1 zły i tak już zaczyna zasypiać na laptopie więc nawet podziękuje Fro
Strony : 1 ... 78 79 80 81 82 ... 200
1 zły i tak już zaczyna zasypiać na laptopie więc nawet podziękuje Fro
Drugiemu demonowi nie chce się siedzieć na MF.
Pierwszy anioł mówi Steni, że nie ma za co :V Dobrej nocy i udanego wykładu, też jutro mam na ósmą i jeszcze nie wiem, czy na to zarządzanie pójdę XD Od początku semestru jeszcze nie byłam C:
Pierwszy zły ma to samo z antropologią kulturową. Do tej pory byłam tylko raz i babka tak zanudzała, że nie wiem czy się tam jeszcze pojawię.
2 demon smuta., bo zawsze się znajdzie jakiś anioł, który bloknie Dx
Ostatnio zmieniony przez spsr (12-11-2015 o 00h25)

Pierwszy anioł babkę od polityki gospodarczej i społecznej zobaczy dopiero na egzaminie, bo podobno tak przynudza, że nie warto chodzić. No to nie będę xD
Ale zarządzanie podobno fajne. Poszłabym, gdyby nie 8 rano. W sumie poszłabym, gdyby to nie był wykład xDDD Tylko w pierwszym semestrze miałam tyle zapału, aby chodzić na wykłady XDDD W drugim chodziłam tylko na rachunkowość, bo lubię <3 Nie bez powodu jestem na FiRze XD
Drugi anioł postawił herbatę na biurku zamiast na oparciu od łóżka i teraz mu się nie chce po nią sięgać.

Trzeci anioł przegląda tumblra.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (12-11-2015 o 08h03)

Czwarty anioł jest zły, bo znowu przeglądarka w fonie pokazuje, że jest do kitu i lepiej z niej nie korzystać.

Piąty anioł korzysta z opery i na razie działa mu bardzo dobrze.

Szósty anioł właśnie zjada sobie śniadanie ;3

Link do zewnętrznego obrazka
Siódmy anioł mówi, że mu chrome laguje, bo Operę musiał usunąć ze względu na wirus.

Òsmy anioł: możesz jeszcze spróbować Mozilli, Majeranku c;
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (12-11-2015 o 09h50)

Dziewiąty anioł zawsze może korzystać po prostu z "Internet". XDD

Dziesiąty anioł mówi, że tak ale po co jak można inaczej ;D

Pierwszy anioł mówi, że chyba faktycznie będzie korzystał z apki internetu, bo jest wygodniejsza.

Pierwszy zły wcina śniadanie i czeka aż będzie się z kim tłuc na posty
Pierwszy anioł czyta Krzyżaków, wijąc się z bólu i czekając aż nospa zacznie działać.

Pierwszy jelonek po interesującym programie, który mu pokazał jak zrobić wzór słojów drewna na materiale (nie pytajcie, bardzo mu się nudziło), męczył się dobre 10 minut z przycinaniem jednego obrazka e.e
Pierwszy anioł mamrocze, że jeszcze 100 stron... Jeny, co jeszcze może się zdarzyć? o.e

Drugi dziś nie poszedł do szkoły.
Pierwszy demonek siedząc na komórce radośnie oznajmia, że jednak ta jedba słuchawka działa, i może sobie piosenek Lany del Rey przez nią posłuchać.
Mnie też nie było dzisiaj w szkole.
Pierwszy anioł zgłasza się nieśmiało. Jego też nie było.

Pierwszy jelonek również został w domu (znowu) i zaczyna tęsknić za dworem.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-11-2015 o 14h45)
Pierwszy anioł czeka w kolejce do lekarza... Borze szumiący ile tu ludzi >.>