"O moja żono!"
Strona 111
Jeśli masz mniej MN ode mnie, rzuć mi proszę dwa wyzwania bez zakładu : ) Dziękuję: ) Link do zewnętrznego obrazka
Strony : 1 ... 38 39 40 41 42 ... 172
"O moja żono!"
Strona 111
"Czterdzieści lat młodszy,ale szczupli faceci o wyrazistych rysach twarzy nie zmieniają się zbytnio z wiekiem o ile nie łysieją i nie zapuszczają brody."
STRONA : 77
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (19-12-2013 o 18h57)
"Szpara w drzwiach kuchennych świeciła blado"
str.166

"Jak coś takiego działa?-zapytał Farrell."
strona 248
" No cóż , pomyślała Bosquinha , gdy zebranie dobiegnie końca, stanie się jasne , że nikt z obecnych nie włada absolutnie niczym. "
str. 56?
"Interesujące jest tylko to, jak ludzie szybko wpadają w szał, gdy coś idzie nie po ich mysli."
str 212?
"- Nie warto o tym mówić."
245?
"I wyszedł. W normalnej sytuacji pobiegłabym za nim i dorzuciła jeszcze co nieco od siebie, ale ostatnio moje zycie jest mało normalne. Dlatego zostałam".
6?
"Dwa rody, równą odziane godnością."
88
" - Początkowo wcale nie interesowałem się Waco - wyjaśnił Bobby. "
45?
Ostatnio zmieniony przez Muto (29-12-2013 o 03h02)
"Gdy szliśmy na polowanie, gwizdał albo śpiewał skomplikowane piosenki, a ptaki, po chwil uprzejmego milczenia, zawsze odśpiewywały."
strona 333
"Po tylu tęsknotach, żalach, utracie, beznadziei!"
48
- Dobra robota! - pochwalił.
str. 666, a jeżeli nie ma takiej strony, to ostatnia.
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (29-12-2013 o 11h59)
"- Miałem nadzieję, że się zgłosisz - odrzekł Jason."
56
'W jej pierwotnym składzie nie było uczonych, tylko wysocy urzędnicy państwowi- przedstawiciele różnych ministerstw'
210.
"Ależ to łatwe jak tabliczka mnożenia!"
166
'Od zakończenia II wojny światowej przez blisko półwiecze zasadniczym celem polityki zagranicznej ZSRR było dążenie do utrzymania politycznego i terytorialnego status quo'
23.
"- Myślisz, że uda ci się obronić trójkę mieszańców naraz, staruszku?"
162
- Znasz go?
88
"Ale ty... ty jesteś inny."
91
'To znaczy,że jesteśmy ofiarami własnego sukcesu'
193.
Pan Kadam czekał na nas przed świątynią
178
-Czy pan czasem nie jest krewnym...
222

- Ucieczka nie pomoże ci w odrzuceniu twojej przeszłości - powiedział Jace i napił się wody z kranu.
215?
- Ja tam wciąż nie mogę w to uwierzyć - powiedziała madame Rosmerta.
34?