Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5 6 ... 8

#76 03-12-2013 o 11h54

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Jedyne co mi się nie podoba w tym rysunku to kolory jakich używasz do pokolorowania go ;d są takie...tandetne i sprawiają, że patrzeć się nie chce na obrazek. Samo cieniowanie bardzo mi się podoba, a tło - o świecie!- jeśli jest Twojej roboty to owacje na stojąco. A no i z tą bluzką(?) coś mi nie pasuje. Kilku wgnieceń na środku (jak są cycki) brakuje, bo co by nie było, jak spada to też się tam marszczy materiał. Czy coś... ale w porównaniu do poprzednich rysunków ten jest dużo lepszy, chociaż dalej czekam na coś co mnie wbije w fotel.  xD

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#77 07-12-2013 o 15h52

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Tandetne kolory- cała ja! xD Nie sądziłam, że to tło się spodoba bo w zasadzie zrobiłam je na odwal w jakieś dwie minuty bo kompletnie mi się nie chciało...
Co do ciuchów to obiecuję, że następnym razem będę gniotła ile wlezie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

(chamski skaner zeżarł kolory)

Jeszcze minie trochę czasu zanim coś mojego będzie mogło "wbić w fotel".

Ostatnio zmieniony przez Winoa (30-12-2013 o 19h34)

#78 09-12-2013 o 18h27

Miss'Żółtodziób
...

Minionka napisał

Ah więc to jednak nie akfarele! Zgadzam się to zło... Malować akfarelami potrafi jeden człowiek na 10000000000000000000000000000000000000000000000000.... no i tam z tych zer jeszcze z tysiąc będzie. Niestety ja zaliczam się chyba do tych pod koniec, bo dla mnie ogólnie farby to zuo O^O

Oj uwierz, akwarele to sama przyjemność ! XD Nie to co tempera czy co tam innego ;n; Ale zależy też od firmy bo nie każda akwarela to niebo  /modules/forum/img/smilies/content3.gif
A co do Twoich prac Winoa, niektóre naprawdę mi się spodobały ♥ Uwielbiam jak łączysz parę kolorów kredek i takie ombre ci wychodzi *O*

#79 12-12-2013 o 19h42

Miss'Żółtodziób
...

Kayi i ty jesteś właśnie tą jedną jedyną... No ale żyć trzeba dalej, a jestem tutaj bo kocham twoje rysunki Winoa więc bierzmy się za nie.
Wilczek cudny i super perspektywa z tym ogonem z włosów choć bluzeczka mi nie za bardzo pasuje... ^^
Ta pani z wilczkiem jest realistyczna i ma piękne kolory w stroju za co duży plus choć te ptaszki czy co to niezbyt mi się podobają...

#80 17-12-2013 o 22h36

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Te ptaki to miały być harpie xD Wyszły okropnie i zamiast być groźne to chyba zaraz kogoś przytulą. Ale najważniejsze w tej pracy były dla mnie ubrania, więc myślę, że misja ukończona pomyślnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

* * *

Nadal brakuje mi pomysłów na rysunki... Ktoś ma jakieś pomysły? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Winoa (30-12-2013 o 19h34)

#81 18-12-2013 o 11h22

Miss'Żółtodziób
...

Kya! Coś cudownego, bo inaczej wyrazić się nie mogę brak mi słów. Ta pani piękna szczególnie iż nie ma takiej naturalnej cery, ust oraz oczu i że zrobiłaś jej heterohromię czy jak to się tam zwie...
Uczka cuś krzywe, ale dopiero po lepszym przyjżeniu się, a ja w tej chwili ślepa jestem...

