Hit - niektóre wyglądają świetnie i są idealne jeśli chcesz się do czegoś przytulić.
Torby jednorazowe?

Strony : 1 ... 84 85 86 87 88 ... 111
Hit - niektóre wyglądają świetnie i są idealne jeśli chcesz się do czegoś przytulić.
Torby jednorazowe?

Hit i kit. Są wygodne i wgl, ale zaśmiecaja środowisko i wgl q.p
Sluchawki?
Hit, ja kocham<3 Możesz po prostu założyć i wszyscy dają ci spokój, bo myśłą, że i tak nie słyszyszXD
To z okazji Wielkanocy: malowanie pisanek woskiem?
Kit. Dawno tego nie robiłam.
Spotify?

Z tego co mówiłaś to hit
Oryginalne ozdoby do włosów?

Jeśli sama miałabym nosić, to Kit. Nie lubię mieć niczego we włosach, źle się z tym czuję i łatwo takie rzeczy gubię~ Ale jeśli ktoś inny takie coś nosi, to mogłabym powiedzieć, że Hit, bo w sumie cenię w ludziach oryginalność~ x3
Vocaloidy?
Ujdą. Nie jestem niesamowitą fanką, ale bardzo lubię słuchać niektórych, więc hit.
Stroje ludowe?
Kit, bo nie w moim stylu.
Jazda konna?
Z moim lękiem do zwierząt, a szczególnie koni zdecydowanie kit
Krzysztof Jeske XD

A czo to? *wchodzi na google* Eeee... Z tego co się zdążyłam dowiedzieć, to chyba kit, ale pewna nie jestem~ x'3
Jrock?
Nie mam pojęcia, nie znam się na gatunkach muzyki koreańskiej, więc mnie to obojętne. Dla tych co słuchają zapewne hit..xD
Talarki?
Hit uwielbiam je, bardzo smaczna przekąska
Ogniska?

Hit, zwłaszcza te nocne w górskich schroniskach z ekipą ❤
Szaszłyki?
Hit. Zawsze lubiłam szaszłyki~ Niby tylko nabija się jedzenie na patyczek, a jaka wielka różnica~ x3
Manga?
Hit. Sama czytam i zbieram
Trampki ?

Hit/kit, bo trochę dziecinne, ale takie przed kostkę są ładne. No i trampki są całkiem wygodne i uniwersalne takie. Choć osobiście wolę wsuwane tenisówki.
Samochód Smart?
Hit/Kit - a co to? xD
Góralskie kapcie?
Kit, sorry, ale nie wiem, jak można takie coś na nogi włożyć xD *Fro elegantka XD*
Żarówki LED?
Kocham każdy rodzaj żarówek, hit.
Komunizm?
Kit, to najgorsze, co mogło spotkać Polskę i inne państwa.
Samsung?
Nie mam zdania. Raz miałam dobry produkt, raz okropny, więc... Hit/Kit~
Film Zmierzch?
Ostatnio zmieniony przez Kunegunda (21-04-2015 o 19h36)
Każdy ma inne zdanie, ale dla mnie to jeden z najgorszych filmów - kit.
Srebrna taśma?
Hit osobiście lubię wszystko co srebrne
Poduszki z nadrukiem (np. ulubionego zespołu )

Zależy od rodzaju nadruku, bo jak taki chamsko drapiący i odstający to kit, na poduszce trzeba móc się położyć ;D A tak ogólnie to jestem obojętna dość, chociaż sama bym sobie takiej nie kupiła (czyli wychodzi na kit).
Farbowane włosy?
Hit dla naturalnych kolorów, kit dla neonowych i jakichś udziwnianych np. fiolet, albo zgniła zieleń, fuj. Jedyne kolory jakie lubię z tych niestandardowych to siwy/biały i bordowy. Więc tak pół na pół: hit/kit.
Rafaello czy Ferrero rocher?