Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 308

#3376 10-07-2015 o 02h13

Miss'ok
Malvy
...

Hiruko W Chinach i Kenii jest tylko 10 misji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Sama wycieczka jest darmowa. Są misje, w których wymagane jest posiadanie określonej liczby ubrań/przedmiotów, ale w ''stan posiadania'' wliczają się nie tylko te kupione, ale również otrzymane w prezencie za wykonywanie kolejnych misji (a tych prezentów jest całkiem sporo). Więc nie jest tak tragicznie, ale trochę kaski trzeba mieć xD

Ja jeszcze nie odkładam na Halloween, najpierw muszę skończyć regularne misje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Teraz muszę posiadać 10 000 ubrań, a brakuje mi ponad 800... Masakra  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

#3377 10-07-2015 o 02h40

Miss'na całego
Rillianne
...

Ja też muszę troszeczkę podgonić w regularnych misjach. Obecnie utknęłam na etapie, gdzie, ku memu wielkiemu bezbrzeżnemu smutkowi, moja miss nie ma faceta. I hajs się nie zgadza XD
Jak już wyjdę z tej patowej sytuacji to zaczynam oszczędzać :'D

Malvy, przeraziłam się jak zobaczyłam to 10tys., ale po sprawdzeniu... ja mam, na chwilę obecną, 14.599 sztuk szmatek... Jestę zakupoholikię XD

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (10-07-2015 o 02h44)

#3378 10-07-2015 o 02h55

Miss'wow
Hiruko
DOTsim-Hiruko Origin-666Elenix a Discord-Hiruko#6667

Malvy napisał

Hiruko Ja jeszcze nie odkładam na Halloween, najpierw muszę skończyć regularne misje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Teraz muszę posiadać 10 000 ubrań, a brakuje mi ponad 800... Masakra  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Jeeenyyy... To w regularnych misjach też tak jest 8-o W takim razie chyba opłaca się wyjeżdżać i podróżować i tak kupować masę łaszków, bo tutaj to w pewnym momencie już nie wiesz, co masz, a czego nie (całe szczęście sklep nie pozwoli Ci wziąć  po raz kolejny tego samego ubrania...).

Rillianne napisał

Malvy, przeraziłam się jak zobaczyłam to 10tys., ale po sprawdzeniu... ja mam, na chwilę obecną, 14.599 sztuk szmatek... Jestę zakupoholikię XD

Jak można to sprawdzić? Wiem, że już trochę tu gram, ale nie potrzebowałam tego wcześniej, a tak z czystej ciekawości chciałabym to sobie sprawdzić. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3379 10-07-2015 o 03h23

Miss'na całego
Rillianne
...

Hiruko, na profilu musisz wejść w "budżet i statystyki" (rysunek świnki), tam masz, pod tabelką z Twoim codziennym zarobkiem, "wykropkowane" pewne informacje, m.in. ile masz ubrań/przedmiotów z Ike, ale także ilość wygranych licytacji, zdjęć gwiazd itd. :')

#3380 10-07-2015 o 03h26

Miss'wow
Hiruko

Aaaa ;P nie zwróciłam nigdy na to uwagi, ale jak tak spojrzę, to to chyba jest tam od początku... XD
Dzięki za odpowiedź /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Swoją drogą, masz świetną stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3381 10-07-2015 o 03h39

Miss'ok
Malvy
...

Rillianne 14 599 ubrań ... Zazdro /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

W sumie byłam zdziwiona, że mam tak mało ubrań (albo że tak dużo potrzeba do misji), bo chociaż nie kupowałam dużo poza misjami, to przecież i gwiazdy, i wycieczki, i licytacje...

Na razie liczę na gwiazdy, a potem może pojadę do Kenii i Chin pokończyć misje... Jakoś to będzie xD

Też muszę pochwalić Twoją stylizację Rillianne   /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Malvy (10-07-2015 o 03h39)

#3382 10-07-2015 o 09h46

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Ja mam chyba wszystkie Halloweenowe gwiazdy i na pewno przeszłam wszystkie misje, więc nie potrzebuję aż tak wiele kasy. Jednak ja też mam tak, że wpadam na pomysł na stylizację z ciuchem, ale w innym kolorze. xD Zbierać już zaczęłam, ale głównie dlatego, że zaraz potem jest KŚ, w której przeszłam... Uh, nie chce mi się szukać prezentów, ale naprawdę mało poziomów. :< Gwiazdy chyba nie mam żadnej. :<
Muszę sobie policzyć ile dni do Halloween zostało i ile kasy zarobię. Jak myślicie, którego pojawi się wycieczka?