#82 27-12-2013 o 13h43

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

jasna cholera no! Te kolory aż się proszą o krzyki i płacz! Czemu wybierasz takie..coś?! Ani to nie ma konkretnej barwy ani niczego. Oprócz ust! One sa genialne *.* i nochal, dawno nie widzałam takiego ładnego noska <3 Co do reszty...twarz jest jakas taka pulchna xD , a i na szyi brakuje mi kilku kresek (nie mam bladego pojęcia jaka jest tego fachowa nazwa, chociaz u faceta byłoby to jabłko Adama xD hgjddh czy coś ._.). Włosy...włosy są git. Fajny pomysł żeby zrobić je kolorowe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  No i oczy ^.^ jestem zagorzałą fanką wielgachnych paczałek więc nie bierz do siebie tego, że mi się nie podobają.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#83 27-12-2013 o 15h43

Miss'Żółtodziób
...

Mam pytanie: Chodzisz do gimnazjum, liceum, czy gdzie? Bardzo mnie to interesuje! Proszem Ciem, powiedz!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Ostatnio zmieniony przez LadyAnanasek (27-12-2013 o 15h49)

#84 30-12-2013 o 19h30

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Rzeczywiście są krzywe te oczy... Jakoś nie chce mi się ich poprawiać >_< Może innym razem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A szyi to ja normalnie nie ogarniam. Te wszystkie kości/mięśnie/ścięgna czy co to tam jest to jakaś masakra, jak ręce i stopy. Ale się następnym razem postaram ^^ Tak jak obiecałam, że będę bardziej marszczyć ubranka. Nie wiem czy jest lepiej mam nadzieję, że mnie zaraz shejtujecie (ja masochistka xD).

No i tu coś czuję, że będzie dużo uwag bo się bardzo starałam xd Oto pani z łupieżem ^^

I bym zapomniała >_< LadyAnanasek chodzę do gimnazjum, a dokładniej 2 klasa.

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-02-2014 o 12h18)

#85 30-12-2013 o 19h54

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Winoa, bardzo podobają mi się twoje rysunki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Wiec, mam pytanie, czy mogłabys namalowac coś dla mnie na zamowienie ? ^^

#86 30-12-2013 o 19h57

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

W sumie chyba jeżeli może jestem w stanie ^^ Ostatnio nie mam pomysłów na rysunki, więc w sumie nie mam nic do stracenia.

#87 30-12-2013 o 20h26

Miss'Żółtodziób
...

Jeju cud i miód!
Za każdym razem twoje rysunki są coraz lepsze!

#88 30-12-2013 o 21h54

Miss'Fuzja
Paululusia

Och, to genialnie, a o to moje zamowienie:

Co? - dziewczyna
Włosy - do ramion, brązowe, proste, bez grzywki
Oczy - piwne, ale bardziej brązowe
Sylwetka - lekkie wcięcie w talii, mały biust
Nos - zadarty
Strój - niebieskie trampki, granatowe legginsy, niebieska bluzka nietoperz
Dodatki - okulary kujonki w czarnych oprawkach

Tak, zapewne z tak całkiem dokładnego opisu domyslilas się, ze chodzi o mnie  : D

#89 31-12-2013 o 08h07

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

A możesz dla mnie też coś narysować? Koleżance wyżej pozwoliłaś, dlatego nie widzę powodów, aby mi tego zabronić :3
To co? ;-;

#90 01-01-2014 o 16h32

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Nataaa jeżeli będę w stanie to narysować to możesz prosić ;3 I nigdy nikomu nie zabraniałam >_<

Paululusia trampki nie chciały się ładnie narysować ;_; Przepraszam, jak coś jest nie tak to tylko powiedz, a będę naprawiać ^^

#91 01-01-2014 o 20h08

Miss'Fuzja
Paululusia

Bardzo się podoba, dziękuje ^^

#92 02-01-2014 o 14h25

Miss'na całego
Nataaa
...
Miejsce: Szukasz kogoś do RPG a nikt się nie chce zgłosić? Napisz do mnie na rozpatrzę propozyję ;*

Co? - Dziewczyna
Włosy - Lekko kręcone na końcach, prawie czarne włoski, z opadającą grzywką na oko (ale nie za bardzo xD).
Oczy - Piwne, ale bardziej zielonkawe, dłuższe rzęsy.
Sylwetka - Wcięcie w tali, średni biust.
Nos - Lekko zadarty.
Strój - Leginsy graffiti ( http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/36/16/70/52/3616705236 ) <----- te szare. Bluza z kapturem (kaptur na głowie XD) czarna z kocimi uszkami (też czarnymi) i ciemne trampki. Zgrabne, nieduże butki ^^
Dodatki - Szare, duże słuchawki na uszach i proszę, aby ta dziewczyna stała koło muru, opierała się o niego plecami i jedną zgiętą nogą.

