Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 13-12-2014 o 22h22

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Witam wszystkich bardzo serdecznie, tutaj będę opowiadać o sobie i będę sobą, a wy w każdej chwili możecie mnie o coś zapytać, na temat gry oraz pytania dotyczące mnie, aby się o mojej osobie więcej dowiedzieć. Także zaczynam:

Mam na imię Angelika,
Mam 11 lat,
Urodziny obchodzę 20 marca
Moją siostrą jest Karolina (możecie spojrzeć na jej profil: karolcia67),
Moim pupilkiem jest kundelek, który wabi się Hugo, (jeżeli kogoś piesek też się tak nazywa, dajcie znać! Będzie sympatycznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ),
Moimi ulubionymi kolorami są: fioletowy, różowy, turkusowy, beżowy, łososiowy, pudrowy róż,błękitny i zielony
Moim hobby jest sport: siatkówka, piłka ręczna koszykówka, oraz uwielbiam grać na pianinie,
Mierzę około 140 cm

Tyle przychodzi mi do głowy, co mam o sobie powiedzieć, jeżeli chcecie wiedzieć o mnie więcej piszcie, tu, na forum, w przedstaw się, w ,,Poznajcie mnie" .

Pozdrawiam! /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

Ostatnio zmieniony przez pikna3 (14-12-2014 o 13h53)

#2 14-12-2014 o 10h13

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

Cześć Angela /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Lubisz książki? (jeśli tak, to jakie?)
Lubisz HP? (jeśli tak, to kogo z tej książki/ew. filmu lubisz najbardziej?)
Lubisz koty?
Jaką muzykę lubisz,  a jakiej nie znosisz?
Jakie przedmioty szkolne najbardziej lubisz?

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#3 14-12-2014 o 12h06

Miss'wow
pikna3

Cześć!
Nie lubie czytać ksiażek, a jeśli już to jakieś krótkie i fantastuczne
Nie wiem co to HP, prosze o wytłumaczenie na priv
Lubie
Ogólnie nie słucham muzyki, ale lubie piosenki angielskie, a nie znosze rege
Najbardziej kubie religie, angielski, w-f i informatyka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#4 14-12-2014 o 12h49

Miss'ok
Kafra
...

Uczysz się w jakiejś szkole grać na pianinie? Chciałabyś tak bardziej profesjonalnie grać? Jakieś mini koncerty, coś takiego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

I jakie utwory najbardziej lubisz grać?

To od razu napiszę Ci, że HP to skrót od Harry Potter /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kafra (14-12-2014 o 12h49)

#5 14-12-2014 o 13h49

Miss'wow
pikna3

W naszej publicznej bibliotece, jest sala z pianinem, i instruktor i tam można chodzić na lekcje i ja tam chodzę. Tak grać profesjonalnie bym chciała, a na koncert to chyba jadę na święta, bo instruktor coś wspomniał, ale nw co dalej..

Chodzę dopiero od września i za dużo nie umiem, a tak w ogóle pan daje mi rożne ćwiczenia np.: Ćwiczenie 16, 18, 21, 10 itd..., umiem grać ,,Piosenkę o konikach polnych", ,,U kowala na wsi", ,,Dzięcioł i sosna", oraz moje ulubione ,,Gdy śliczna panna"

Dzięki za wytłumaczenie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Do Pineapple, nie lubię Harry Pottera, filmy mnie nudzą, a książki są baaaardzo grube i nie lubię czytać książek

#6 14-12-2014 o 21h21

Miss'Żółtodziób
Luczan
...

Hejcia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Widzę że już na prawie wszystkie pytania jak bym chciała wiedzieć to odpowiedziałaś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

A ode mnie pytanie .. Lubisz Babeczki ??

#7 16-12-2014 o 17h07

Miss'wow
pikna3

KOCHAM!!!!!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#8 31-12-2014 o 20h42

Miss'nałogowa
Likoris
HWAITING MINEŁO!!!
Miejsce: Byle były żelki!!!

Lubisz słodycze? A jeżeli tak to co najbardziej?
Masz ulubiony film lub serial?
Lubisz słuchać muzyki? Jeżeli tak to jakiej? I jaki zespół lub wokaliste lubisz najbardziej?
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63505.jpg

#9 01-01-2015 o 21h45

Miss'wow
pikna3

Uwielbiam słodycze, nie mam swoich ulubionych, kocham czekoladki, cukierki, ciastka, babeczki, placki i wiele, wiele innych. Krótko mówiąc, po prostu uwielbiam słodycze  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Nie oglądam dużo filmów, ale bardzo zaciekawiła mnie ,,Czarownica'' jest to po prostu super film. A z animowanych, najbardziej lubię ,,Kraina lodu''. A seriali, NIE OGLĄDAM.

Nie słucham muzyki, a jeśli to lubię piosenki angielskie. Lubię Rihannę, Katy Perry, Miley Cycrus... Ale mam też ulubione polskie wokalistki, dwie: Ewelina Lisowska oraz Ewa Farna. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Jeśli chcecie wiedzieć o mnie więcej, zadawajcie pytania, nie krępujcie się!

Ostatnio zmieniony przez pikna3 (01-01-2015 o 21h47)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1