Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 03-01-2015 o 16h09

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

WITAJ!
Jestem tu dość długo, więc pomyślałam, czy by się tak nie przedstawić. ;) No to kilka informacji:
* Imię: Asia
* Przezwiska w realu: As, Asik, Asiulencja, Brzoskwinka, Józek (nie pytajcie xD)
* Przezwisko na MF: Szarlotka
* Zainteresowania: rysowanie, pisanie opowiadań i wierszy
* Ulubiona muzyka: rock, hard-rock, metal, pop-rock

Resztę pytajcie! :)

~

#2 03-01-2015 o 20h18

Miss'wow
Trirura
...

1. Masz jakiś ulubionych wykonawców?
2. Czytujesz coś ciekawego?
3. Publikujesz swoje prace literackie?
4. Trzymasz w domu jakiegoś zwierzaczka?
5. Rysujesz jakimś konkretnym stylem?

Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."

#3 03-01-2015 o 22h20

Miss'Fuzja
Charlotte5

Trirura

1. Mam. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Np. Świętej pamięci Louis Armstrong i Ray Charles, oraz Roy Orbison. Żyjący: Elton John, Meghan Trainor o raz zespoły: AC/DC, The Rolling Stones, Aerosmith, Metallica.
2. Co czytuję? Opowiadania potterowskie. Książki fantastyczne i przygodowe. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
3. Moja legenda jest w książce, a wiersz na forum SF zatytułowany "Nadzieja".
4. Mam w domu kota Harrego. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
5. Nie. Jak ręką machnę, tak wyjdzie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Zapraszam do dalszego pytania. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

~

#4 04-01-2015 o 00h14

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

1. Ulubieni pisarze/poeci?
2. Ulubione filmy?
3. Jak trafiłaś na MF?

#5 04-01-2015 o 00h50

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Witaj

1. Jakie paringi Potterowskie czytujesz?
2. Oglądasz anime lub czytasz mangę?
(Jeśli tak jakie są twoje ulubione tytuły)

Zapraszam do mojego wątku '' Diabeł w Ludzkiej skórze Wita''
Tylko nie przestrasz się ilości tekstu ( nie umiem się pohamować) xd 
Pozdrawiam

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#6 09-01-2015 o 20h45

Miss'ok
Kafra
...

Pokażesz jakiś swój rysunek? Co lubisz rysować, a co najlepiej Ci wychodzi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 10-01-2015 o 14h53

Miss'Fuzja
Charlotte5

KimKas

1. Moimi ulubionymi pisarzami są: J.R.R. Tolkien, J.K. Rowling, Henryk Sienkiewicz,a poetami Adam Mickiewicz.
2. Nie mam ulubionych filmów. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Oglądam to, co fajne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
3. Na MF trafiłam dzięki mojej BFF, bo też w to gra, jednak nie udziela się na forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nerra

1. Fajne pytanie. xD Parringi jakie czytuję, to najczęściej Sevmione, a czasami Drinny.
2. Raczej nie interesuję się anime i mangą, ale oglądnęłam 1 odcinek Fairy Tail. xD

Kafra

No, mogę pokazać. xD

rysunki

Najbardziej lubię rysować ludzi i to chyba najlepiej mi wychodzi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

~

Dyskusja zamknięta

Strony : 1