Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8

#151 17-04-2014 o 19h26

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Ten las jest genialny! Pod każdym względem, cudo!  Dziewuszka nad nim też, ślicznie wyszedł Ci koczek i usta, zazdroszczę D: A chłopaczek-elf faktycznie ma głowę jak probówka, rozumiem że powstał przez przypadek co trochę dziwnie brzmi, ale i tak wygląda lepiej niż jakikolwiek narysowany przeze mnie xD (chociaż ostatnio jak żem walnęła jedną postać z anime dla przyjaciółki to miał najkształtniejsze ciałko i ręce jakie narysowałam w całym moim biednym życiu .3. )

#152 19-04-2014 o 22h26

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Dziękuję nelumi :3 Rysowanie facetów to czarna magia. Nie rozumiem czemu narysowani kogoś kto nie jest płci pięknej jest aż tak trudne ._.

Tym razem bardzo starałam się przy cieniowaniu reszty ciała, także zrobiłam (a przynajmniej chciałam) coś więcej niż twarz (która i tak wygląda dziwnie) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Winoa (24-04-2014 o 11h40)

#153 21-04-2014 o 00h42

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Twarz na 1 rysunku jest trochę, hm.. nieproporcjonalna? XD Za duża w stosunku do ciała o. Przecudna jest za to kiecka i tło, jak zwykle XD Oczka śliczne i te usta, jejku D: W drugim rysunku za to nie mam się już do czego przyczepić. Wszystko jest śliczne, proporcjonalne i ma swój klimacik. Jak zwykle podoba mi się ofc kiecka najbardziej XD Cudnie Ci wyszło D:

#154 22-04-2014 o 22h11

Miss'Żółtodziób
...

Co tu krytykować, to jest The Best a Ty jesteś świetna. Śliczne są Twoje dzieła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#155 24-04-2014 o 11h40

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

nelumi szczerze powiedziawszy to cały czas mam wrażenie, że wszystkie usta które rysuję są jakieś straszne ;_; Także podnosisz mnie na duchu xD Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo Ci dziękuję :3
@monia2001 dziękuję za komplement ^^

Tak swoją drogą wczoraj rysowałam i już kończyłam, gdy nagle "błąd programu" ._. Wyłączyło się i cała moja praca i cały ten czas poszedł se do lasu grzybki zbierać T^T
Ale dziś wzięłam się w garść i korzystając z wolnego od szkoły dnia nabazgałam jakieś cuś bo nic mi do głowy nie przyszło.

EDIT:
Praca z "Narysuj osobę nad tobą" dla HankaPL

Jakoś tak mnie natchnęło xD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (29-04-2014 o 20h25)

#156 24-04-2014 o 12h10

Miss'nieobczajona
...

Przepięknie rysujesz! Taką lekkość czuć od tych prac, jakbyś rysowała je bez wysiłku /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wszystko jest takie delikatne i płynne. Ale chyba najbardziej podobają mi się oczy jakie rysujesz. Wyglądają zupełnie jak żywe!  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif
W jakim programie rysujesz? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#157 25-04-2014 o 11h01

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

°u° Jak genialnie narysowałaś moją miss °u° Stylizacja powstała przez przypadek, ale uważam, że kowboje wychodzą Ci genialnie xD  Praca nad moją miss też jest śliczna, ale dała bym usta w naturalnym kolorku :> A ostatnia praca jest cudna *^*

#158 29-04-2014 o 14h15

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Butelka5 bardzo dziękuję :3 Czasem rzeczywiście rysuję je bez wysiłku bo bardzo to lubię. A rysuję w CorelPainterEssentials4 (takie tam w zestawie z tabletem xd)
HankaPL cieszę się, że Ci się podoba moja wersja Twojej miss /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Tak swoją drogą, nie wiem czemu, ale ostatnio strasznie lubię rysować nosy xD Jakoś tak mi najwygodniej mazać tą część ciała co jest w sumie dziwne bo tego zawsze nie znosiłam najbardziej...

Próbowałam narysować siebie, ale trochę zbyt upiększyłam xD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (03-05-2014 o 12h32)

#159 30-04-2014 o 15h36

Miss'na całego
HankaPL
...

Pierwsza i ostatnia praca jest śliczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Panienka na środkowej pracy ma twarz bardzo nieładną (szczególnie oczy), ale te róże i tło cud, miód i malinki ^^

#160 04-05-2014 o 18h23

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Tym razem zrobiłam mumię, troszkę skąpo ubrana, bo tak jak mówiłam kiedyś tam wcześniej, ćwiczę cieniowanie skóry xD Myślę, że nie jest tak źle, ale wiadomo, ja jako twórca widzę to trochę inaczej >_<

EDIT:
Nazbierało się tego troszkę x_x

Ostatnio zmieniony przez Winoa (20-05-2014 o 14h48)

#161 18-05-2014 o 12h18

Miss'na całego
HankaPL
...

