Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 308

#4276 03-04-2016 o 20h13

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ej, ale Ty się na nas złościsz? What? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Rób to, co się tobie podoba, a nie to, co podoba się innym, bo nigdy wszystkim nie dogodzisz, a tylko się denerwujesz bez potrzeby. Serio, puchar miss to nic takiego wyjątkowego.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#4277 03-04-2016 o 20h24

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

KanapkaczusHighus - jak zwykle dramatyzujesz.

Przecież nikt za Ciebie tu stylizacji nie robi. Tu się podpowiada, pomaga wybierać - mówi się, jak lepiej, a jak gorzej. Do tego zauważ, że nawet jak spodoba się kilku osobom z forum, to w finałach głosuje dużo, dużo więcej osób, które widocznie mają inne zdanie. Każdy ma inny gust i czasami według mnie świetne stylizacje nic nie zdobywały, a wygrywał ktoś, kto w ogóle mnie nie zachwycił. Takie życie.

Więc radziłabym zainwestować w Maść na Twoją Szlachetną, bo to już zakrawa o kpinę. Czy robisz stylizację TYLKO po to, żeby stanąć na podium? Zresztą nic mnie to nie obchodzi, ale nie możesz wymagać, aby innym się podobała. Bądź twórcza i cierpliwa, a nagroda być może się znajdzie.

Bo moją cierpliwość właśnie wykończyłaś.

Połowa Twoich postów podnosi mi ciśnienie, a część jest po prostu irytująca. No ile można?! Chcesz, żeby przestać traktować Cię z lekceważeniem, to przestań na każdym kroku kaprysić i zaznaczać, jak to wszystko co twoje jest beznadziejne, choć z innych wypowiedzi wyraźnie wynika, że się tym chwalisz i oczekujesz, by cię chwalono. Szlag mnie już trafia. Jeśli to troll, to zdecydowanie nie jest zabawny, a jeśli Ty tak na poważnie, to warto się zastanowić nad sobą. Długo i głęboko.

A wracając do tematu - jak ci się nie podoba, to się nie pytaj. Wszyscy na forum pomagają tu z własnej inicjatywy i chcą jak najlepiej, a Ty jeszcze skaczesz do gardeł.

To ZUPEŁNIE NORMALNE, że komuś się będzie bardzo podobać, a inni uznają, że jest zwyczajne lub po prostu brzydkie. Bo każdy ma inny gust i inne wymagania.

Nawet nie wiecie jak ciężko mi było to napisać w miarę grzecznie i bez używania niezbyt kulturalnych słów.

I kropka.

Ostatnio zmieniony przez Iremi (03-04-2016 o 20h25)

#4278 03-04-2016 o 20h26

Miss'wow
Shiawase
...
Miejsce: Białystok

Hej, Młoda... są tu dziewczyny, które grają od lat i nie mają pucharów, choć na nie zasługują.

Widać, że wyjątkowo Ci na tym zależy, jakby to było całym sensem bycia tutaj o_O Ale nie spodziewaj się, że wszystko będzie Ci dane jak na tacy. Próbuj, ponoś porażki, próbuj dalej... próbuj sama. Nikt Ci tutaj nie powie jak masz ubrać Miss, żeby wygrać... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png

https://media.tenor.com/images/3f2532deaf58056a897a62ff0ed95d69/tenor.gif

#4279 03-04-2016 o 20h38

Miss'Sensei
Saeniver
...

Iremi - a myślałam, że tylko ja tak mam, że najchętniej użyłabym opcji <ignoruj posty użytkownika>, gdyby tylko takie coś istniało na forum...

KanapkaczusHighus - Niv, Iremi i Shiawase powiedziały już to, co ja chciałam, więc dodam tylko, że dziewczyny zdobywają podium własną inwencją twórczą, a ty potrafisz przyleźć do tematu o makijażu z podstawowym ustami i brwiami i zażądać, żeby pozostałe użytkowniczki podały ci na srebrnej tacy pasujące elementy. Czym innym jest wklejenie do tematu kilku własnych propozycji i prośba o pomoc w wyborze, a czym innym podejście "zróbcie za mnie!".

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#4280 03-04-2016 o 21h20

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus
Czas by uratować naszą społeczność. .

Przepraszam, że uraziłam Wasze uczucia.
Prawie miesiąc miałam bana i przegapiłam połowę wszystkiego i się fatalnie czuję.
No i tak właściwie nic nie wiem o tych ciuchach.
Pucharu nigdy nie zdobędę.
Następna moja stylizacja będzie tak typowa, że się załamiecie, więc oszczędzajcie swoje nerwy. Nie będzie to plagiat, ale też nic oryginalnego.
A tak na razie - dopóki się moje problemy tutaj nie wyjaśnią, nie marnujcie nerwów na mnie, bo jestem poddenerwowana. Jestem sobie małą kanapką, a tu takie rzeczy. Ostatnia akcja mnie naprawdę wkurzyła do granic możliwości i potrzebuję czasu by się wyciszyć.
Na serio nie marnujcie nerwów na mnie, to nie ma sensu.

https://discord.gg/XyTtcas

#4281 03-04-2016 o 21h23

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Czy ktoś może mi wyjaśnić, o co chodzi...?
Takich dram o podium nie widziałam od czasów narzekań Misy dwa lata temu.

