Widzę, że dzisiaj chyba żadnych nowości nie będzie, ponieważ baner z nowościami z Kenii nadal się wyświetla, a zwykle jak miały wejść nowości to on znikał ze strony profilu. Ciekawe czy w piątek coś dadzą.
BluszczTrujący
Strony : 1 ... 236 237 238 239 240 ... 308
Widzę, że dzisiaj chyba żadnych nowości nie będzie, ponieważ baner z nowościami z Kenii nadal się wyświetla, a zwykle jak miały wejść nowości to on znikał ze strony profilu. Ciekawe czy w piątek coś dadzą.
Nowości w środę były tylko i wyłącznie przy eventach.
E tam, nie tylko przy eventach, czasem jak się pojawiały jakieś zmiany w grze to też były w środę. Np. to coś w szafie. XDD Ale się liczy!

Coś czuję, że jutrzejsze nowości przypadną mi do gustu... ^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Te barwy przypominają mi francuską flagę. Pewnie z okazji francuskiego święta niepodległości są te nowości, z tym że oni mają 14.07 święto niepodległości. Ale to co ma facet na głowie wygląda jak czapka Papy Smerfa
.
Ostatnio zmieniony przez BluszczTrujący (13-07-2017 o 10h27)
Saeniver napisał
To bonnet rouge noszony przez francuskich rewolucjonistów.BluszczTrujący napisał
Ale to co ma facet na głowie wygląda jak czapka Papy Smerfa.
. Nic dziwnego że smerfy "zdobyły" Bastylię.
Te miecz u faceta wygląda super, ale dobrze, że raczej nic nie kupię. Misja i drogie ubrania są ważniejsze, choć nie mogę się już doczekać największej obniżki. Już miałam pomysł na stylizację, zrobiłam włosy, twarz, po czym myślę, że no nie będą kupować ubrań teraz, jak kiedyś będą tańsze.
Większe obniżki, przybywajcie! Czuję się tak brzydko.
Przyglądam się bardziej i facet to jak pirat z tymi spodniami i bluzką pod marynarką.

Ja teraz zrobiłam stylizację i czekam na obniżki no i zbieram też MM aby przechodzić misje. Wakacje się skończą to będzie trzeba oszczędzać na eventy
Najważniejsza jest ostatnia obniżka.. wtedy można szaleć
No to teraz udowodnili, że zależy im tylko na pieniądzach.
Ciuchy w tej ubierance są koszmarnie drogie, więc to oczywiste, że chcemy je przymierzyć zanim kupimy. Robimy stylizację, pasuje jedno ubranie z butiku, ale nie wiadomo jaki kolor. To musimy kupić wszystkie, które według nas mogą pasować. W normalnej ubierance, to z ubraną lalką wchodzimy do butiku i na nią przymierzamy ubranka.
To jest chamstwo z ich strony, coraz bardziej czuję, ze ta gra jest bez sensu. Teoretycznie jest jedna ubieranka, w której się nie da tak przymierzać, ale ciuszki są znacznie tańsze i za ich kupowanie dostajemy punkty (a tutaj za kupowanie MN się nie dostaje).
Załamka totalna.
Ja w dalszym ciagu moge sprawdzic jak wyglada dany ciuch z butiku na mojej lalce w szafie. Nie moge zapisac stroju, ale przymierzyc bez kupowania moge.

Saeniver napisał
A niech to, kiedy zlikwidowali bug pozwalający w pojedynkach podejrzeć, jak wygląda w stylizacji ciuch z butiku? ;___;
Ostatnio zmieniony przez lapin (23-07-2017 o 14h32)
To uczucie, kiedy inni dyskutują, że muszą dozbierać MM na kuferki, albo że nie stać ich na wszystkie, a twój stan konta pozwolił ci kupić wszystkie i nawet nie było ci szkoda... XD
Po tylu latach gry nawet nie ma co kupować na promocjach. XD
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (23-07-2017 o 18h20)

Chciałam pochwalić się moim odkryciem ,ale tinypic zawiódł w najmniej oczekiwanym momencie.Teraz mając promocje możemy bez problemu wejść do sklepu.Bardzo super opcja i fajnie ,że ją dodali. 
To u mnie nic się nie zmieniło, nadal muszę wybrać jakiś bonus 
Można wybrać bonus?
Nie wchodzę do Nine żeby zniżka aktywowała się dopiero na Haloween:D
lapin kuferki powinny być jeszcze we wrześniu, zaraz przed Halloween, więc nie musisz oszczędzać bonusu z teraz na Halloween ^^
inna137 napisał
Chciałam pochwalić się moim odkryciem ,ale tinypic zawiódł w najmniej oczekiwanym momencie.Teraz mając promocje możemy bez problemu wejść do sklepu.Bardzo super opcja i fajnie ,że ją dodali.
Maissie napisał
To u mnie nic się nie zmieniło, nadal muszę wybrać jakiś bonus
Dowody
Może doszło do nieporozumienia, a może inna137 odkryła jakiś tajny sposób na obejście narzucających się w butiku bonusów
Ostatnio zmieniony przez SnowRabbit (28-07-2017 o 10h26)
Nie mam pojęcia o co chodzi, ale gdy weszłam do butiku przez odnośnik do nowości na profilu nie wyskoczyło mi okienko aktywacji bonusów, pokazuje się dopiero kiedy próbuję wejść w jakąkolwiek kategorię. Może komuś się ta informacja przyda.
Redundancja, u mnie niestety po kliknięciu w odnośnik dalej wyskakują bonusy. Próbowałam też wejść do butiku przez jedną z moich misji gdzie trzeba kupić ubrania. Pomimo posiadania ich w koszyku żeby je kupić muszę najpierw aktywować jeden z bonusów
A ich pora dla mnie jeszcze nie nadeszła.
Pythia Nie wiem czy ich nie przegapię ostatnio rzadziej się loguję. No i... w sumie nie mam na co się rzucać u zwykłej Nine, co chciałam już kupiłam wcześniej 
A mi jeden bonus sam przepadł mimo, że go nie aktywowałam..