Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 31-12-2014 o 10h31

Miss'nieobczajona
Trishy
...

Kusiło mnie napisać coś na tym forum, to się przedstawię   /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

W mojej edukacyjnej karierze liznęłam już kulturoznawstwo i informatykę, aktualnie uczę się w szkole policealnej na kierunku technik administracji (prawo, prawo, prawo!). W wolnych chwilach spełniam się jednak jako pisarka i tworzę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Moja pierwsza powieść czeka na akceptację u wydawcy, piszę również wiersze, trochę po polsku, ale głównie po angielsku.

Jestem też cosplayerką, za miesiąc będę robić za Elsę  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif
Lubię anime, moje ulubione to Sword Art Online, Kuroshitsuji, Higurashi no naku koro ni i Shiki.

Robię za mamę dwóm cudnym szczurasom - Nikkiemu i Duffowi.

Od 10 lat gram na gitarze (to profesjonalnie brzmi, ale prawda jest taka, że dalej niż za akompaniament do śpiewu nie wylazłam XD ).

No, witam wszystkich  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez Trishy (31-12-2014 o 10h32)

#2 31-12-2014 o 18h40

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Miło Cię poznać Trishy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Podziwiam za napisanie powieści, mi samej zdarza się tworzyć, ale moje największe osiągnięcie w tej materii to 18 stron, więc chylę czoła. Jak wydawca zaakceptuje to zapisz tu gdzieś tytuł książki, kupię i będę się chwalić, że znam autorkę ;-D

Pozwolisz, że zapytam o kilka rzeczy?
1.Czy śpiewasz openingi/endingi oglądając anime? (ja tak robię, kij z tym, że nie znam słów ;-D)
2.Ulubiona postać z:
a) Kuroshitsuji
b) Sword Art Online
c) Shiki
d) Higurashi no naku koro ni
Oczywiście, możesz wymienić więcej niż jednego bohatera.
3.Sama miałam kiedyś świnkę morską, więc muszę zapytać: można gdzieć zobaczyć zdjęcia Twoich szczurasków? :3

#3 31-12-2014 o 19h28

Miss'nieobczajona
Trishy
...

Witam, też mi miło poznać ^^

Z powieścią to jednak trzeba mieć cierpliwości. Napisanie pierwszej części zajęło mi około 6 lat - oczywiście z długimi przerwami na lenistwo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Teraz pracuję nad kolejnymi częściami. A jak zadebiutuję, to się z chęcią pochwalę, póki co wydawnictwo ćwiczy moją cierpliwość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

1. Nie zawsze, ale mam kilka ulubionych openingów z Naruto Shippuuden, które śpiewałam ile tylko się dało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

2.
a) Lubię masę postaci z Kuro, ale najbardziej chyba Aloisa, za którego też się przebierałam ;D Oprócz tego lubię Madam Red, Grella, Ranmao... oczywiście Sebastiana ;D

b) Yui! To moja animowa córeczka!  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

c) Natsuno i Tohru

d) Rena i Rika

Mój dom jest pełen zwierzaków, ale szczurki są stricte moje. Oprócz nich mama ma jeszcze dwie świnki morskie, dwa myszoskoczki i królika, a na dole u babci mieszkają 3 koty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

A oto Nikki i Duffy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Link do zewnętrznego obrazka

#4 31-12-2014 o 20h40

Miss'Fuzja
KimKas
^ Avatar od Namae :-) Kot kochający wolność... i wiecznie zalatana studentka Miejsce? Pewno WNPiD

Cierpliwość jest cnotą bogów jak głosi stare powiedzenie. A szczurki przesłodkie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#5 02-01-2015 o 18h16

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Hejka! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Witam w klubie szczurzych mam! Słodkie stworki, trochę podobne do moich własnych. xD Długo już są z Tobą? To Twoje pierwsze szczurasy, czy może miałaś już wcześniej jakieś maluchy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Zazdroszczę zacięcia i ukończenia opowiadania. Pełen szacun i mam nadzieję, że wydawca nie każe Ci zbyt długo czekać. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Zdradzisz, w jakim gatunku tworzysz?

A skoro mowa o literaturze, musi paść i to pytanie - ulubiony autor, ulubiona książka? Oczywiście, możesz wymienić po kilku autorów i po kilka pozycji (wybranie jednej jest zwykle po prostu niemożliwe)... xD

10-letni staż z gitarą, to brzmi imponująco. ^^ Grywasz bardziej dla własnej przyjemności, czy może wiążesz z muzyką swoją przyszłość? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#6 03-01-2015 o 11h17

Miss'nieobczajona
Trishy
...

Mam je od 4 miesięcy, to moje pierwsze szczurki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Na początku były malutkie jak myszki  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

Piszę coś na pograniczu fantasy i powieści onirycznej.

Na pewno kocham 'Małego Księcia' Saint-Exupery. Oprócz tego lubię powieści Astrid Lindgren, jak 'Bracia Lwie Serce' czy 'Ronja, córka zbójnika'. No i oczywiście arcydzieło Bułhakowa 'Mistrz i Małgorzata' /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Grywam dla siebie, a co z przyszłością, to czas pokaże, nigdy nie wiadomo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale raczej skupiam się na pisarstwie, niż na muzyce /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1