Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 16-06-2014 o 01h37

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23494.jpg

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23313.jpg

Witam w skromnym warsztacie chibi. :3 A więc przejdźmy do rzeczy ;D

Przedstawię wam regulamik. ;3
Regulamin:
♥ Kiedy nie mam wystarczająco czasu, a długo nie wstawiam zamówienia to nie popędzać mnie.
♥ Kiedy piszę że jest zamknięte, to jest zamknięte nie prosić mnie o dodania kolejnego miejsca.
♥ Istnieje coś takiego jak KSK (paczajta się niżej v.v xD).
♥ Kolejka obejmuję pięć osób (więcej nie widzę).
♥ Coś Ci się nie podoba w chibi? Możesz to zgłosić do mnie, a ja ją poprawię.
♥ Pamiętajcie, że jak mi będziecie dziękować lub pisać swoje opinie, to dla mnie to jest sygnał żeby robić więcej chibi dla was.
♥ Przeczytałaś/eś regulamin? To super cieszę się :3
♥ Pod koniec zamówienia napisz magiczne słówko: Chibi (bądź jak wolisz Emiś :33)

Zamówisz ponad 5 chibi, dostajesz KSK (kartę stałego klienta). Co daje nam to całe KSK? A wieele ^-^
KSK daję nam:
♥ Możliwość zamawiania, kiedy kolejka jest zamknięta.
♥ Dwie chibi na raz.
♥ Większe wymagania.
♥ Możliwość dostania szybciej.

A o to macie formularz ;33
Formularz:
♥ Płeć:
♥ Twarz:
♥ Styl:
♥ Orientacyjnie ubranie:
♥ Specjalne wymagania: (tylko dla KSK)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Aktualnie jest otwarte

Kolejka:

Poprawy:

Zapraszam! :3

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (19-07-2014 o 13h21)

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#2 16-06-2014 o 16h53

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

To ja poproszę moją OC`kę, bo aż jestem ciekawa jak wyobrazi ją sobie ktoś inny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Formularz:
♥ Płeć: jak najbardziej kobitka xD
♥ Twarz: ma bardzo jasna cerę (broń Boże białą). Średniej wielkości piwne oczy. Przeważnie chytry uśmieszek na twarzy - co nieco gryzie się z jej "niewinnym" wyglądem różowowłosej dziewczynki. Brak jakichkolwiek znaków szczególnych na twarzy. (nwm czy napisałam wszystko co powinno tutaj być, czy na odwrót - za dużo .___.).
♥ Styl: jeśli chodzi o styl ubierania sie, preferuje sportowy. Niekiedy klasyk, ale to tylko na wazne spotkania.
♥ Orientacyjnie ubranie: proste ubranie. Nie wychyla się z kolorami innymi niż biały/czarny/granatowy/czerwony. Nie chadza w sukienkach. Zawsze, zawsze nosi kolczyk w kształcie krzyża w lewym uchu.
Nie będe zagłębiać się w szczegóły - liczę na jakis efektywny ciuch! xD

Jeśli mam za duże wymagania to...to napisz, bo nie wiem jak bardzo mogę sobie zaszaleć z opisywaniem jak ma to wyglądać, a wyszło mi chyba ponad normę.

CHIBI  !

Ostatnio zmieniony przez Steno (16-06-2014 o 16h53)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#3 16-06-2014 o 17h25

Miss'OK
Eminaria

Steno ~ Moje serce się raduję, że przynajmniej Ty chcesz coś ode mnie zamówić. :3 No i wybacz nie było kolczyka w kształcie krzyżyka, na lewe ucho.. :c
Proszę tu masz wersję sportową:

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23325.jpg

A tu masz wersję spotkaniową:

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23326.jpg

Wyobraziłam ją sobie jako.... Długowłosą dziewczynę z prostymi włosami x3

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#4 16-06-2014 o 17h35

Miss'Fuzja
Steno

OMG, ten pierwszy obrazek to dokładnie ona! Nawet grzywka w dobrą stronę xD Tylko oczy trochę nie teges, bo to to moje ma piwniaste, ale szare na razie mogą być. Brak kolczyka jakoś przezyję - chociaż ubolewam.
Co do wersji nr.2 - kokardki to kompletnie nie w jej stylu, ale strój jak najbardziej. Haha czy to są szpilki? O, biedna! Przecież ona się zabije na nich!

Lubię jak ktoś coś dla mnie robi, dlatego wpadam wszędzie tam gdzie uda mi się coś wyłudzić xD

Mogę jeszcze jednego? ;_____________; znowu OC`ka, chociaż tym razem chcę Ice`a xD (samych OC`ków mam przeszło 100u więc się bój).