#4282 03-04-2016 o 21h29

Miss'ujdzie
Kapral
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miejsce: Szczecin

Może chodzi o kasę xD 12000 MM za pierwsze miejsce piechotą nie chodzi, zwłaszcza, że zbliża się Steampunk City. W sumie to też nie ogarniam po co ten cały szturm o podium. Sama gram już ponad 1000 dni i jakoś żyje bez statuetki.

#4283 03-04-2016 o 21h31

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Napisałam, że rezygnuję z zaciekłej walki o puchar, bo nie ma takiej mojej stylizacji, która by się Wam podobała, a słucham się Waszych rad, więc rezygnuję z nich.
nivata no właśnie. Czemu się cieszycie? Chyba Wam o to chodziło? No to o co Wam chodzi, bo nie rozumiem?
Serio, po ostatnim banie jestem maksymalnie poddenerwowana i nic mnie nie cieszy, więc nie marnujcie na mnie swojego unerwienia, bo może się Wam przydać.
Kapral nie denerwuj mnie. Tu nie chodzi o hajs. Chodzi o to, że ja do dziś nie chciałam być setnym levelem bez statuetki, bo takie to często wyglądają na lv 10, a nie 100.
I nic do mnie nie pisz jeśli nie chcesz nerwów stracić, bo jestem nie do życia.

Ostatnio zmieniony przez KanapkaczusHighus (03-04-2016 o 21h34)

#4284 03-04-2016 o 21h49

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

KanapkaczusHighus, cytując Ciebie:

nivata no właśnie. Czemu się cieszycie? Chyba Wam o to chodziło? No to o co Wam chodzi, bo nie rozumiem?

Gdzie Ty w ogóle widzisz jakieś cieszenie się? Bo wybacz, ale ja jakoś go nie dostrzegam.

Sama wieki czekałam na podium, nim się doczekałam. Nie ma gwarancji na sukces, bo nie dogodzisz wszystkim. Skoro jesteś poddenerwowana, to radzę na parę dni usunąć się z forumowego życia, coby każdy mógł trochę się zdystansować od tej sprawy.
Każdy jest tu mile widziany, ale traktujmy się nawzajem dobrze, bez kaprysów jak to dziewczyny podkreśliły, bez wyrzutów i innych tego typu akcji.

Ewentualne trzy grosze do tej kwestii prosiłabym dodawać już prywatnie, rozmawiając kulturalnie, tak jak tutaj /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A w tym wątku wróćmy do tematu gry.. Obstawiacie ten Steampunk na następną środę, czy dopiero piątek? ;D

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#4285 03-04-2016 o 21h55

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ja to bym chciała, żeby ta wycieczka pojawiła się jak najpóźniej, bo MM nadal brak. ;_; Za dymisję dużo nie dostanę, a nowe ciuchy wyglądają na drogie. T^T Jedyne pocieszenie to to, że będzie można je kupić potem z linków (chociaż mam wrażenie, że te najfajniejsze będą za misje). XD Najlepiej na przecenie, chociaż planowałam wtedy obkupić się w rzeczy ze świątecznego butiku, bo mi sporo brakowało do misji "kup ileśtam". :C

Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (03-04-2016 o 21h56)

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#4286 03-04-2016 o 21h57

Miss'wtajemniczona
KanapkaczusHighus

Steampunk? Zależy kiedy dają wycieczki, ale mam nadzieję, że w piątek, bo hajs jest w trakcie zbierania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Kochana, ja nie mogę tej rady posłuchać, bo raz ją dostałam od leniwej sentinelki, której się nie chciało hejtów usuwać, więc rozumiesz. I do tego nie podziałała w ogóle.
Nie byłam przez prawie miesiąc na tym forum i to mnie właśnie denerwuje.

#4287 03-04-2016 o 21h59

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

No cóż ja bym się bardzo ucieszyła tą wycieczką w środę ,zakupy bardzo mnie odstresują zwłaszcza gdy nauczyciele dręczą nas przez te egzaminy.Obstawiam w środę im szybciej tym lepiej chociaż wiele miss narzeka na brak MM.

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#4288 03-04-2016 o 22h01

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

inna137 z ich perspektywy im więcej miss narzeka na brak forsy tym lepiej. xD Gorzej, jak są spłukane także w rzeczywistości, bo to oznacza, że nie kupią tylu MM. xD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#4289 03-04-2016 o 22h03

Miss'Electronic
Setarah

Kurczę, wolałabym dymisji nie brać, ale jak ciuszki będą piękne, to faktycznie krucho będzie... A co nieco widziałam od Zioła i się zapowiada osom <3

A doładować nie mam zamiaru ;D

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

#4290 03-04-2016 o 22h03

Miss'Brązowa
eufrozyma
You only live once so don't be afraid of living
Miejsce: Warszawa

