Ej czy ktoś pokombinował z warstwami w Beemov? ;_; Kiedyś można było torebki dawać jako rękawiczki, bransoletki, paski, a teraz sie nie da. D:

Strony : 1 ... 142 143 144 145 146 ... 308
Ej czy ktoś pokombinował z warstwami w Beemov? ;_; Kiedyś można było torebki dawać jako rękawiczki, bransoletki, paski, a teraz sie nie da. D:

Cóż, jak teraz o tym wspomniałaś, to przypomniało mi się, że ostatnio nie mogłam zamienić płaszcza z paskiem miejscami (pasek miał być pod płaszczem, a nie zapinać go)...
nivata z tego co wiem z torebkami jest już problem od jakiegoś czasu - tj. żeby widniały dwie jednocześnie na różnych warstwach... tak samo nie zawsze zaskakują rzeczy nałożone na warstwę z sukienką.
O, o konflikcie płaszcz-pasek jeszcze nie słyszałam i sama się nie spotkałam.
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (15-09-2015 o 23h15)

Zauważyłam, że niektóre rzeczy można zamieniać miejscami, a niektórych nie. Próbowałam lisa (który jest torebką) ustawić zamiast rękawiczek, bransoletki i zamiast pierścionka i się to nie udało, ale już wiewiórkę (też torebkę) podmieniłam bez problemu.

Była o tym dyskusja ze dwie - trzy strony temu, bo spanikowałam, kiedy kiecka nie chciała mi się założyć jako bielizna, chociaż kombinowałam ile wlezie. xD
Najwyraźniej niektóre połączenia są zablokowane... Chociaż jestem pewna, że kiedyś mi to działało. ;_;

Tego brakowało luźne rozmowy o grze . 
Jaki fart.. 
Wczoraj zerwałam z Pierre (misja), a dzisiaj poszłam na podryw i znów z nim jestem^^ Na szczęście, bo muszę na szkolenie wydać 1000 MM a przed podrywem miałam około 200, więc wolno by mi zarabianie szło
Teraz +500 MM dziennie, więc jutro już jeden poziom będzie skończony *~* Nie mogę się doczekać jutra :3
A ja się zastanawiam kiedy będą nowe poziomy, bo właśnie niedawno wbiłam 121... i tak sobie myślę, że chyba od ponad roku nie ma nowych xD
Odkad osiagnelam 121 poziom minely ponad dwa lata. XD sle tez uwazam ze nowe by sie przydaly.

Byłoby trochę supi, bo jak się ma ten najwyższy lvl nie ma co robić ani na co wydawać pieniążków :<
nelumi napisał
Byłoby trochę supi, bo jak się ma ten najwyższy lvl nie ma co robić ani na co wydawać pieniążków :<
*zbiera na halloween praktycznie od maja bo nie ma na co wydawać*, dobrze że czasem w międzyczasie celowo dorzucą nam okazjonalne wycieczki, steampunk mnie poratował xD
O, dostałam życzenia 
"Brawo! To twój 100 dzień gry. Z tej okazji życzymy ci wszystkiego najlepszego w grze Miss Fashion. W nagrodę otrzymujesz 1000 MN!"
ellixp to nic takiego, każdy dostaje takie co 100 dni gry. xD Miłe, ale MN jeszcze milszy. <33

Szkoda, że trochę MM nie dołożyli XDD
ellixp napisał
O, dostałam życzenia
"Brawo! To twój 100 dzień gry. Z tej okazji życzymy ci wszystkiego najlepszego w grze Miss Fashion. W nagrodę otrzymujesz 1000 MN!"

I znowu happy hour na francuskim a u nas nie.... ;<
Przez chwilę miałam na promenadzie księcia z Once upon a time. Niestety nie dało się zrobić zdjęcia, bo wyświetlał się komunikat o braku gwiazd, a po odświeżeniu strony całkiem zniknął 
Ale może to jakiś sygnał, że w końcu i te gwiazdy się u nas pojawią?
Cóż, chyba nigdy nie powróci. Wszystko to zależy od naszych partnerów, najprawdopodobniej nie opłacało im się organizowanie happy-hour.
Kaede napisał
Przez chwilę miałam na promenadzie księcia z Once upon a time. Niestety nie dało się zrobić zdjęcia, bo wyświetlał się komunikat o braku gwiazd, a po odświeżeniu strony całkiem zniknął

Jak nie było pieniędzy, to były gwiazdy, Jak są pieniądze, to nie ma gwiazd. Ehh...
Dasharia napisał
Kaede napisał
Te gwiazdy już od dawien dawna u nas są. W liczbie czterech, o ile mnie pamięć nie myli.
Halloween, dlaczego tak się wleczesz? Mam tyle pomysłów co zrobić z obecnymi 156 tysiącami MM, ale nie mogę ich wydać, bo oszczędzam! A kusi.
weszłam tu żeby zapytać właśnie, czy ktoś coś o halloween słyszał ... Rainbow też czekam z utęsknieniem <3
Wcześniej niż za trzy tygodnie to raczej nie będzie chociaż ostatnio wycieczka była wyjątkowo wcześnie.