♥ Płeć: facio xD
♥ Twarz: typowy playboy. Białe krótkie włosy. Taki wampiryczny jakiś. Zadziorny uśmieszek na facjacie.
♥ Styl: jak to on, nie ma konkretnego stylu, byle było wygodnie.
♥ Orientacyjnie ubranie: dlatego możesz zaszaleć z ubraniami. Nosi się we wszystkich kolorach (oprócz różowego oczywiście) - ubranie nie może być obcisłe. Takie hardcorowe - w końcu to żołnierz, który lubi sobie skoczyć w bok od czasu do czasu xD

Chiibiii.

Ostatnio zmieniony przez Steno (16-06-2014 o 17h37)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#5 16-06-2014 o 22h53

Miss'nieobczajona
Akuku188
Brakuje Ci postaci do RPG? Zgłoś się do mnie ;3 Na pewno podejmę decyzję :33
Miejsce: Moja nicość ♥

Ciekawie tu jest zamówię sobie jedną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

♥ Płeć: Kobietkę xD
♥ Twarz: Jasna cera (tylko nie biała), różowe oczy, niebieskie rozpuszczone/zawiązane w dwa kucyki bądź warkocze. Jeśli już będą rozpuszczone, mają być proste. Od prawego ramienia w dół ma tatuaże i też po prawej stronie kawałek brzucha. Może być taki nikczemny uśmieszek.
♥ Styl: Taak, letnio, na luziee :3
♥ Orientacyjnie ubranie: No jest sobie w staniku, w spodniach, w rękawiczkach i buciorach. Ma też naszyjnik w stylu amunicji do broni. Przeważnie chodzi w różowo/czarnych/złotych/niebieskich ubraniach.

Chibi :33

To ja czekam ;D

#6 16-06-2014 o 23h13

Miss'OK
Eminaria

Ohayo! :3 Mam dziś dla was porcję waszych Chibi.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ta dam xD

Steno ~ Nie wiem czy mi wyszedł Twój play boy. I najmocniej przepraszam za szare oczy, ale próbowałam znaleźć no i ich nie było.. :c

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23355.jpg

Akuku188 ~ Twoja była dość trudna, ale próbowałam zejść po takiej rozwalonej dziurze, czułam się jakbym miała paść. xD

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23356.jpg

Mam nadzieję że wasze Chibi, wam się podoba :3 A więc czekam na kolejne zamówienia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 18-06-2014 o 15h01

Miss'Fuzja
Steno

Hmf...jak tak na niego patrzę to taki niewinny się wydaje xD a to przecież diabelskie takie jest. Niee, jednak styl chibi nie pasuje do Ice`a.
W takim razie pójdziemy w drugą stronę. (W końcu wyjdzie na to, że zrobisz wszystkie moje OC xD). Tym razem chcę mojego rudzielca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Formularz:
♥ Płeć: kobitka pierwsza klasa.
♥ Twarz: jasna cera - jednak bez przesady. Grzywka na prawo. Oczy coś na pograniczu zieleni i pomarańczy. Pieprzyk nad wargą ewentualnie na lewym policzku (jeszcze się nie zdecydowałam gdzie konkretnie).
♥ Styl: z lekka zdzirowaty xD
♥ Orientacyjnie ubranie: im mniej zasłania tym lepiej. Nosi się we wszystkich kolorach. Uwielbiam ćwieki i siateczki. Zero czapek czy innych nakryć głowy. Trampki!

Chibs...

#8 19-06-2014 o 11h51

Miss'Żółtodziób
...

Ojej ja też cem! ;3
♥ Płeć Próbowałam przełamać się na płeć piękną, ale po kilku namyśleniach zostanę przy moim standardzie i przyzwyczajeniu czyli będzie to stu procentowy chłopczyk.
♥ Twarz Jakaś naburmuszona minka, czy też zła, ale tak żeby słodko wyglądało. Blady jak ściana, oczka czarne i blondasek. No i żeby jego kudły były długie, bo mam słabość do długowłosych facetów *.* Mogą być jakieś czarne mazidła na twarzy. To już według uznania.
♥ Styl Visual Key
♥ Orientacyjnie ubranie Jakaś biała kurtka, może być z czarnym futerkiem czy ćwiekami, a reszta czarne. Jak chcesz możesz mu coś w łapkę wsadzić niech się pomęczy chłopaczek jeden. :3
Emiśś :3

Pamiętam, że takiego samego zamawiałam u @Parmesan, ale jestem ciekawa jak ty go wykonasz.

