242 243 244 245 ... 308
Jak na razie ta wycieczka zapowiada się lepiej niż ostatnia. Większość pokazanych tutaj ubranek mi się podoba.
Oho!! Zapanuje szał zakupów!!!
najciekawsze wybierać i uciekać żeby nie kusiło wydać wszystkie MM

Dobrze, że odkładałam MM to mogę trochę poszaleć
Ale zapowiada się ciekawie, także tylko trzeba czekać. Może już o północy będzie? 
No mam nadzieję, że będzie o północy XD
No ja i tak mam problem z zasypianiem ostatnio to poczekam
Ale akurat dzisiaj zrobiłam nową stylizację a tu nagle wycieczka 
2/5
Już nie mogę się doczekać.

Ja też dziś zrobiłam nową stylizacje a widzę że trzeba będzie zmieniać 
No i się doczekaliśmy
Jadę !
Yeey, obniżka -50% mi działa :3.
Już mam prawie 80 ciuchów w koszyku xD
Popatrzyłam trochę i najbardziej czekam na gwiazdy, które jak na złość dzisiaj się nie pojawiły. Powinny, czy wejdą w późniejszym czasie?
Zrobiłam 3 misje, ale nie wiem, czy nie kupię tylko kilku pierdółek i odłożę MM na Halloween, bo U Nine nie widzę za dużo ciekawych rzeczy. Może porobię kilka misji, ale nie wiem.

Myślę, że gwiazdy dodadzą w poniedziałek albo środę.

Wątki eventowe są już otwarte.
Ja się trochę obkupiłam, także już spokój i czekam na gwiazdy, najwyżej na koniec sobie jeszcze dokupię jakieś ciuszki 
A co z misjami? Nie będzie? Bo mam 30 zaliczonych
Raczej nie będzie skoro do tej pory się nie pojawiły ale lepiej poczekać na oficjalne info w aktualnościach.
Shiawase napisał
Ja chętnie co ciekawszych ciuchów poszukam![]()
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Sporo jest takich, że tak powiem, kiepskawych ciuchów i wydaje mi się, że może nowe misje dadzą...
EDIT: te kiepskawe to właśnie od gwiazd
tylko nie spotykane rzeczy wolę zdobyć niż jakiś pełne stroje..
lol, zużyłam niby wczoraj ten bonus - 50%. Dziś aktywowałam kolejny bonus z limitem poziomów (mam ich chyba jeszcze ze 3) no i drugi raz mam obniżkę xDDD
LeiLa31 napisał
te zielone macki ośmiornicy wychodzące z wody będą do kupienia czy w jakichś misjach do zdobycia? są super a nie chce mi się robić misji.. wolę zostawić MM na Halloween, jakoś bardziej upiorne stroje mi się podobają..tylko nie spotykane rzeczy wolę zdobyć niż jakiś pełne stroje..

No ja nie mogę się doczekać gwiazd, na razie nic nie kupuję bo gwiazdy pewnie będą marudzić 
(1/5)
Steampunk nadszedł a 16000 MM w kieszeni mej tylko.
Napiszę Wam, że miałam nie robić misji bo wolę zbierać MM, ale że miałam mało kasy to zrobiłam taki myk, że doładowałam sobie konto - i jakimś cudem przez dwie godziny miałam rabat w Nine, rzeczy kupowałam po zniżce i tak zrobiłam wszystkie misje.. Także z tą wycieczką jestem do przodu 
A mi ten myk nie zadziałał i smutam ;-;
Ja ogólnie dwa razy doładowałam bo później mi przyszła wiadomość, że dostanę dwa razy tyle i jeszcze teraz jak wchodzę do Nine to mam bonus, który mogę aktywować, więc na razie czekam jak dodadzą jakieś nowe stroje a jak nie to na koniec się obkupię
a wiadomo kiedy dokładnie kuferki będą?