LOOOOOOL, nigdy mi nie zależało na podium i nie rozumiem, jak można robić o coś takiego dramę i jeszcze usuwać posty X"D Dla mnie najfajniejszym elementem zawsze było zbieranie Miss Popów i dostawanie się do finałów, bo czuło się takie "ha, w tym tygodniu znowu ułożyłam coś znośnego!" XD To dawało motywację do ułożenia czegoś na kolejny tydzień, nie to co teraz i kilka miesięcy w tym samym misska chodzi X"D Chociaż nie powiem, hajsik przydatny. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

W ogóle uwielbiam fakt, że nie mam pucharka za Halloween i Steampunk /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png TE EMOCJE, CZY KUPIŁEŚ JUŻ WYSTARCZAJĄCO SUKIENEK, KTÓRYCH NIGDY NIE UŻYJESZ <3 X"D Szczegół, że zazwyczaj nie stać mnie na kupowanie tych sukienek i się w ogóle nie pojawiam, oszczędności wydając na coś sensownego z butików X"D

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

W ogóle Kapral zazdro, że tyle dni udało Ci się uchować bez pucharku XD

Steampunk chcę w następnym tygodniu, nie tym, bo kolokwia </3 XD

Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (03-04-2016 o 22h05)

Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram

#4291 03-04-2016 o 22h05

Miss'na całego
inna137
:3
Miejsce: Nevereverland

Ja na całe szczęście dostaje kieszonkowe co tydzień które wydaje regularnie. xd

https://media.giphy.com/media/pPdxU3VZ1uNk3nBDXW/giphy.gif     

#4292 03-04-2016 o 22h05

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Obstawiam, że:
- w środę start wycieczki i wszystkie te cudowne szmatki, na których wyczyścimy się doszczętnie z resztek MM najdalej do czwartku;
- w piątunio "opóźnione" nowości, czyli jakieś szałowe ciuszki, którymi Beeboov zmusi nas do wysyłania sms'ów.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#4293 03-04-2016 o 22h08

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Dash, w sumie ciuchy były podzielone jakby na dwie partie... Najpierw jedna, przerwa na meble i dopiero potem druga. Także wrzucenie drugiej w piątek nie jest takie niewiarygodne. ;_; Chyba, że jedna partia to normalne, a drugie za misje... Eh, piorun to wie, trzeba poczekać, to się dowiemy. xD

#4294 03-04-2016 o 22h09

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Kurczę, ja się zawsze tak cieszyłam z finałów, czy to Deco czy Miss, że każde jedne musiałam umieścić na profilu i opisać xD
Nie wspominając już o tym, ze wykazywałam się taką kreatywnością, jak nigdy wcześniej, co tydzień robiąc coś nowego (oj, jak szybko ubywały miss monety, jak szybko).
A po zdobyciu statuetki, to nuda i stagnacja, gdyby nie konkursy, to moja miss zmieniałaby kreacje tylko z okazji wycieczek x'd

Kurczę, wolałabym, żeby Steampunk był w piątek. Zawsze to trochę więcej czasu na zbieranie kaski na te wszystkie cudowności *u*

#4295 03-04-2016 o 22h09

Miss'Electronic
Setarah

Hm, opcja Dasharia chyba najbardziej prawdopodobna. Fro, h5, nie mam też tych trofeów i wątpię, żebym zdobyła je /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Na sukienki hajsów jednak szkoda, bo tyle innych rzeczy się przyda.

Aha, i mam prośbę do Was! Ogarnijcie mnie, żebym kupiła też ciuchy ze srebrnymi dodatkami a nie tylko złotymi! Takie wiecie, bum, przypomnienie poproszę po privie ;P

#4296 03-04-2016 o 22h10

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Set, mnie za to warto by kopnąć, żebym kupowała coś kolorowego, a nie tylko czarno-białe. XDD Aktualnie jedynymi barwnymi ciuchami w mojej szafie są te od gwiazd albo z pracy. >.<

#4297 03-04-2016 o 22h11

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Taka ciekawostka, że wrzuciłam tę metalową spódnicę z pierwszej tury do przymierzalni i wyskoczyła cena (nie pamiętam ile dokładnie) chyba około 1300 MM, a jak próbowałam tak wcisnąć tę sukienkę na "siedzące" nóżki z drugiej tury, to wyskoczyło, że przymierzalnia jest pusta xD Niestety nie miałam czasu więcej posprawdzać, a teraz nie mam laptopa ;-;

#4298 03-04-2016 o 22h13

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Hm, a ja jak przymierzałam te cudowne skrzydełka i chciałam zobaczyć cenę, to od razu mi wyskoczyło, że przymierzalnia pusta... Dziwne, przez weekend coś zrobili? xD

#4299 03-04-2016 o 22h16

Miss'Electronic
Setarah

Haha, połapali się w machlojkach!

Zioło, to ja Ci przypomnę o kolorkach, nie ma problemu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#4300 03-04-2016 o 22h17

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ej ja dostalam puchar za sucharowa stylowke, ktora zrobilam na konkurs i do tej pory uwazam, ze slabo, ze tak sie stalo bo walka w finalach byla spoko frajda. XD
W ogole laski, te stimpankowe ubranka, wowowo, ciekawi mnie jakie beda nagrody z misji! ❤️

Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 308