#9 19-06-2014 o 12h26

Miss'OK
Eminaria

Witam ponownie :3 Mi się zdaję że mało osóbek chcę, moje chibi :c *smutno jej* Ale cieszy mnie to że chociażby ktoś tu wstąpił i zamawia ;D

Steno ~ Boże, Ty nawet nie wiesz jak ja się namęczyłam nad Twoją chibi! xD Pierwsze najgorsza była grzywka, bo nigdzie nie mogłam znaleźć na prawą stronę, więc za to Cię przepraszam. Oczy pomiędzy zielonym i pomarańczowym, też było mi ciężko zrobić.. x-x Więc dałam jej zielone (jak coś nie pasuję w tych oczach mogę zmienić na pomarańczowe). No i pieprzyk, niestety tego nigdzie nie było :c Więc Cię najmocniej przepraszam, za takie braki. Mam nadzieję że taka inna wersja jej Ci się podoba. :3

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23458.jpg

Minionka ~ Ooo, widzę nową twarzyczkę. ^-^ Moje serduszko się raduje. xD Nie wiem czy mi się udało zrobić według zamówienia. D: Ale mam nadzieje że Ci będzie pasowało. C:

//photo.missfashion.pl/pl/1/30/moy/23459.jpg

Czekam na kolejne zamówienia. ;33

#10 19-06-2014 o 12h34

Miss'nieobczajona
Akuku188
Brakuje Ci postaci do RPG? Zgłoś się do mnie ;3 Na pewno podejmę decyzję :33
Miejsce: Moja nicość ♥

Hah, jest piękna ♥ Wybacz że z takim opóźnieniem, odbieram zamówienie. :c Chcę jeszcze jedną :3

♥ Płeć: Kobitę :3
♥ Twarz: Jasna cera (nie biała!), dłuuugie niebieskie włosy i takiego samego koloru oczy, mają być średnie. Bez dodatków (no chyba że lekki makijaż to tak)
♥ Styl: Miku xD
♥ Orientacyjnie ubranie: To co ma Miku Hatsune ;33 Szara bluzka, czarno-niebieska spódniczka, słuchawki i mikrofon o danym kolorze. I reszta. :33

Od razu dziękuje za zrobienie Chibuśki :3

Emiśśka

#11 19-06-2014 o 15h05

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*
Miejsce: Sword Art Online x3

Hmm, mogłabym jedno chibi? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

♥ Płeć: Dziewczynkę :3
♥ Twarz: Jasna cera (tylko nie biała D: ), długie, falowane, blond włosy. Niebieskie oczy. Jakieś piegi po proszę. C: Oczy proszę żeby były takie średnie i uradowane. Minka żeby była słodka :3
♥ Styl: Luźny ;3
♥ Orientacyjnie ubranie: Krótka bluzka, z jakąś bluzą lub kurtką. Też zamiast bluzki może być sweter lub bluza. Spódniczkę poproszę ;3 Jakieś balerinki. No i mogą być przeróżne dodatki x3 A kolor.... Wybierz sobie oprócz, czarnego, białego, brązowego i szarego.

Czekam na ładniutką chibi.. :33

Ojej i bym zapomniała: Emiśśś

Ostatnio zmieniony przez Garadriella (19-06-2014 o 15h05)

#12 19-06-2014 o 18h07

Miss'Fuzja
Steno

Wyraz twarzy jest jak najbardziej rudziastej, ale -no właśnie- RUDZIASTEJ xD kurde, nie napisałam tego w opisie? O.o
haha czemu spodnie u tych chibików sa takie pampersiaste? xD biedactwa...
a zielone oczy są okej ^>^ brak pieprzyka też przeżyję.

#13 11-07-2014 o 15h33

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Witaj cukiereczku zamówię sobie jedną chibi jeśli można.
A więc:
Twarz:Jasna ,ale oczywiście nie biała.Włosy prościutkie,fioletowe.Oczy ciemny brąz usteczka jaśniutko różowe.
Styl:Gotycki.
Orientacyjne ubranie:Sukienka czarna,glany,czarna opaska z białą różą i czarna złożona gotycka parasol.
A i:
Emiśśś
Jest po prostu Śliczna o takie drobnostki się nie przejmuj.

Ostatnio zmieniony przez Żelkowa (16-07-2014 o 10h14)

#14 15-07-2014 o 16h19

Miss'OK
Eminaria

Ohayo! :3
Boże taka przerwa od wszystkiego masakra... Wybaczcie dziewczęta. :c Mam dziś jedną chibi, wieczorkiem pojawią się kolejne. ;*
Żelkowa ~ Było mi strasznie trudno zrobić, według formularzu. Parasolki nie było takiej gotyckiej, ale jakąś tam walnęłam. xD Sukienkę, sama zaprojektowałam gotycką. Ponieważ też nie było. ;_; Opaski z różą w ogóle nie było, co załamanie wielkie.. ;/ Mam nadzieję że się chociażby będzie podobać. ;s c:

//photo.missfashion.pl/pl/1/32/moy/25128.jpg

Resztę zrobię później... ;s

#15 17-07-2014 o 14h45

Miss'Żółtodziób
...

