Jasmine... Twoja sygnaturka i twój avatar bardzo mi do tego imienia pasują ^^

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 25
Jasmine... Twoja sygnaturka i twój avatar bardzo mi do tego imienia pasują ^^

Rose- pomyślałam o Titanicu widząc twoje ubranie, a dodatkowo kolor twoich włosów. Ogólnie to imię pasuje mii do niewinnej młodej dziewczyny z dawnej dobrej rodziny.
Izabela, awatar. Po prostu Izabela. (Zgadłam?)
Olivia- skojarzyło mi się z twoim awatarem, ale nawet nie wiem czemu.
(nie zgadłaś, choć na podstawie mojego awataru można zgadnąć, choć jest to trudne, a raczej trzeba by mieć sokoli wzrok..:3)
Ostatnio zmieniony przez Clarissa1317 (08-11-2014 o 20h58)
Livia...to imie bardzo pasuje mi do twojego avataru, który z resztą bardzo mi się podoba.
Elena. Nie wiem, coś mi tak z tym awatarem.
Rose. Pasuje do twojego awataru.
Laura- skojarzyło mi się ze swoistą lekkością i niewinnością, a jednocześnie widocznym smutkiem twojej miss.
Eleonora. Delikatna miss z pięknym strojem do nietypowego imienia. Tak mi sie skojarzylo jak tylko weszlam na Twoj profil
Magda. Dla mnie imiona bez jakiegoś "zmiękczacza" wydają mi się zimne. Twoja miss jest na biało, jak królowa śniegu.
Sigrid-dlatego, że wygląda jak nordic piękna
Alberta- skojarzenie z nickiem i stylizacją twojej miss: ekscentryczna, nie zważająca na opinię innych, fryzura a'la trwała z lat jakiś 80 może.Po prostu Alberta.
Pasuje mi do Ciebie imię Anastazja. To pewnie przez ten chłodny i władczy wygląd.

Moim zdaniem Ania, kojarzy mi się z tymi rudymi lokami
Przesądził Twój nick- jesteś Rozalią ^^
Ridley- twój wygląd od razu skojarzył mi się z Ridley z książki i filmu "Piękne Istoty", jeśli ktoś zna, to wie,że ona była taką "czarownicą" i uwodzicielskim aniołkiem (bardzo ją lubię) tak więc jakoś mi pasowałaśO_o
Raf - słodki aniołek, który potrafi także postawić na swoje. 
Lukrecja - słodkie imię, które skojarzyło mi się przez pastelowe kolory Twojej stylizacji 
Irena- skojarzenie z nickiem :3

Luna - twoja miss przysunęła mi na myśl Lunkę z HP , przez bardzo ciekawy wygląd ^^
Esmeralda - piękna dziewczyna, która potrafi skraść serce niejednego mężczyzny. 
Delikatna stylizacja, oraz wielkie smutne oczy Twojej Miss wskazują na to, że masz na Imię Sara.

Twoja miss jest rudowłosą pięknością i bardzo przypomina mi moją znajomą która ma na imię Ewelina a więc niech będzie Ewelina 

Eris, jak bogini niezgody z mitologii greckiej. Piękna suknia niczym ze starożytnej Grecji, a oprócz tego błyskotki i surowy wyraz twarzy oraz ciemne włosy. Połączenie piękna bóstwa i wrednego nastawienia oraz dumy, taka Eris:)
Claris ponieważ tak jakoś do cb pasuje