Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 19-11-2014 o 14h35

Miss'Żółtodziób
...

Ileż to razy próbowałam już napisać coś na tym forum? Co? Z osiem? No, być może. Tak więc próba dziewiąta: założenie nowego wątku, by to podbić sobie samoocebę i już i tak za duże mniemanie o sobie.
Tak więc, mówiąc prościej i za razem ładniej, odświerzam starą galerię, odkurzam wszystko, mam po prostu stanowczo za dużo wolnego czasu, którego powinnam przeznaczyć na naukę, a zamiast tego, wplątuję się w tematy, które są stanowczo nieadekwatne do... Wszystkiego co ze mną związane.
Nie przedłużając, może podałabym chociaż garstkę prac? ;-;
Tak, lepiej tak ;-;
EXIT - moja pierwsza praca digitalowa, jaka mi się spodobała. Nie dobra, mój digit ssie, nie oszukujmy się ;-;
LICHO I DOLA - podczas, gdy mój tablet graficzny poszedł się przejść z drugiego piętra w dół, bo matryca mu poszła, rysowałam na zwykłym tablecie taty. Nigdy więcej c:
CLOWN - moje dwa ukochane clowny, Gamzee i LJ. Tak, szip jałoji jak nic.
CZERWONY KAPTUREK - to już jest rzecz w bardziej JÓCIOWATYM stylu.

Jak na razie dodam tyle, bo...
Bo komórka. Ona mnie nienawidzi i nie współpracuje. Ale cóż. Bywa c:

Ostatnio zmieniony przez JuriNeko (19-11-2014 o 14h36)

#2 26-11-2014 o 15h12

Miss'całkiem całkiem
Liska
"Coś, co się raz straciło, nigdy nie wraca."
Miejsce: Paris

Nya!
Podobają mi się Twoje nosy. Ej, serio. xD Rysujesz śliczne nosy. xD
Ja, zaliczająca się do typowych plastycznych beztalenci, Liska, podziwiam Twoje nosy. xD
Poza tym podobają mi się te postacie. ^.^

#3 02-12-2014 o 11h01

Miss'ujdzie
Miriku
...

Po prostu nie wierzę! Przez tyle czasu (od kiedy założyłaś wątek) Twoje prace skomentowała tylko jedna osoba! O_O
Osobiście, od włączenia pierwszej pracy byłam przez cały czas zachwycona! Także naprawdę zdziwił mnie brak komentarzy ._.
To teraz zabiorę się za ocenianie prac >D
Po pierwsze, bardzo podoba mi się Twoja kreska. Świetne twarze (nie tylko nosy xD). