POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRE STAĆ NA WIĘCEJ NIŻ SZEŚĆ LINIJEK SENSOWNEGO TEKSTU. JEŚLI NIE PISZESZ POJEDYŃCZYCH ZDAŃ W CZTEROLINIJKOWYCH POSTACH, ZAPRASZAM. : )
Link do zewnętrznego obrazka
''Kocham ją, więc nie przeszkadzaj!''
Zaczynają się wakacje. Pierwsze dni, kiedy mamy więcej czasu dla siebie, i swoich bliskich. To czas zabaw, słońca i.. miłości. Pewna para, jest ze sobą już rok, postanawiają spędzić ten piękny czas razem, w ciszy i spokoju.
Ale ktoś postanawia in przeszkodzić. Szkolna Diva zakochała się w tym chłopaku. Ale on już ma dziewczynę! I co teraz zrobić? Diva domaga się swego, ale chłopak tego nie chce. I wtedy zaczynają się kłopoty..
Diva chce ich ze sobą skłócić, może wtedy chłopak poszuka pomocy o niej? Ale oni się nie dadzą! Przetrwają te czasy! A może nie? Pozostaje jedno pytanie..
Czy miłość przetrwa?
Dziewczyna - Agata112403 = Vanessa 'Van' Carter
Chłopak - @Parmesan = Justin 'Jus' Lager
Diva - nataa = Godność
~ Po pierwsze ~ Chciałabym tu widzieć osobę która potrafi postarać się i napisać więcej niż cztery sześć linijek sensownego tekstu.
~ Po drugie ~ Przestrzegamy zasad ortografii i interpunkcji. Proszę nie usprawiedliwiać się Dysleksją!
~ Po trzecie ~ W karcie postaci dane podstawowe oraz wygląd (Realny!). Żadnych historii, charakterów, hobby, ambicji itp. itd. Nie zabraniam oczywiście rozpisywania się, które jest wręcz wskazane.
~ Po czwarte ~ Rozpisywanie się chcę zobaczyć również w postach. Proszę o więcej niż sześć linijek sensownego tekstu.
~ Po piąte ~ Wszelkie nieobecności i braki weny proszę zgłosić mi w wiadomości prywatnej.
Z A P R A S Z A M Y ! : )
Aguś, kotełku mój. Usuń już ten post proszę. ^^
Ostatnio zmieniony przez Parmesan (25-03-2014 o 19h36)