Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-01-2015 o 16h58

Miss'Żółtodziób
...

Witam, postanowiłam napisać tu coś o sobie. Zacznę może od tego, że niezbyt lubię podawać swojego imienia. Mam 16 wiosen (w sumie to zim). Posiadam świnkę morską, której pożywieniem są ludzkie dusze. Nazywa się Pyza. Sam mhroook. \m/

Mam  172 cm wzrostu i nie rosnę. To naprawdę smutne. ;( Noszę okulary - minus 3,5 i 4. Interesuję się m&a ale bez przesady. Jeśli chodzi o muzykę to lubię słuchać soundtracków i... i... No, różnej muzyki. Chociaż mam ulubiony zespół - Ghost Town.

Często też rysuję. Najczęściej węglem i szrymi kredkami :3 Chodzę też na zajęcie plastyne. Nawet w ferie - taka jestem dzielna! Jestem również uzależniona od Tumblra. Mam konto na Słodkim Flircie (RossRose).

Żyję apokalipsom. Takie skutki jak się ogląda Walking Dead i czyta książki postapokaliptyczne. No i też moim ulubionym filmem jest "Pojutrze" oraz "Pulp Fiction" (to akurat co innego).
Ale spokojnie, nie mam jakiejś manii czy czegoś na tym punktcie. /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-01-2015 o 19h03)

#2 19-01-2015 o 20h48

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Hej, miło Cię poznać. Ja jestem Kim /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png 

Ja mam 1,52m (w kapeluszu nawet 1,55m) i noszę okulary -5, więc nie narzekaj xD Żart, narzekaj ile wlezie, ale miej świadomość, że są tacy co mają gorzej.

Pozwolisz, że zadam kilka pytań:
1) Ulubione mangi (podaj tytuły)
2) Ulubione anime (j.w.)
3) Pokażesz nam swoje rysunki? Prosimy :3
4) Co byś wybrała, gdybyś musiała: film czy książkę?
5) Pytanie-pułapka: Oglądałaś/czytałaś Dzień Tryfidów? Co myślisz o przedstawionej tam wizji świata?

Ode mnie to tyle, ale może jeszcze napiszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#3 19-01-2015 o 21h12

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Dead Charlotte? Chcesz mnie zabić? XD

Nie no, żarty żartami, ale teraz pytania. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

1. Czytujesz jakieś opowiadania?
2. Masz jakieś inne zwierzęta poza świnką morską?
3. Zajmujesz się grafiką komputerową?
4. Z jakiego przedmiotu w szkole jesteś najlepsza?

~

#4 19-01-2015 o 21h28

Miss'Żółtodziób
...

Witam Kim, mój krasnoludku! (Musiałam. Strasznie lubię niskie osoby. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png )

1. Moje ulubione mangi: Tokyo Ghoul (anime wyszło beznadziejne) Highschool of the dead, Kuroshitsuji, Madoka, Dogs, Black Lagoon i Hellsing.

2. Ulubieńsze anime: Kill la kill - ecchi, które ma fabułę(!), Higurashi, Madoka, Black Rock Shooter (naprawdę polecam)

3. Obrazek dodam później.

4. Wybrałabym książkę :3

5. Niestety nie oglądałam i nie czytałam. Lecz wiedz, że to nadrobię. /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

A co do ciebie Charlotte... Tak! Właśnie knuję jakby tu cię zamordować. Niahahaha!
Dobra teraz na serio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

6. Opowiadania czytuję, niestety ostatnio rzadziej. Mogłabyłm jakieś tytuły podać ale wiesz jak to jest. Aitzheimer i te sprawy...

7. Innych zwierząt nie mam. Kiedyś posiadałam kota.

8. Grafika to chyba jednak nie moja bajka. /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

9. Najlepsze oceny to jednak mam z biologii. Drugie miejsce: chemia i informatyka /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (19-01-2015 o 22h14)

#5 19-01-2015 o 22h15

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Krasnoludek to szczerze mówiąc jedno z milszych określeń (chociaż Hobbit ostatnio popularniejszy) - a oba są lepsze od kurdupla /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Oho, echhi z fabuła? - must see! Black Rock Shotter i Madoka od dawna czekają w planowanych, ale najpierw muszę dokończyć Pandora Hearts.
Mając wybór, też wzięłabym książkę i piąteczka dla koleżanki (być może) przyszłej bioinformatyczki - biologia i infa to najlepsze przedmioty ever /modules/forum/img/smilies/content3.gif

Tak anyway, zapraszam Cię do gry Anioły vs Demony w sali gier - piszemy o wszystkim i o niczym (naszej grupie przydałaby się pomoc - a Twój nick zaczyna się na odpowiednią literkę) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#6 19-01-2015 o 22h53

Miss'Żółtodziób
...

Biologia cztery ever \m/ Tylko botanika jest zUa  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

Kim zauważ, że krasnolud jest większy od hobbita. Lub jak przeczytałam w wypracowaniu pewnej pierwszoklasistki - hiphobbita.
Do gry pewnie dołączę jak tylko dopadnę do kompa. Cały czas na telefonie siedę. Biedny tefefonik ;-;

Co do animców, to ostatnio znowu zaczęłam oglądać  Czarodziejkę z Księżyca. Jak Sailor Uranus  i Sailor Neptune zginęły to ryczałam przez kilka minut. /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif

Yep. Lubię ten paring. Ogólnie girls love bardziej mi pasuje niż BL. Ale nie mówię, że mam coś do tego. Wszystkie gatunki m&a są ciekawe. No może haremówki...  /modules/forum/img/smilies/bimbo/goutte.gif

Chciałam też dopisać cuś o serialach. Tak więc oglądam Walking Dead, Breaking Bad (czyli jak polubić chemię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png ) oraz Grę o Tron. Z programów telewizyjnych wielbię Top Gear. Mam nawet kilka książek Clarksona.
/modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-01-2015 o 00h03)

#7 20-01-2015 o 11h07

Miss'Żółtodziób
...

Jeden z moich rysunków /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#8 20-01-2015 o 12h43

Miss'Żółtodziób
...

A skąd się wziął pomysl na nick?:-D

#9 20-01-2015 o 12h49

Miss'Żółtodziób
...

W internetach jestem znana jako Martfa Szarlotka. Po prostu troszku podrasowałam tę nazwę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (20-01-2015 o 12h51)

#10 20-01-2015 o 13h56

Miss'Fuzja
KimKas

Hah, przeczytałam całą "Pieśń Lodu i ognia", więc mogę ci zaspoilerować serial, jeśli chcesz /modules/forum/img/smilies/bave.gif <joke>

Czekaj, czekaj - "przeczytałaś w wypracowaniu pierwszoklasistki"? Masz siostrę czy jesteś nauczycielką?

A rysunek prześliczny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#11 20-01-2015 o 14h04

Miss'Żółtodziób
...

Chodzę na dodatkowy polski w mojej szkole. Zawsze gramy w kalambury, scrabble lub pomagamy nauczycielce sprawdzać prace innych klas ]:>

Kim nie waż się spoilerować! Chociaż i tak każdy umrze...

https://pbs.twimg.com/media/B7WE3jvIgAAaJZY.jpg:large

Dyskusja zamknięta

Strony : 1