Kaśka - bo jest podobna do mojej kuzynki Kaśki. Lillen po co dodajesz te obrazki?

Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 25
Kaśka - bo jest podobna do mojej kuzynki Kaśki. Lillen po co dodajesz te obrazki?

Alicja. Zdecydowanie postawiłam tu na wygląd Twojej miss
Gdybym miała patrzeć na avatar, chyba bardziej skłaniałabym się do "Isabel". Ewentualnie możesz sobie wybrać, które jest bardziej odpowiednie, według Ciebie ^^
Pasuję ci imię Daria :3
Gdy spojrzałam na Twoją miss, od razu pomyślałam: "Tak, to na pewno Kamelia". Także Kamelia 
Do Ciebie pasuje mi Roxana, bo w telewizji cały czas widziałam rudą dziewczynę która miała tak na imię.
Anastazja. Nie wiem dlaczego. Anastazja i już.
Pierwsze imię jako przyszło mi do głowy to Liliana.
Kasandra - brzmi tak walecznie 

Wanda - ten kolor włosów mi się tak jakoś skojarzył...
przyszła mi do głowy Melania
Laura - te rude włosy nasunęły mi skojarzenia z "Pachnidłem", a gorset jeszcze to spotęgował.
Alicja, Twoja miss wygląda mi na Alę, nick też mi coś sugerował.
taka fajna miła , Marysia 
Aleksandra :3 po prostu pierwsze skojarzenie
Ostatnio zmieniony przez MioChan (21-10-2013 o 17h31)
Stella. Fryzura mi się tak kojarzy.
Maria. Kiedy zobaczyłam miss to skojarzyło mi się, że jakaś gotycka i wtedy przyszła mi do głowy Maria di Angelo z Percy'ego Jacksona.
Oliwia bo ma taki oliwkowy kolor skóry 

Dakota. Po prostu spojrzałam na twarz i pomyślałam: Dakota. Także Dakota 
Ramona - włosy kojarzą mi się z Ramoną Flowers ze "Scott Pilgrim vs. the World".
Claryssa (Clare) - pierwsze imię jakie przyszło mi na mysl kiedy zobaczyłam Twoją miss xD
Maria. Wygląda na wredną, ale inteligentną kobietę, a to skojarzyło mi się z imieniem Maria. Nie Marysia - Maria.
Marysia albo Andzia

Ostatnio zmieniony przez Emelia (21-11-2013 o 22h47)
Kiedy zobaczyłam miss, pierwsze imię jakie wpadło mi na myśl to Anastazja. Imię takie eleganckie, z gracją ;]
Tak więc Anastazja.