To ja to tak tylko zostawię. ~
Banner nowości

Strony : 1 ... 186 187 188 189 190 ... 308
To ja to tak tylko zostawię. ~
Banner nowości

W sumie chyba tylko te meduzy wokół by mi się do czegoś przydały, do jakieś morskiej stylizacji or sth, reszta- meh ._.
Spódnica do rąk Popina20!
Tak przynajmniej mi się wydaje XD
Na pewno jest jeszcze jeden strój "syrenki", taka żeńska wersja tego syrena po lewej, aczkolwiek jest taki trochę beznadziejny. Jest jeszcze kilka(!), takich zwyczajnych plażowych, ale dopiero go odgrzebuję.
Ciuchy są raczej MEH, ale za to są nowe fajne fryzurki - aż 8!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (20-07-2016 o 19h41)
Fryzury są mega. I jestem ciekawa wszystkich dodatków do mieszkania, bo chce pokombinować coś w stylu głębi.
Mizu0 - jest bardzo dużo róznych porostów, ukwiałów i rybek, powalonych kolumn, i całkiem fajne dwa tła do stworzenia efektu morskiej głębi. No i ten statek. Oraz skałki.
Ostatnio zmieniony przez Saeniver (20-07-2016 o 19h35)
To jest prześliczne! Kompletnie nie mój styl, ale nie mogę się doczekać XD
Mam nadzieję, że ten ze spódnicą nie jest od levela 22, tylko mniejszego XD
Jejku tak juz mnie ciekawią te nowości a tu dopiero środa i jeszcze 2 dni. Fryzury mega już wiem jak je wykorzystam tylko teraz jakiś nowy stój skombinuje a i może w mieszkanku coś pokombinuje tylko znowu mam ten dylemat. Podbijać level czy zrobić jakąś fajną stylizacje i jak juz to podbijać sobie MN
Z Twojego poziomu wynika, że masz całkiem proste misje z czego 3 masz na pewno wykonaną, nie wiem co do 1, a 2 polega na kupieniu sukienki, która aktualnie kosztuje dokładnie 8520 MM.
Wykonaj te misje.Na misję nr 2 stać Cię teraz, ale możesz poczekać do większych promocji jeśli chcesz 
Nie kombinuj dalej!
Wystarczająco nas zaciekawiłaś, wiesz?
Ale jak to ci Admini robią - rysują wszystko miesiąc przed dodaniem? Muszę się jeszcze wiele nauczyć ;D
Jej włoski megaśne ^^ az się doczekać nie mogę ich (ciekawe z czym będą te włosy xD )
Ooo co do morskiej głębiny również ciekawość zżera
(oczami wyobraźni widzi nowy pokój xD ) tak juz na zapas 

Ap ropo fryzur... o takiej marzyłam od dawna i czuję się spełniona, że w końcu się doczekałam 
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Morskie tonie już kiedyś były? Event? Nie grałam, nie wiem kiedy i jak. Wzdychałam niedawno do wnętrza zrobionego na morską głębię u jakiejś miss. Takie tło miała, jak Majerankowa powyżej wkleiła. Cieszę się jak dziecko na jutro 
Nie było.
Ale może Nina zrobi nam trolla, i jutro dostaniemy wycieczkę POD WODĘ? XD
JA WAM MÓWIĘ, TAK BĘDZIE! XD
Chociaż w sumie to większą ilość fryzur dostawałyśmy tylko przy okazji wycieczek okazjonalnych, prawda? Kto Ninę tam wie... xD
Nine jest Admiinką, a jak wiadomo, na każdej stronie jest Admin-troll.
Nigdy nie wiesz czego się spodziewać XD
Ten konik morski nie może być ze zwykłego sklepu, bo to do pozy jest.
Ale kto wie?
Czy tylko mi się kojarzy, że w steampunku były morskie klimaty? Chyba zaraz to sprawdzę xD
Edit: Dobrze mi się kojarzyło xD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (21-07-2016 o 13h47)
Tak, był morski pokój. Wait, wait... Steampunk? Iremi, co sugerujesz?
Też mi się kojarzyły, że było coś w morskich klimatach w steampunku ^^
Dlatego czekam mocno i sobie dużo rzeczy kupie tam :3
Było, było. Nina chyba zapomniała, że 20 000 mil podmorskiej żeglugi jest przestarzałym sc-fi, a nie steampunkiem. XDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-07-2016 o 21h55)
Byleby Steampunk, potrzebuję pewnych rzeczy ze Steampunku.
Ale pewnie nie będzie.
Wycieczka Steampunk była całkiem niedawno, więc ja bym się nastawiała... 

Ja strzelam, ze steampunk bedzie pod koniec sierpnia albo na początku września xD
I poza tym, to nie jest w stylu stricte steampunkowym, więc też stawiam, że to nie wycieczka.
O to to było całe zamieszanie?!
Jeden strój w U Nine jest od 26 levela i tylko konik ładny, a drugi strój to same nogi Popina20 nawet bez trenu ani zakrycia... Mam nadzieję, że reszta to gwiazdy.