Pierwszy anioł wstawił kp do instytutu i przez zabawę z bbcodami czuje się wypruty z sił.

Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 200
Pierwszy anioł wstawił kp do instytutu i przez zabawę z bbcodami czuje się wypruty z sił.

1 Demon się piekielnie nudzi i poszedł by na forum SF, ale tego nie zrobi.. z przyczyn pewnie wiadomych xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (08-07-2015 o 21h28)

Pierwszy anioł przypomniał sobie właśnie o płótnach co dostał na urodziny rok temu.... Przez ponad rok, wykorzystane tylko jedno płótno...

Link do zewnętrznego obrazka
1 Demon przypomniał sobie, że nie jadł dzisiaj obiadu, ale to nic xd

2 demon za to dość dużo dziś zjadł
Trzeci Demon skarży się na burczący brzuch ale stanowczo trzyma się porannego postanowienia o niejedzeniu tak późno
Czwarty jelonek ma dziś beznadziejny humor .___.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (08-07-2015 o 22h59)
Piąty demon wrzuca staty.
STATYSTYKI:
ANIOŁY: 0
DEMONY: 12
RAZEM: 12
Ostatnio zmieniony przez Skye (08-07-2015 o 23h18)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g1 demon jest zaskoczony trochę o;
Pierwszy anioł już nie może mówić, tak zjechał sobie gardło T-T

1 Demon pyta Jak to się stało ? 

Pierwszy anioł nie poleca wychodzenia na dwór kiedy się źle zaczynasz czuć x"D

1 Demon rozumie, natomiast on nie poleca jechać do lekarza ( do innego miasta), kiedy ma się gorączkę, która w moim przypadku jest halucynacyjna... świat wtedy wiruje xd

Pierwszy anioł leczy takie duperele na własną rękę, a przed lekarzami ma chyba jakąś fobie, bo raz nawet zwiał z przychodni.

1 Demon zazwyczaj też,ale dostaje kopniaka od siostry ( i czasem od mamy) i musi jechać... - oczywiście tylko jak trwa to dłużnej niż tydzień

Pierwszego anioła do tego czynu może najwyżej zmusić ktoś obcy, bo wie, że jest tak uparty i nie da się rodzinie.

1 Demona mama i siostra potrafią być przekonujące... suszą w tedy mi głowę, wiec już wole jechać i mieć święty spokój. Zabawne to jest, że okazuje się zawsze iż mam zapalenie krtani...

Pierwszy anioł mówi, że to nie zabawne. Ja zawsze zdrowieję jak leczę się na własną rękę. Jeszcze nigdy nie zachorowałam bardziej.

1 demon natomiast zawsze jedzie do lekarza jeżeli po max tygodniu własnej kuracji nie przechodzi. Przeważnie dostaje po prostu usilniejsze leki od tych, które akurat brał, ale "to co robiłyśmy było dobre".
2 demon napisze posta bez sensu bo chyba i tak jest sam Online

Pierwszy anioł nie rusza się dzisiaj z łóżka.

Pierwszy demon śpiewa Yahoo! Celebrate good times, come on!
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gPierwszy anioł życzy Mineo zdrówka. :<
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (09-07-2015 o 12h50)

Drugi anioł dziękuje c:

Pierwszy jelonek jest ciekaw, czy Robin się dziś pojawi .__.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (09-07-2015 o 12h52)