ALOHA MAKO PAKO!
Cześć dziewczyny i chłopaki! Na imię mam Klaudia i jestem już baaardzo stara ;/( lat 17) Mój kolega, który gra w tę grę razem ze mną jest jeszcze starszy, więc możemy sypać zgrzybiałymi tekstami. Trafiłam tutaj dzięki mojej koleżance. Bradzo lubię grać w słodki flirt
i parę innych gier takich, jak lol, gierki na kurniku oraz mam swoją farmę. Lubię patatajać na patatajowych koniczynach!!
Nie lubie sie bać, bo to jest strasie bardzo sttraszne!
Jestem niedobra i śmieję się ze wszystkich, ale spokojnie, czasem da sie to opanowac!
Nie lubię głośnej muzyki, ani 22, nie lubię jak ktoś beka. Nie lubię jeździć autobusami, ale mam tyle szczęścia, że nie muszę jeździć samochodem, bo to juz wgl jest męczarnia ;/. Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem, ale nie wiem, czy opłaca się do mnie pisać, bo kurde pewnei i tak nie zauważę ;/
PS: Lubie schody
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 31-03-2014 o 21h55
#2 31-03-2014 o 22h00
Witaj, szczęśliwa pasażerko autobusów, nadpobudliwa schodo-biegaczko, bojaźliwa, patatająca, śmiejąca sie ze wszystkich, a zwłaszcza z pewnej jednej osoby, baaardzo stara, a zarazem bardzo op Klaudio
MIŁO CIE POZNAĆ, WITAMY
))
#4 01-04-2014 o 18h50
Ohohohooo! Przyznam szczerze, ze jest dosyć monotonna, ale myslę, że jeszcze się wyrobię
)) 
#5 03-04-2014 o 07h47
Witaj u nas. ^^ Trochę tego było i szczerze sama się w tym pogubiłam, bo nie wiem czy twoim hobby są schody czy konie i czy masz chorobę lokomocyjną czy nie lubisz jak ktoś po dachu autobusu w trakcie jazdy skacze...
Czy na Słodkim Flircie nazywasz się tak samo?
#6 03-04-2014 o 20h35
Minionka napisał
Witaj u nas. ^^ Trochę tego było i szczerze sama się w tym pogubiłam, bo nie wiem czy twoim hobby są schody czy konie i czy masz chorobę lokomocyjną czy nie lubisz jak ktoś po dachu autobusu w trakcie jazdy skacze...![]()
Czy na Słodkim Flircie nazywasz się tak samo?
Hmm. Jesli chodzi o Słodki flirt, to nazywam się tam Vesse, ponieważ moje pierwsze konto.. nie wyszlo.. xDGeneralnie ja tez nie wiem co jest moim hobby i czego nie lubie, ale mysle, ze taki ogólny zarys da się zrozumieć
#7 04-04-2014 o 13h28
Miło cię poznać Klaudia 
Strony : 1