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3383 10-07-2015 o 10h07

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Hallowenowe misje... w zeszłym roku brakowało mi dosłownie 3 mm żeby kupić kiecę potrzebną do zrobienia misji, dodam że to był ostatni dzień. Nawet się cofałam do normalnego...ale no nie pykło, bo zawsze ta kwestia 3mm.
Tak właśnie weszłam na bloga i jestem na śmiesznej 9 misji x.x
Czyli będę musiała nieźle nazbierać, bo gwiazd też za dużo nie mam, a chcę je upolować tym razem (wcześniej Liz mi przeszkodziła z tym jej niehajsodawaniem x,x) może jak mi odblokują opcje premium to wykonam zakup mm (tak dużo telefonowego hajsu, tak mało możliwości wykorzystania go...) bo w krainie Hallowen są na serio fantastyczne rzeczy, W misjach i w sklepie też. Poza tym mam zamiar obkupić się w IkeLandzie bo brakuje mi ciągle elementów do mojego deco, a mam już pomysł...
I jak zwykle się rozpisałam x.x

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#3384 10-07-2015 o 10h07

Miss'Żółtodziób
...

Rillianne, co powiesz na 19 743 ubrań ? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
ja zbieram kasę na obie krainy, bo ostatnio w obu przypadkach misje przeszłam, gwiazdy zebrałam, ale nie kupiłam nic ponad to, co było wymagane. teraz chcę obkupić się we wszystkie pierdółki, jakie mi się spodobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Majerankowa, obstawiam, że tak na 10 dni przed Halloween

#3385 10-07-2015 o 10h26

Miss'Żółtodziób
...

fajna to jest gra prawda?

#3386 10-07-2015 o 13h04

Miss'nieobczajona
CzekoladaGirl
...

Ja już od czerwca zbieram na Halloween i jestem prawie pewna, że to marne 130 tys. mi nie starczy, dodam też, że nie mam zrobionej ani jednej misji, żadnej fotki z gwiazdą, kompletne nic i to dlatego, że wtedy nie chciało mi się grać :') Koleżanka mi wtedy mówiła "Wejdź na Miss Fashion, bo jest wycieczka do Krainy Halloween i tam są fajne rzeczy do kupienia,misje są i gwiazdy!" Nie posłuchałam się i żałuję.A co do KŚ to jest prawie tak samo jak z KH tylko, że wtedy po prostu jakoś mi na tym nie zależało x.x

#3387 10-07-2015 o 13h10

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Cóż, mi też nie do końca zależy na świątecznej. Ciuchy w większości są takie sobie, ale MN za wykonane misje i zdjęcia gwiazd piechotą nie chodzi. Jest też kwestia tego, że dostałam w zeszłym roku kilka prezentów i chciałabym się odwdzięczyć. :>

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#3388 10-07-2015 o 13h35

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~
Miejsce: #teamFriś

Już podsumowałam Świąteczną Krainę, gdzie mam złapane wszystkie gwiazdy (+ 6 nowych) i przeszłam 8 misji na 40 + 10 nowych: będzie mi potrzebne max 161 520 MM + misje "kup ileśtam ubrań/ike".
Teraz biorę się za Krainę Halloween, a tu sprawa przedstawia się dużo gorzej... Same gwiazdy mogą mnie kosztować max 210 000 MM! Do tego 49 misji... Jak skończę liczyć to może wrzucę zdjęcia z obliczeniami i podsumowaniem.
A na koniec podliczę ile jestem w stanie zebrać przy obecnych zarobkach (na razie mam zebrane 80 tys) i ogarnę, ile ewentualnie musiałabym doładować i czy mi się opłaca.
No to do roboty! XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (10-07-2015 o 13h37)

