,,To już niestety koniec"
67?
,,Czasami trzeba myśleć wstecz"
Magda ,wszystkich dla pozdrowieniami z
Strony : 1 ... 147 148 149 150 151 ... 172
,,To już niestety koniec"
67?
- Cudownie.
Strona 191
,,Al to niebezpieczne!"
59?
- Mamy dziś dla ciebie kanapkę, kolego - powiedział, gdy posadziłem tyłek na krześle.
Strona 157
,,Al i Ana pobiegli do jego bazy..."
74?
Po pierwsze o tym, że w ogrodzie Bag End jest dużo do roboty i czeka go nazajutrz pracowity dzień, jeżeli pogoda się poprawi.
45

,,Spójrz w kalendarz!"
82
Ponownie postawiłem na szczerość.
Strona 78
,,Zaraz się wszystko pokaże"
11
Auaaa, moje oczy! Chryste Panie, moje oczy!
Strona 56
Można powiedzieć, że jednak utonął samotnie w morzu nocą.
80

W moim ciele obudził się Jim Carrey, panując nad moimi strunami głosowymi, nim mogłem mu to uniemoźliwić.
Strona 112
Ostatnio zmieniony przez Minoo4 (12-07-2017 o 11h32)
Wreszcie padł im w ramiona, nic dziwnego, prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie nie tylko, gdy puka ona do drzwi, ale również gdy pojawi się na horyzoncie.
30

,,-Piąte piętro- rzuciła nagląco kobieta, na co dodałam w myślach kolejny punkt na jej liście: niecierpliwość.''
87
Trzeba sprawdzić, czy jest tu jakaś łopata albo motyka, coś, czym moglibyśmy wykopać dół, powiedział lekarz.
60

Dopiero wtedy, pomagając Harrisonowi dźwignąć, ją na kolana, Jack spostrzegł, że dziewczyna jest w ciąży.
Strona 223
"Czas pozostały do starcia floty Alexandra z Lincolnem"
504?

30 złotych more than <over>
115

- Racja, to przecież ja wypowiedziałem życzenie, a więc to mnie należą się wszelkie podziękowania.
Strona 340
"Głowa opadła jej na pierś"
99?
,,Zanim mnie zmorzył, poczułam atak wyrzutów sumienia''
54 ?
Kręcę głową.
Strona 300
"Płacz przechodzi w zawodzenie, długie i rozdzierające serce."
62?
Daj spokój, chyba mi pozwolisz...
176 ?
- Wypowiedz życzenie, a zrobię z ciebie takiego tancerza, że drzewa i góry będą cię prosić do tańca.
Strona 90
Ostatnio zmieniony przez Minoo4 (04-08-2017 o 14h16)