Zrób dla mnie, proszę, chibi Sherlocka...
Płeć: Facio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png
Twarz: Postaraj się jak najlepiej odtworzyć jego twarz, twarz Sherlocka...
Styl: Wielce Elegancki
Orientacyjne ubranie: Fioletowa koszula, czarne spodnie, czarne buty, może jakaś rozpięta czarna marynarka. I jak znajdziesz jeszcze jakiś Sherlockowy akcencik, to go uwzględnij /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Aha: Emiśśś

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (17-07-2014 o 14h52)

#16 19-07-2014 o 13h17

Miss'OK
Eminaria

Ohayo! ;3
Wybaczcie drogie Panienki że tak długo, za dużo na głowie mam. :c A więc tu są wasze kochaniutkie Chibi! :3

Akuku188 ~ Z Twoją chibi, miałam troszkę problem. Jedynie ta bluzka, według mnie rozwaliła całą chibi. Ale niestety musiałam tą bluzkę wziąć, bo tylko ona była podobna do bluzki Miku. c: Mam nadzieję że Ci się podoba. :>

//photo.missfashion.pl/pl/1/32/moy/25305.jpg

Garadriella ~ Twój formularz był najłatwiejszy ze wszystkich. ;D Dość szybko Twoją chibi zrobiłam i mam nadzieję że Ci się ona spodoba. ;3

//photo.missfashion.pl/pl/1/32/moy/25306.jpg

SherLocked ~ Z Twoim Sherlockiem, miałam taki problem że nie komentuje. Nie mogłam znaleźć tych włosów.. Więc dałam takie, mam nadzieję że przypadną Ci do gustu, bo według mnie najbardziej do niego pasowały. I w ogóle mam nadzieję że Ci się spodoba, Twoja chibi. :>

//photo.missfashion.pl/pl/1/32/moy/25307.jpg

Zapraszam! :3

#17 19-07-2014 o 17h37

Miss'Żółtodziób
...

Boożee, jaaakii sweeet! <3 Dziękujęę! ^U^ Do rzeczy: Z twarzy toto nie przypomina Sherlocka ani trochę. Ale nie żądam poprawki, gdyż ten ludzik to arogancki, zadufany w sobie elegancik. A czymże był Sherlock, jeśli nie tym? Właśnie dlatego to chibi to Sherlock na całej linii.
Teraz czas na tego, który obchodzi dziś trzydzieste ósme urodziny. Tak, chodzi o Benia.
Płeć: Facio /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Twarz: Taka sama jak Sherlockowa, tylko ma mieć krótkie, kasztanowe, falowane włosy i być roześmiany od ucha do ucha ^U^
Styl: Cóż, wielki elegant z niego...
Ubranka: Granatowy garnitur, biała koszula, ciemny krawat, czarne butki. W rączce szarozielona torba (miał taką w Polsce <3)

Emiśśś

Ostatnio zmieniony przez SherLocked (19-07-2014 o 20h20)

#18 22-07-2014 o 17h11

Miss'Żółtodziób
Kina89
...

Formularz:
♥ Płeć:Dziewczynka
♥ Twarz:Jasna, nie biała.Włosy proste,fioletowe.Oczy ciemny brąz. Usta leciutko różowe
♥ Styl:Gotycki.
♥ Orientacyjne ubranie:Sukienka czarna,glany,czarna opaska z białą różą i czarna złożona gotycka parasol.

#19 01-08-2014 o 14h18

Miss'Sensei
Żelkowa
Littlemooonster96

Witaj poprzednia chibi była piękna więc przybywam po drugą.
Twarz:Panda
Styl:Ma to być panda więc po proszę o styl Pandowy.
Orientacyjne ubranie przebranie pandy.
Z góryZ góry Diękuję!

#20 24-12-2014 o 14h25

Miss'Fuzja
Sadist
i put the romance into necromancer

To i ja zamówię /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Wyraz twarzy: Znudzony/Obojętny
Włosy: Długie, czarne
Styl: Taki XIX-wieczny

https://i.postimg.cc/vBBMJPGn/dark-tumblr-grave-Favim-com-6076161.jpg

#21 02-01-2015 o 11h35

Miss'wow
pikna3
Zapraszam na profil :)))

♥ Płeć: Zdecydowanie kobieta /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
♥ Twarz: Jakby się dało, to taką jak moja miss
♥ Styl: Słodko, i uroczo
♥ Orientacyjnie ubranie: Krótka różowa sukienka z delikatnymi bucikami, małą torebeczką i biżuterią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez pikna3 (02-01-2015 o 11h36)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1