Panienka na trzeciej pracy ma dziwne włosy... Druga praca jest śliczna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Reszta też, ale na niższym poziomie ^^

#162 20-05-2014 o 14h46

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

HankaPL dzięki ^-^

Trochę mi się nazbierało znowu xd

Ostatnio zmieniony przez Winoa (25-05-2014 o 20h28)

#163 20-05-2014 o 16h45

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

siemanko! To znowu ja xD Nie, jeszcze nie uciekaj od kompa. dopiero przyszłam! To co? Lecimy dalej z lekturą stenowych narzekań i sypania cukru /modules/forum/img/smilies/blebl.gif Obrazkami wyżej:

~ 1 ~ mówiłam Ci już, że nienawidze Cię za ich twarze? Nie? To Cie nienawidzę! Wypchaj się nimi, sa świetne xD Musisz mi zrobic jakiegos tutoriala do paczałów, bo inaczej znajdę cię i zmusze do rysowania potworów co wszędzie maja oczy. Włosy trochę jak plastelina, ale i tak wychodza ci coraz lepiej. Bańki to bym najchętniej poprzebijała palcem póki "niebieska" się do nich nie dorwała xD Problemem są dłonie - te palce a`la wysuszone parówki jakiegos kosmity.

~ 2 ~ no co ja moge powiedzieć? Cudo. cudo. Cudo! Cholera, aż sama poczułam cukier w buźce. Te kolory! Ta twarz! Kupiłaś mnie xD

~ 3 ~ o! Moje "ulubione" chibiki. Nie rozumiem ich fenomenu. Cała mini postać jest okej - tylko kształt głowy troche dyniowaty. Niczego innego nie powiem, bo po prostu nie lubie tych kurdupli.

~ 4 ~  kolejna praca, która mimo że "prosta" to jakas taka...cholera! Dobra. Te jej oczyska i spływający tusz ;____; szkoda tylko, że ma taką spokojna twarz, bo ze ściągniętymi brwiami i lekko wykrzywionymi kącikami ust wyglądała by jakos tak mroczniej i z pazurem. Ale jak kto woli. Praca na wielki + /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

~ 5 ~ No dobra. Bez bicia przyznam, że w tej pracy podoba mi się tylko i wyłącznie twarz, która zestawiona z cała reszta wygląda jakby sklejona dwa różne rysunki. Nie wiem jak to miało wyjść i chyba sie nie domyślę. Chociaż może serio stoi za tym jakiś wielki pomysł na dzieło.

Aghji...(czemu zawsze piszę "aghji" a nie np. "gklfg"?! Dobra. Mniejsza z tym). To teraz dam Ci troche spokoju zanim znowu tu zajrzę xD najchętniej skomentowałąbym i reszte prac, ale palce głoszą strajk i dupa z tego. Dalej życzę Ci weny i żeby Twoje prace były jeszcze lepsze. Na raza ;P

Ostatnio zmieniony przez Steno (20-05-2014 o 16h48)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#164 25-05-2014 o 20h26

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Steno Nie wiem czy już o tym kiedyś pisałam, ale zawsze gdy zobaczę, że coś w tym wątku napisałaś to od razu mam takie "Jeeeeeeeeeej Steno przyszła! Tuuuuuliiiimyyy!" xD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (28-05-2014 o 19h30)

#165 27-05-2014 o 14h02

Miss'całkiem całkiem
Olgaa8
...

Byłaś już w " Mam Talent " ?

.

#166 01-07-2014 o 18h14

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Obawiam się, że nie rozumiem pytania xD

To jeszcze szkic, ale wstawiam zanim go zniszczę kolorami >_<

A to już skończone

EDIT:

Skończyłam >_<

EDIT PO RAZ KOLEJNY XD :

Troszkę wróciłam do farb (jeśli można nazwać powrotem 3 prace xd), a oto efekty.

Muszę częściej karmić skaner bo jak zwykle zeżarł kolory...

Ostatnio zmieniony przez Winoa (11-08-2014 o 17h37)

#167 29-07-2014 o 19h39

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/triste.gif

#168 10-08-2014 o 09h37

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Ajjjjm beeeek xD (wciskanie kitu o warzywie się opłaciło! W Wariatkowie uznali mnie za totalnego idiotę i zajęli sie innymi wybitnymi przypadkami, a ja tymczasem zwiałam i jestem tutaj! Hyhy...).

