Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 26-02-2014 o 15h11

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Na podstawie akcji, którą kiedyś widziałam w telewizji, jeśli komuś się to z czymś kojarzy, a więc tak, oparte na faktach.

N I E   W I E M ,   C Z Y   C I Ę   P O Z N A M   A L E   W I E M ,

Ż e   n a   p e w n o   t y   r o z p o z n a s z   m n i e .

Link do zewnętrznego obrazka

Pamiętasz? Niemal trzy lata temu, noc z trzydziestego czerwca na pierwszego lipca... Nie? Ja pamiętam ten dzień doskonale, mam nadzieję, że i Tobie odświeży się pamięć...
A pamiętasz tę dziewczynę, jaką byłam? Tak, pamięć dobrze Ci podpowiada. To byłam właśnie ja. To miał być mój koniec, a wtedy ktoś mnie uratował. Powiedział, dlaczego warto żyć, nie pozwolił mi zginąć, pomógł, mimo że wcale się nie znaliśmy...
To byłeś ty. Pamiętasz teraz, prawda?
Ja... Chciałam tylko powiedzieć, że Ci dziękuję. Ocaliłeś mnie, a ja wtedy nawet nie potrafiłam wyrazić, jak bardzo byłam Ci wdzięczna. Po piętnastomiesięcznej terapii zdecydowałam się Ciebie poszukać. Nie spodziewałam się, że tyle to potrwa... A także, że mieszkasz na drugim krańcu świata.
Gdybyś tylko wiedział, że przebyłam tak długą drogę tylko i wyłącznie dla Ciebie. Gdybyś tylko wiedział, że przez te trzy lata myślałam tylko o Tobie - o tym, co się z Tobą teraz dzieje, gdzie jesteś, czy jesteś szczęśliwy... W ogóle, kim jesteś tak naprawdę. Czy ułożyłeś sobie życie? Czy dalej jesteś taki sam, jak tamtego dnia? Czy... Wciąż mnie pamiętasz...?

A inaczej mówiąc...

Wcielamy się w dwójkę zupełnie nieznanych sobie osób, które tak naprawdę widziały się ledwo raz w życiu. Miało to miejsce trzy lata temu, zaraz po rozpoczęciu wakacji. Wtedy też właśnie dziewczyna planowała popełnić samobójstwo, ktoś jej w tym jednak przeszkodził... A może właśnie pomógł, ale nie w tym?
Tydzień po tym spotkaniu zapisała się na terapię. Tam wciąż zastanawiała się, co się z nim właściwie teraz dzieje. Była mu wdzięczna... Był jedyną osobą, która w tamtym czasie zwróciła uwagę na jej okropną sytuację. Przekonał ją, że warto żyć, powstrzymał od śmierci.
Po powrocie z terapii postanowiła go odnaleźć. Chciała zrobić wszystko, byleby tylko móc mu podziękować, stając z nim znowu twarzą w twarz. Nie spodziewała się, że droga prowadzić będzie przez ocean... Że on sam był wówczas tysiące kilometrów od domu. Mimo to i tak tam się wybrała...
A jak wygląda jego życie? Kim on tak właściwie jest? Co robił przez te kilka lat? Dziewczyna chciałaby się dowiedzieć czegoś więcej... Czy przypadkiem się w nim nie zakochała?

Postacie

Ona - Lynn jako Godność
On - Asuu jako Godność

KP
Nie wymagam multum informacji, wystarczą podstawy, jak imię, nazwisko, wiek, pochodzenie (obowiązkowo, żebym mogła się dopasować + godność do niego adekwatna). Oddajemy w ciągu 24h, ale chciałabym wcześniej, co byśmy mogli zacząć jak najszybciej. Wygląd oczywiście M&A, wiek minimum 19 lat, pamiętajmy, kiedy się poznali.

Ostatnio zmieniony przez Lynn (26-02-2014 o 20h25)

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#2 26-02-2014 o 19h51

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Okey, zaryzykuję i przygarnę tego gościa, ale nie obiecuję, że będzie idealny. c:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

Dyskusja zamknięta

Strony : 1