#3389 10-07-2015 o 13h59

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Ja mam 14 743 ubrania, jak już wcześniej pisaliście o ciuszkach, ale mniejsza z tym, skupiając się na misjach... Świąteczna Kraina w stu procentach odhaczona (trofeum miss świąt, wszystkie misje i gwiazdki), na Halloween skończyłam na misji z tymi wielkimi skrzydłami do zdobycia, gwiazdek kilku brakuje. Ze Steampunku nie mam jeszcze tylko trofeum (niby otrzymujesz tylko trochę kaski, kwiaty i koronę, ale jednak coś /modules/forum/img/smilies/blebl.gif). Zbieram też złotówki na telefonie, aby w 2+1 móc wykupić MM. Rok temu miałam przyjemny błąd, iż otrzymałam chyba cztery razy więcej monet, niż kupiłam, a nie było HH. Niestety błąd techniczny się rozwiązał, ale pieniążki zostały C:.

#3390 10-07-2015 o 15h23

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Uff, wszystko podliczone! ;D Ostrzegam, że to są obliczenia dla mnie, czyli nie liczyłam jednej misji i 5 gwiazd z Krainy Halloween oraz 8 misji i 24 gwiazd z Świątecznej Krainy, ale jeśli ktoś jest ciekawy, jak to się mniej więcej przedstawia, to zapraszam do załączników w spoilerach (mam nadzieję, że da się rozczytać, bo robione przy słabym świetle telefonem). Tak na dobrą sprawę tylko końcowy wynik, gwiazdy i "pierwsza dziesiątka" misji są odnośnie mnie, reszta tyczy się wszystkich. Do tego nie jestem cyborgiem, więc mogłam się gdzieś pomylić przy liczeniu na moim kochanym kalkulatorze w telefonie XD

Kraina Halloween

Świąteczna Kraina

#3391 10-07-2015 o 15h28

Miss'wow
Hiruko

To nadal bardzo dużo... Że Ci się chciało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ale dzięki temu da się co kolwiek planować. Dzięki wielkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Czy ja widzę Sony Vaio? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#3392 10-07-2015 o 18h12

Miss'na całego
Rillianne
...

Hiruko, dziękuję bardzo <3
Malvy, również bardzo dziękuję za komplement :')
@Imloth, Ty zakupoholiczko niedobra :'P <zazdro>

Też bym podliczyła, ile wyniesie mnie Halloween, ale za chińskiego boga nie wiem, które gwiazdy są z halloweenowej wycieczki i ciężko mi stwierdzić, ilu jeszcze mi brakuje (orientuję się tak mniej/więcej, ale tu konkrety są potrzebne :')) :C Potrafi ktoś może wymienić wszystkie te gwiazdy? Albo jest szczęśliwym posiadaczem jakiejś rozpiski na ten temat?

A co do KŚ - też wzrusza mnie jakoś mniej niż KH. No ale i tak coś kupię i gwiazdy będę ścigać, bo syndrom "pokemon - zbierz je wszystkie" XD

Ostatnio zmieniony przez Rillianne (10-07-2015 o 18h12)

#3393 10-07-2015 o 18h52

Miss'Żółtodziób
Luna49
...
Miejsce: Szczecin

Smutno mi bo wydałam całą kasę na ciuchy i fryzjera  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Woona

#3394 10-07-2015 o 18h57

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?

No to ja mam mniej więcej podobną sytuację jak Iremi tylko na odwrót te misje mniej więcej... czyli zbieram ok 500 tysięcy x.x no i oczywiścię będę sępić esy (i tak nie ma co zrobić z pieniędzmi, a zaoszczędził już stówę a na eventach jest to 3 za 2 więc będzie lajtowo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
I teraz właśnie idę rzucać wyzwaniami w nowe użytkowniczki. Ciao!

#3395 10-07-2015 o 18h58

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Rillianne napisał

Które gwiazdy są z halloweenowej wycieczki i ciężko mi stwierdzić, ilu jeszcze mi brakuje (orientuję się tak mniej/więcej, ale tu konkrety są potrzebne :')) :C Potrafi ktoś może wymienić wszystkie te gwiazdy? Albo jest szczęśliwym posiadaczem jakiejś rozpiski na ten temat?

