agatkaa91 napisał
Szok szok. Myślałam, ze wycieczka będzie w piątek a tu proszę !
No i to twoje #ździwienie xd
To jest dopiero początek naszej niespodzianki =33
Strony : 1 ... 213 214 215 216 217 ... 308
Działają wam makijaże nowych gwiazd?
Udało mi się już jedną upolować, od razu poleciałam "przymierzyć" jej makijaż i błąd, cień nie istnieje lub nie został odblokowany:(
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
lapin Mi działają bez problemu.
Czy ubrania gwiazd liczą się do misji?
ola267a15 Pytania do gry zadajemy w odpowiednim do tego wątku
Ale nie, nie zaliczają się.
Mi przy dwóch gwiazdach zaliczyło i jestem ciekawa, czy bugiem jest, że się zaliczają czy że się nie zaliczają.
Nigdy się nie liczyły z tego co wiem. Przynajmniej nie powinno, bo nie są to ubrania zakupione.
Cześć Mari xD jak tam gra Ci idzie ? XD
Ubrania od gwiazd najprawdopodobniej po prostu zaczęły się liczyć od tego roku. Pamiętam, że zauważyłam to na Halloween, po trafieniu gwiazdy zaliczyło mi "kup minimum", więc można powiedzieć, że to nie jest bug, a zwyczajnie zmienili zasady. Mogli co prawda dać wcześniej znać, ale to zmiana na naszą korzyść, więc nie ma co narzekać c;

Mi też na początku zaliczało ubrania od nowych gwiazd z helołin ale potem się to ''naprawiło'' i podniósł mi się licznik przy 'kup minimum'. Więc może to jest tylko chwilowe. Jutro jak bede miała damską gwiazdę to obczaję czy mi to działa czy nie xD
Mnie zaliczyło ubrania Befany, a ciuchów grzecznego dziecka już nie. Rzeczy starszych gwiazd złapanych w teraźniejszym evencie też nie wliczyły się do misji niestety. Ciekawe od czego to zależy...
Ostatnio zmieniony przez AnikkaEmeralde (20-12-2016 o 12h12)
Jak ja kocham beemoov i ich brak informowania o czymkolwiek..xD Dobrze wiedzieć.
Jak Wam się podobają nowe stroje???? Nawet są ok 
Jakoś mi tak nie pasują. Nie wiem czemu, chyba spodziewałam się czegoś lepszego. XD. Kupiłam tylko tego konia, bo może kiedyś mi się do czegoś przyda. ^^
No jeszcze jutro Wigilia więc chyba też dostaniemy jakiś prezent. Ale szczerze też spodziewałam się czegoś lepszego. Jeszcze ok jest czerwony kolor ale reszta wygląda dziwnie
Nawet fajny pomysł z tym koniem, chociaż wolałabym pozę z prawdziwym koniem, a nie zabawką
W Halloween Nine miała fazę na czaszki, teraz wszędzie królują białe, futerkowe obszycia - rzeczywiście kojarzy się to ze świętami, ale ubrania trochę tracą przez to swoją uniwersalność.
Udało mi się ułożyć taką listę, że wykorzystałam wszystkie płatki. Szkoda, że miałam ich niewiele, ale pocieszam się, że w przyszłym roku będzie ich więcej.
Właśnie zostało mi jeszcze około 3 tyś. płatków a już nie mam pomysłu co sobie zażyczyć 
Mi zostało może z 2 czy 3 płatki i tak praktycznie wszystko wydałam na rzeczy wymagane do zadań. Szaleństwo zakupowe tak jakby skończone, pozostaje więc już tylko zbieranie na chiński nowy rok, walentynki i zimowe przeceny, coby ruszyć z poziomem 

Hej, chciałam zapytać czy można zmienić login/email na MF.
Patrycjatoja pytania zadajemy w dziale Wasze pytania na temat gry!
Ale już odpowiadając - jeżeli chodzi o nick, to zawierzając FAQ:
"W ogólnym przypadku - nie ma takiej możliwości.
Moderator i Administrator mogą zmienić pseudonim gracza, ale wyłącznie jeśli zawiera on niecenzuralne wyrażenia, jest obraźliwy lub łudząco podobny do nicków Administratorów i mógłby wprowadzić Użytkowników w błąd."
Co do e-mailu wydaje mi się, że jest taka opcja w ustawieniach konta (możesz w nie wejść klikając na ikonę ludzika na lewym panelu - jeżeli korzystasz z przeglądarki
).
A tak wtrącając się luźno, zastanawiam się czy w związku już z "noworocznymi nowościami" coś się jednak w piątek pojawi 
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (28-12-2016 o 11h45)

Chyba się już nic nie pojawi, Nine napisała, że to ostatnie nowości w tym roku.
Patrycjatoja napisał
Hej, chciałam zapytać czy można zmienić login/email na MF.
Można zmienić email w zakładce "Moje konto" po lewej stronie