Numer 55555 *>* o ja Cię Ty zmoro jedna. Więcej farb, więcej farb! Chcę ją sobie majtnąć na ścianie i podziwiać do końca świata. Te oczy/usta/rogi/spojrzenie mffff...mogę ją zgwałcić? xD (dzieci, zamykać oczy!). Za kolory dałabym Ci nobla, ale nie maja tam takiej kategorii (chyba, że jakoś podciągnęłybyśmy to pod chemię za farby xD).

Pani numer 6 najchętniej odcięłabym nos i sobie przyszyła /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ty cholerna szczęściaro! Matka natura polubiła. fuu, nie fer. Bardzo fajna czerepka (w sensie głowa ;p), tylko coś włosy po prawo dziwnie mi wyglądają i trochę spłaszczają całość.  Poza tym...dalej chcę ten nos! XD

Co do digitalów. Jestem przyzwyczajona do mocno zarysowanych konturów i przy Tobie ciężko mi się od tego odzwyczaić. Tak jakoś no. Szacun za cierpliwość do kolorowania - mnie zabawa z pędzlami i odcieniami doprowadza do szału xd A Ty masz siłę jeszcze machać tła (OMyGy). Podziel się cierpliwością albo przynajmniej...no nwm, zniknij najlepiej! (nie no, nie od razu przynajmniej xD) okej. Żartuję!

Rysunek na samym środeczku. Drzewa, trawa, drzewa - kolejna rzecz, której nie umiem rysować, a do której nauki brakuje mi cierpliwości xD hee...w zasadzie to nie mam się tu do czego przyczepić, a szkoda! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pani ładna sobie jest, ma ładną kieckę i opiera się o ładne drzewo/chowa się za ładnym drzewem/lewituje nad ziemią bo drzewa nie chcą jej przepuścić. Dobra, ogarniam się xD
znaczy ogarnę się na następna partię rysunków (hyhyhy).

Ostatnio zmieniony przez Steno (10-08-2014 o 09h39)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#169 21-08-2014 o 15h31

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Jeeeeeeeeej! Steno wróciła! <z bananem na ryjku idzie tańczyć z jednorożcami do krainy tęczy>
Raczej nie będzie więcej farb >_< Za dużo to roboty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Cały czas mam wrażenie, że ona ma krzywą mordę, ale nie umiem powiedzieć czemu ;_; Jakby ktoś chciał mnie oświecić to ja baldzio plosie.

EDIT

Chyba czas usunąć wątek. I tak już nikt oprócz Steno tu nie zagląda.

Ostatnio zmieniony przez Winoa (05-11-2014 o 21h00)

#170 26-09-2014 o 17h10

Miss'na całego
HankaPL
...

Ło boziuu jak dawno mnie na MF nie było... Ta pierwsza praca nie ma krzywej mordy ;_; Jej twarz jest trochę za duża, ale te róże... Kochammmmmmm! Tak samo usta i oczy tej na dole. Tylko za mało włosów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Koffam Twoje prace!

#171 26-10-2014 o 17h07

Miss'na całego
ola042
...

To naprawde śliczne prace! Ups, pomyłka! To prześliczne prace! Malujesz-wspaniałe obrazki, rysujesz-wspaniałe szkice! Bardzo mi się podoba  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#172 05-11-2014 o 20h59

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Bardzo dziękuję za te miłe komentarze /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/39/moy/30446.jpg

#173 06-11-2014 o 19h57

Miss'całkiem całkiem
Lukrecja12345678910
...

sliczne a tak wgl. zapraszam do mojego watku.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#174 08-11-2014 o 13h13

Miss'nieobczajona
kingaaa5
...
Miejsce: Hogwart ♥ /*

piękne .....  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif   /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif   /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  naucz mnie tak rysować  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

"Zagłuszanie bólu na jakiś czas sprawia, że powraca ze zdwojoną siłą."
J.K. Rowling – Harry Potter i Czara Ognia

#175 08-11-2014 o 17h39

Miss'na całego
missmodna
...
Miejsce: Tam gdzie odkryjemy siebie

Jesteś cudowna! Rysujesz jak magiczna wróżka! Nie dowierzałam własnym oczom!
Oh! Gdybym ja umiała tak rysować...
Czy jesteś robotem? (nie obrażam cię, tylko nie mogę w to uwierzyć)
No... cudowne prace, fantastyczne. Byłaś na jakimś konkursie plastycznym?
Te obrazki powinny dostać wielkie uznanie w Twoim realnym życiu

,,Zasady są po to, żeby je łamać..."

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 5 6 7 8