A co do KŚ - też wzrusza mnie jakoś mniej niż KH. No ale i tak coś kupię i gwiazdy będę ścigać, bo syndrom "pokemon - zbierz je wszystkie" XD

Rozpiska na pewno jest na którymś z blogów o mf /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

KŚ chyba mało kogo jakoś szczególnie wzrusza... Spośród trzech wycieczek okresowych ta jest u mnie na ostatnim miejscu, pierwsza jest oczywiście KH, ale Steampunk nadal bardziej mi się podoba niż KŚ.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#3396 10-07-2015 o 19h02

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?

ErinBlack napisał

Rillianne napisał

Które gwiazdy są z halloweenowej wycieczki i ciężko mi stwierdzić, ilu jeszcze mi brakuje (orientuję się tak mniej/więcej, ale tu konkrety są potrzebne :')) :C Potrafi ktoś może wymienić wszystkie te gwiazdy? Albo jest szczęśliwym posiadaczem jakiejś rozpiski na ten temat?

Rozpiska na pewno jest na którymś z blogów o mf /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

KŚ chyba mało kogo jakoś szczególnie wzrusza... Spośród trzech wycieczek okresowych ta jest u mnie na ostatnim miejscu, pierwsza jest oczywiście KH, ale Steampunk nadal bardziej mi się podoba niż KŚ.

W KŚ według mnie są nawet fajne ubrania z misji, ale mnie też jakoś bardzo nie wzrusza i zbieram głównie na Hallowen i na świąteczne gwiazdy i właśnie zadania, bo tak to butik nie jest jakiś mega super ekstra, a ubrania które trzeba kupić tłumaca czemu jestem na AŻ 3 misji XD

#3397 10-07-2015 o 19h03

Miss'Żółtodziób
...

Rillianne, a te ciuchy to chyba głównie przez gwiazdy i za wycieczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png mało co kupuję /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
wrzucam Ci co byś szukać nie musiała rozpiskę halloweenowych gwiazdek

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#3398 10-07-2015 o 21h55

Miss'Electronic
Setarah
♥ "i teraz przypominała sobie, jak ten dotyk grzał ją" ♥
Miejsce: Pomocnik moderatora

@Imloth dziękuję za listę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Iremi, to obstawiam, że powinnaś mieć więcej kaski niż liczyłaś za pierwszym razem - nie na kartce ale te pi razy oko, czy jakoś tak.

Ja zbieram sobie i zbieram i mam już 100 tys. MM prawie. 130 tys. w ubiegłym roku wystarczyło mi na dość sporo misji, później odpuściłam i kupowałam ciuszki, które mi się podobały, jak mnie pamięć nie myli. A ogółem powinnam uzbierać koło 300 tys. MM jak nie więcej. Trochę wydam jedynie na przecenach, żeby pokupować rzeczy do kochanych misji </3

"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."

"twoja wartość jest bezcenna"

#3399 11-07-2015 o 01h00

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Meh, w zeszłym roku obiecałam sobie, że w tym roku pozaliczam większość misji oraz ustrzelę zdjęcia co najmniej połowie gwiazd z KH i KŚ. Na Halloween potrzebuję co najmniej 200 tys, a na Święta 160 tys (no i kolejne 100 tys na prezenty dla znajomych i świetną akcję "Aniołku, aniołku, pod choinką zostaw mi...").
Jak myślicie, czy jeśli zacznę zbierać MM teraz to uzyskam wymarzoną kwotę, czy też moje cele przesuną się o kolejny rok?

#3400 11-07-2015 o 01h03

Miss'Fuzja
Iremi
Pojawiam się i znikam~

Osobiście najbardziej się boję, że po prostu NIE ZDĄŻĘ złapać wszystkich Halloween'owych gwiazd... Nie pamiętacie może, ile dni trwa event?

Kimuś, musisz zacząć zbierać i to od zaraz a i tak nie gwarantuję zebrania całej kwoty. Osobiście przewiduję dwa doładowania w promocji (3 taki sam gratis), co da mi aż 180 000 MM. Nigdy nie wydaję całej kasy na telefonie, więc trzeba ją jakoś wydać XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (11-07-2015 o 01h05)

Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 308