Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 23-07-2013 o 08h59

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

Zacznę od tego, że pewnie jak się domyśliłyście z tytułu zdjęcia robię moim telefonem. Nie mam żadnej dobrej lustrzanki ani nic takiego, bo odkładam sobie forsę na nową deskorolkę. Ten telefon to Samsung Galaxy S 3 więc aparat w nim jest dość dobrej jakości (: Uwielbiam robić zdjęcia zachodu słońca a ponieważ gdy wyjdę z domu to mam przed sobą "złote" pole aż po horyzont, to czasem te zdjęcia wychodzą cudne. Nie jestem specjalistką, zajmuję się tym od niedawna i czasem gdy robię zdjęcia używam fajnych efektów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Nie będę dalej zanudzać i zapraszam do oglądania:

mój kot /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Link do zewnętrznego obrazka

Tęcza

Taki tam kwiatek

Pelek (pies mojej instruktorki jazdy konnej)

Znowu mój kot :3

I ten cudny widok z mojego ogrodu *o*

To na razie tyle, jeśli zdjęcia się podobają wstawię więcej.
Mam tego jeszcze cały arsenał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

PS. Te zdjecia są 'surowe'. Nie były obrabiane W OGÓLE !

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#2 23-07-2013 o 09h52

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Rzeczywiście cudny widok *.*
Też robię zdjęcia telefonem (o dziwo często łapie dobrą ostrość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png )
szczerze powiedziawszy nie podoba mi się pierwsze zdjęcie. Gdyby były na nim "zwykłe kolory" byłoby o wieleee lepsze.
Męcz dalej swój telefon /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 23-07-2013 o 16h46

Miss'wow
Wiolecinka
...

Kot wśród drewna mnie pozytywnie rozwalił /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Zdjęcie tęczy i ten widok zachodu jest cudny. Miło popatrzeć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Piesek tez słodziutki.. Kocham zdjęcia w których wizualnie wydaje się, że zwierzę ma większą głowę od swoich pozostałości.^^
Świetne zdjęcia. I jak to napisała przedmówczyni - Dręcz dalej ten telefon! xD

#4 27-07-2013 o 12h48

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Bardzo fajne zdjęcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Faktyczne masz bardzo dobry aparat w telefonie^^ Czekam na więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5 31-07-2013 o 11h47

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

No  dobra, po pierwsze,  dziękuję za trochę krytyki jak i za pozytywne opinie :} skoro wasze opinie złe nie nyły, odważę się wstawić resztę zdjęć :3

Toooo... taki tam psiu :3

Koniki z mojej stajni ♡

A tu kilka zdjęć już tak nie do końca surowych, bo nałożyłam
takie tam korekty, ale bez nich zdjęcia nie były zbyt fajne :>

Suszarka z klamerkami :3

Kłólik :}

Takie tam fajne niebo co mnie się podoba :3

I to już surowizna bez retuszu :

Ahhhhh... kocham ten widoczek *o*

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#6 31-07-2013 o 12h07

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

Ale niebo *-* Ten wylewjacy sie blekit mnie zmiazdzyl. Bardzo fajne sa tez te zzachody slonca. Niestety nic fachowego Ci nie powiem bo je nie w temacie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
PS Teraz ja nie mam polskich znakow ;_;

#7 04-08-2013 o 14h14

Miss'ujdzie
Oliwia
...
Miejsce: †

Bardzo dużo kreatywności według mnie jest w zdjęciu z kotem wśród drewna, natomiast najbardziej podoba mi się zdjęcie zachodu słońca. Niestety nie mogę udzielić profesjonalnych rad, ponieważ za bardzo się na tym nie znam.

#8 05-08-2013 o 19h52

Miss'Żółtodziób
...

Naprawdę super zdjęcia ! ♥

#9 05-08-2013 o 21h00

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Kochany jest ten króliczek <3.
Zachód słońca jak zwykle piękny.
Hmm... gdy patrze na zdjęcie suszarki to wydaje mi się jakbym patrzała przez kolorową szybę.

#10 07-08-2013 o 13h39

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Podobają mi się twoje zdjęcia, ale nie są to wszystkie ;x
Zbytnio nie podoba mi się niebo z tymi ptakami dla mnie to trochę nie jest ciekawy obiekt. ;/
Resztę zdjęć podziwiam ;D
Masz rękę do tych zdjęć bo je bardzo ładnie robisz i ja to podziwiam! :]
Rozwijaj swój talent żeby nie przepadł ^^

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#11 08-12-2013 o 15h10

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Fajne kociaki i królik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Najlepsze obiekty do fotografowania !

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#12 02-06-2014 o 21h41

Miss'całkiem całkiem
Olgaa8
...

Każdy, to taaak zachwala, jakby nie wiadomo co by to byyło '-' Mi * szczerze * podobały się tylko/aż trzy, fotki. No może są kreatywne, ale zarazem proste ^^ No ale, no wiesz - jak się biega z aparatem, to tak wychodzi xd Te tw fotki, nie są najgorsze, ale są lepsze i to dużo.. Jednak, na zdj, robione tele, są nawet szpoczko. Realizuj sw talent - jak czujesz że go masz - o i załatw se sprzęt - przyda się ;d ~ KrytyK ;d

Ostatnio zmieniony przez Olgaa8 (02-06-2014 o 21h42)

.

#13 14-06-2014 o 15h11

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

Piesek i królik są prześliczne *-* <3 wszystkie zdjęcia zwierząt śliczne ;3 Zachód słońca też bardzo ładny, śliczny widok /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png nie przekonuje mnie zdjęcie tego nieba z ptakami, jak dla mnie nie ciekawe /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ale talent do zdjęć masz i rozwijaj go /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1