Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 25-12-2014 o 19h00

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

//photo.missfashion.pl/pl/1/42/moy/32972.jpg

Temat był tylko dla zmyłki. Kucyk nie będzie pisał w 3 osobie, bo uważa, że robią tak tylko egoiści. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Większość osób pewnie mnie tu zna. Jestem dosyć aktywną graczką, przez niektórych z tej gry nazywaną kucykiem lub też czasem kucyponką. Nazywają mnie tak dlatego, że lubię kucyki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Ale o tym później.

Mimo mojego całkiem długiego stażu nigdy nie założyłam wątku, w którym przedstawiłabym się i opowiedziała coś o sobie. Na moim profilu również niczego nie można się o mnie dowiedzieć. Niedawno dopiero pomyślałam, że może jakieś osoby chcą mnie lepiej poznać. ;3

Nigdy nie podaję też swojego wieku i prędko raczej się to nie zmieni. Uważam, że to mogłoby ograniczać niektóre osoby do zapoznania się ze mną oraz utrudnić osobom z różnych przedziałów wiekowych kontakty. Dlatego mój wiek pozostanie dla was zagadką.

Powrócę może do kucyków. Tak, lubię kucyki, czyli My Little Pony. Nie, nie uważam, że to dziecinne. Osobom, które tak uważają, polecam przeczytać więcej o Bronych i dać pucykom kony szansę.
Jestem też tak trochę Cloppersem, ale ciii xD

Co jeszcze o sobie napisać? Jestem z Sosnowca. Nie zamierzam się stąd wyprowadzać, bo uwielbiam to miasto ;3
Lubię rysować i ogólnie tworzyć, mam na Miss Fashion wątek z moją twórczością.
Mawiają też, że ładnie śpiewam, ale ja jakoś tego nie zauważyłam ;D

Nie wiem, co jeszcze mogę o sobie napisać. Możecie mnie pytać o wszystko* odnośnie mej osoby, chętnie odpowiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

*oczywiście, wszystko pomijając wiek ;D

#2 25-12-2014 o 20h21

Miss'Fuzja
Charlotte5
“Elegance is the only beauty that never fades.”
Miejsce: Miami

Z Sosnowca, ostro. xD
Nie no taki żarcik.
No to pytania!
1.Grasz w jakieś gry spoza sieci gier beemoov?
2.Masz jakieś zwierzęta?
3.Co lubisz rysować?
4.Co dostałaś pod choinkę? (Takie świąteczne pytanie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png)
5.Grasz na jakimś instrumencie?
6.Oglądasz jakichś YTuberów?
7.Jakie masz ulubione filmy?
8.Jakiego rodzaju muzyki słuchasz?
9.Lubisz Władcy Pierścieni, Hobbit itp.?
10.Lubisz czytać? A jeśli tak, to co?
11.Masz jakieś fobie? (Nie musisz na to odpowiadać xD)
12.Jakie emotikony lubisz używać?
13.Jakie są twoje ulubione kolory?
14.Zabijesz mnie za ta ilość pytań?
15.Na pewno?

Pozdrawiam cieplutko. :v

~

#3 25-12-2014 o 20h54

Miss'Fuzja
Paululusia

No, ostro, a jak ;D

No to odpowiedzi! ;)

1. Owszem, gram. Z wielką chęcią podałabym nazwy, ale boję się, że dostanę bana ;C

2. Czy mole, które niedawno u mnie mieszkały się liczą? ;D Jeśli nie, to niestety, ale nie mam. Zawsze chciałam mieć psa, ale boję się, że nie dam rady. Mało kiedy jestem w domu, a pies potrzebuje opieki.

3. Kucyki! ;D Ale to tak głównie, a poza tym ostatnio polubiłam malowanie ludzi ;)

4. Słodycze, które uwielbiam, 50zł, książkę, szlafrok i suchy szampon xD

5. Oczywiście! Na niewidzialnych skrzypcach, niewidzialnym fortepianie, niewidzialnej trąbce... :D A tak na serio - w podstawówce umiałam grać na flecie prostym. I na tym byłby koniec mojej kariery w tym kierunku.

6. Nie, chyba, że mi się bardzo nudzi.

7. Szósty zmysł - zawsze mnie wzrusza ;)

8. Hmm... Kucykowej? ;D Ostatnio nie słuchałam żadnej "normalnej" muzyki :)

9. Nigdy nie dałam szansy. Może kiedyś dam, to powiem ;)

10. Uwielbiam czytać! Najbardziej thrillery. Pod choinkę dostałam genialny thriller medyczny ;)

11.Mam bardzo wiele różnych, i to najczęściej dziwacznych fobii. Nie chcę jednak o tym opowiadać, ponieważ zamęczyłaś mnie tyloma pytaniami że nie mam już siły xD Naprawdę, o tym musiałabym długo opowiadać ;)

12. Wszystkie, które są wesołe i się nie konwertują na tym forum ;D

13. Miętowy, limonkowy, morski, błękitny, granatowy.

14. Mam ochotę, ale się chyba powstrzymam xD

15. Nie na pewno... Tak na 80% ;D

#4 01-01-2015 o 21h53

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

Ja mam tylko jedno pytanko:
Dlaczego akurat MyLittlePony?
Sorry, drugie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Dlaczego masz na tym punkcie obsesję?

#5 01-01-2015 o 23h23

Miss'wow
Trirura
...

A możesz zdradzić tytuł i autora otrzymanej książki? ;3
Wolisz skarpety w paski czy w kropki?
Tak, to bardzo ważne. Większość nosi w paski...

Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."

#6 05-01-2015 o 13h49

Miss'Fuzja
Paululusia

Yay, doszły mi nowe pytania ;3 Już odpowiadam ^^

pikna3

Dlaczego My Little Pony? Hm... Nie wiem jak o tym napisać ;o
Po prostu. Równi dobrze ja mogę ciebie zapytać, dlaczego lubisz fioletowy. Lubię kucyki, bo są fajne. Przy okazji jest tam dużo fajnych piosenek, a ja lubię śpiewać ;)
Fabuła jest ciekawa, a charaktery bohaterów dopracowane. Wszystko tam jest "20% cooler" niż w innych bajkach ;D
Nie mam na tym punkcie obsesji. To bardziej moje... Hobby. ;3

Trirura

Oczywiście, że mogę zdradzić ;3 Tylko wyciągnę to książkę z biblioteczki... Mam. ;D
Autor to Bruce Foster, psychiatra i autor powieści: "W największej tajemnicy", "Znaki i wróżby" oraz "Fatalna pamięć".
Tak, przepisałam z tylu książki xD
Książka ma tytuł "Gorączka krwi" i jest genialna ;3 I ma grubą oprawę xD

A skarpetki lubię i w kropki, w paski. Chociaż... chyba wolę w kropki. Uwielbiam duże, kolorowe kropy ;D Moim zdaniem są urocze ;3

Dyskusja zamknięta

Strony : 1