Żałuje, że nie mogę zobaczyć tych tatuaży i fryzur, ale na szczęście północ tuż, tuż, wiec teraz wystarczy iż spokojnie poczekam xd

Strony : 1 ... 147 148 149 150 151 ... 308
Żałuje, że nie mogę zobaczyć tych tatuaży i fryzur, ale na szczęście północ tuż, tuż, wiec teraz wystarczy iż spokojnie poczekam xd

Motyla noga, ja mam jutro na 08:00... ale nie mogę sobie odmówić zarwania nocki, bo Halloween XD Gorzej, jak wycieczka się nie pojawi, a ja i tak pojadę jutro na zajęcia nieprzytomna...
Nerra, na apce jesteś?
Ile Ty masz forsy, ja to mam nic przy Tobie xDD
Nope. Nie byłam wcześniej w KH - to moje pierwsze, wiec dlatego nie mam wglądu xd
Dziękować mamusi za to, że przy cotygodniowych wizytach daje się oskubać xd ( no dobra żartuje. Odkąd zdobyłam trofeum nic nie kupiłam - oprócz jedzenia xd)
Ostatnio zmieniony przez Nerra (20-10-2015 o 21h37)

A, rozumiem. Mnie realnej forsy szkoda na doładowanie. Ciuchy nie zając, nie uciekną. Gwiazdek też nie mam zamiaru łapać wszystkich. Mam swoją listę 11 czy iluś tam, a i tak nie mam pewności, że się pojawią. ;<
Setarah napisał
Może jeśli nie wycieczka, to obstawiam, że rzucą co najmniej gwiazdki, skoro ich tyle jest.
Łącznie jest 28 starych gwiazdek, dojdą jeszcze nowe jak przeczuwacie. Jeśli nie wycieczka, to myślę, że rzucą te stare gwiazdki. I tak nie złapiecie wszystkich, bo jak nowe dojdą, to starych nie uraczysz na Promenadzie. To tak na mój głupi rozum.
Już nic nie mówcie o gwiazdach, bo w łapaniu tych halloweenowych jestem jeszcze w średniowieczu ;A;
Steno, ja tak samo. Mam tylko z 3-4 może?
chcę Urszulę , Meduzę, Revannę, Kruellę! ;D
♥ 7000 ♥
Ostatnio zmieniony przez Setarah (20-10-2015 o 21h53)
Wiadomo, siłą rzeczy, najpierw idą nowe, później te z poprzednich eventów. W zeszłym roku zabrakło mi czasu na złapanie dwóch starych. I to nie tak, że przegapiłam jakiś dzień, po prostu KH się skończyła, a wraz z nią eventowe gwiazdy. Wniosek z tego taki, że KH=tematyczne postacie na promenadzie. Wątpię zatem, żeby w tym roku gwiazdy miały wyprzedzić wydarzenie, ponieważ są jedną z atrakcji eventu, nie zaś odrębnym elementem.
No cóż, nie tylko fryzury są już wgrane do gry - na serwerze znajdują się też nowości w ubraniach i Ike ^^kilka dosłownie losowych przykładów
Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-10-2015 o 21h55)
Iremi, jakieś sukienki czy spódnice wyszperałaś? Za paski też się nie obrażę ;D
60 s xd
nieeeee.
Nie będę sobie spoilerować. Nie ma szans ;A;
niech chociaż z rzeczy będę mieć niespodziankę.
Co nie znaczy, że maska boska ;AAA;
Rillianne napisał
Motyla noga, ja mam jutro na 08:00... ale nie mogę sobie odmówić zarwania nocki, bo Halloween XD Gorzej, jak wycieczka się nie pojawi, a ja i tak pojadę jutro na zajęcia nieprzytomna...
Ale jeszcze większy ból będę miała jak nas zrobią nie powiem w co i będę siedzieć na marne
Ahhh, Iremi, spłoń! Jestem na telefonie i zabawa numerkami będzie dla mnie katorgą... Eh, poczekam. XD

No właśnie nie szukałam tak dokładnie, ale na razie nie natknęłam się na żadną spódnicę ani sukienkę D: Możliwe, że po prostu to pominęłam XDD
Jeszcze popatrzę ^^
Spokojnie, nie musisz
Chyba, że masz akurat chwilkę 
A co do gwiazdek, to z tego co pamiętam (a pamięć mnie może mylić, stara już jestem) to rok temu nowe weszły dopiero kilka dni po ruszeniu wycieczki. Ktoś potwierdzi/zaprzeczy? 
Ja potwierdzam, bo wydaje mi się, że wycieczka ruszyła w środę, a w piątek nowe gwiazdki weszły. Ale niech ktoś jeszcze się lepiej wypowie xd
Też mam wrażenie, że tak właśnie było, Setarah. 

Trochę jeszcze poszperałam i ciągle nie znalazłam kodów z sukienkami/spódnicami, ale wyłapałam jeszcze np. dwie maski i żyrandol XDSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Sprawdziłam u siebie zdjęcia i może być tak, że to ja mam słabą pamięć. Nadrabiałam zdjęcia i chyba mi się pokićkały które gwiazdy są nowe a które nie. Pewien wujek ma niestety teraz jakąś awarię protokołu i nie mogę tego sprawdzić tak jakbym chciała.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (20-10-2015 o 22h07)
Te maski to życie, wyczuwam milion wydanych pieniążków! A myślałam, że mi starczy, bo wszystkie misje przeszłam i gwiazdki też mam w większości chyba... X"D

Ahh, pieniążki zamienione na MM, dawać mnie to Helołin xD
Pragnę tego żyrandola. I lisiastej maski *-*
Żyrandol jest super! Ale ja zazwyczaj kupuję więcej u Nine, więc mi przypomnijcie, żebym i w Ike coś kupiła ;P