Dziękuje ;****

#93 02-01-2014 o 19h06

Miss'Fuzja
Paululusia

Hmm, a ja może poproszę znowu siebie, tylko wiecej i gęstsze rzęsy, i zbliżenie, tak mniej wiecej portret, oraz żeby zrobić delikatnie tło. : )

#94 05-01-2014 o 15h51

Miss'na całego
HankaPL
...
Miejsce: I tak znajdę Twoje kaczki!

Czy mogła byś też coś dla mnie narysować /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png ?

#95 11-01-2014 o 16h49

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

No więc. Mam wrażenie, że nawaliłam na całej linii ;__; Nataaa rysowanie tych leginsów mnie przerosło, więc musiałam skorzystać z jakże kochanego kopiuj-wklej. Widziałaś poprzednie prace i wiesz na jakim jestem poziomie, więc raczej mogłaś się tego spodziewać ._.

Wybacz :<

Paululusia Im dokładniejszy portret tym mniej będzie Cie przypominać >_< A ja Cię nigdy nie widziałam, więc... Wiem tylko, że: okulary, zadarty nos, gęstsze rzęsy.

Tak btw to mój wątek powoli zmienia się w pracownie na zamówienia, ale ok... xD

HankaPL jeśli wyjedziesz mi z czymś takim jak leginsy graffiti to sobie daruję. Ale jeśli jest to coś z czym dam sobie radę to mogę coś dla Ciebie zrobić /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

I od razu mówię, że ostatnio mam jakoś tak mało czasu na rysowanie itd. więc Wasze prośby będą spełniane baaardzo powoli.

~To tyle, jeśli chodzi o ogłoszenia parafialne

#96 11-01-2014 o 21h13

Miss'na całego
Nataaa
...

To jest śliczne! Mi się osobiście bardzo podoba ^^

#97 12-01-2014 o 21h42

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

To dzięki, że mnie nie zadźgasz czy coś  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png Kamień spadł z serca ;p

A tak swoją drogą, wczoraj jakoś tak wyszło, że usiadłam przed lustrem i się narysowałam. Co prawda ostatecznie rysunek jest średnio do mnie podobny, ale to nic >_<

Jakość taka sobie, bo już ciemno a słońce jednak ładniej oświetla niż lampka nocna, która ma około 7-8 lat /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/yikes.png

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-02-2014 o 12h19)

#98 13-01-2014 o 06h23

Miss'na całego
Nataaa
...

WOW!
Ślicznieeee! *_*

#99 13-01-2014 o 17h58

Miss'Fuzja
Paululusia

Śliczne!
Powiem jeszcze, że mam dość duże usta (trochę większe niż zrobiłaś) i większe oczy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#100 13-01-2014 o 21h04

Miss'wow
Yoshiko
...
Miejsce: Atlantyda

Przejrzałam cały temat i nie potrafię uwierzyć jak poważne zrobiłaś postępy. Z pracy na pracę można było palcem pokazać elementy, które zaczęły Ci lepiej wychodzić. Jestem wniebowzięta, aż mnie zatkało. Tylko zazdrościć, że tak szybko przyswajasz artystyczną wiedzę. Czuję, że wychodząc z gimnazjum będziesz nie do pokonania i trzymam kciuki!
Ps Dziewczyny, dajcie towarzyszce spokój, bo potem zleci się tu naprawdę dużo osób, które będą chciały rysunek, a jej będzie głupio odmówić >:C

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5 6 ... 8