Link do zewnętrznego obrazka
Studio światowej klasy w Japonii MEW MEW zajmujące się aktorami. Oczywiście aktorzy, są również światowej klasy. Studio ciągle powtarza 'Nawet ze zwykłego biedaka możemy zrobić, aktora godnego naszego studia'. Grają różne role, ale ich życie osobiste tutaj nie zostanie pominięte. Chodzą na wywiady, występują na okładkach magazynów, próbują odgonić paparazzi. Są znienawidzeni, bo ciągle grają 'czarne charakter'. Są ubóstwiani, bo ciągle grają tych 'dobrych'. To wasza decyzja, czy powstaną więzi pomiędzy nimi. Romanse wskazane, ale nie na początku.
Dream
Ekaterina
Olga31082000
Kisshu
Kleopaatraa
Alexanda
1. Przestrzegamy regulaminu forum oraz tutejszego zamieszczonego.
2. Wygląd M&A.
3. Jeśli zaklepujesz postać czekam 48godz na dodanie kp.
4. Proszę o dodawanie przynajmniej 3 postów na dzień.
5. Przekleństwa zakazane nawet ocenzurowane.
6. Rpg rozpoczynam ja.
7. Jeśli już się zgłaszasz to proszę o pisanie do końca albo zrealizuj śmierć.
8. Sceny 18+ przenosimy na PW
9. Nieobecności usprawiedliwiamy.
10. Zaglądajcie tutaj na pierwszy post w poszukiwaniu ról!
A więc wierzę iż sami potraficie zrobić. Jedyne co to proszę, abyście umieścili pseudonim artystyczny. Wiek od 16 lat wzwyż.
A więc piszcie mi na pv, pytania, a ja z chęcią odpiszę.
Aktorzy mogą mieć dwie role na raz, albo więcej.
Tu nie chodzi tylko, o plan i co oni robią a nim. Ich życie prywatne, jest równie ważne
.
Tak, tak. Mogą chodzić na sesje zdjęciowe, udzielać wywiadów itp.
Kiedy jesteście na planie, możecie opisywać: co macie zrobić np. kogoś uderzyć. Możecie rozmawiać z daną osobą, reżyserem, kolegą ze studia bądź koleżanką. Możecie opisać lunch. Możecie sami tworzyć mniej więcej fabułę danego serialu, nie odbiegając od gatunku i zachowania roli.
Co do ról, to proste. Chcecie role, piszecie mi na pv. Jeżeli dwie osoby zainteresowały się rolą, sprawdzę, kto wcześniej mi wysłał wiadomość. Żeby nie było konfliktów, bo 'ja' wybrałam tą, a nie tamtą. I wtedy grzecznie odpiszę, że jest już rola zajęta.
Nie będziemy opisywać tutaj każdego dnia. Bo inaczej będzie X kontynuacji.
Możecie mi już pisać, jak interesuje was jakaś rola, żeby było coś na początek
Rola Księżniczki ~ Angelika Topaz ~ Na rozkaz wasza wysokość ~ DreamSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rola Chłopaka ~ Dave Rain ~ Na rozkaz wasza wysokość ~ Olga31082000Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rola Żony Dave'a ~ Amy Rain ~ Na rozkaz wasza wysokość ~ EkaterinaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rola Króla ~ Philip Topaz ~ Na rozkaz wasza wysokość ~ KisshuSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rola Królowej ~ Elisabeth Topaz ~ Na rozkaz wasza wysokość ~ KleopaatraaSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Moje KP
Imię | Lucy
Nazwisko | Seki
Pseudonim Artystyczny | Lulu
Ksywki | Lulu, Luu
Wiek | 20 lat
Data Urodzenia | 3 styczeń
Miejsce Urodzenia | Tokio, Japonia, Azja
Płeć | Kobieta
Orientacja | Hetero
Grupa Krwi | Rh 0-
Status Społeczny | Wolna
Charakter | Lucy poświęciła życie aktorstwu, teraz jest ona światowej sławy aktorką. Potrafi dopasować się do każdej roli. W życiu prywatnym Lucy jest przemiłą i ciepłą osobą. Nie boi się wyzwań. Jest urocza. Jest jedną z najbardziej wielbionych aktorek.
Zainteresowania | Aktorstwo
Ciekawostki |
• Jest światowej sławy aktorką.
• Swoje włosy traktuje jak bóstwo. Nikt nie może ich dotknąć.
• Jej ojciec był Amerykaninem stąd imię Lucy.
Wzrost | 169 cm
Waga | 57 kg
Kolor Oczu | Brązowy
Kolor Włosów | Blond
Styl Ubierania | Lucy w pracy nie ma nic do gadania. Ubiera się w to co musi. W domu ubiera się wygodnie.
Ostatnio zmieniony przez Dream (30-08-2013 o 10h06)