Temat był tylko dla zmyłki. Kucyk nie będzie pisał w 3 osobie, bo uważa, że robią tak tylko egoiści. 
Większość osób pewnie mnie tu zna. Jestem dosyć aktywną graczką, przez niektórych z tej gry nazywaną kucykiem lub też czasem kucyponką. Nazywają mnie tak dlatego, że lubię kucyki
Ale o tym później.
Mimo mojego całkiem długiego stażu nigdy nie założyłam wątku, w którym przedstawiłabym się i opowiedziała coś o sobie. Na moim profilu również niczego nie można się o mnie dowiedzieć. Niedawno dopiero pomyślałam, że może jakieś osoby chcą mnie lepiej poznać. ;3
Nigdy nie podaję też swojego wieku i prędko raczej się to nie zmieni. Uważam, że to mogłoby ograniczać niektóre osoby do zapoznania się ze mną oraz utrudnić osobom z różnych przedziałów wiekowych kontakty. Dlatego mój wiek pozostanie dla was zagadką.
Powrócę może do kucyków. Tak, lubię kucyki, czyli My Little Pony. Nie, nie uważam, że to dziecinne. Osobom, które tak uważają, polecam przeczytać więcej o Bronych i dać pucykom kony szansę.
Jestem też tak trochę Cloppersem, ale ciii xD
Co jeszcze o sobie napisać? Jestem z Sosnowca. Nie zamierzam się stąd wyprowadzać, bo uwielbiam to miasto ;3
Lubię rysować i ogólnie tworzyć, mam na Miss Fashion wątek z moją twórczością.
Mawiają też, że ładnie śpiewam, ale ja jakoś tego nie zauważyłam ;D
Nie wiem, co jeszcze mogę o sobie napisać. Możecie mnie pytać o wszystko* odnośnie mej osoby, chętnie odpowiem 
*oczywiście, wszystko pomijając wiek ;D
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
)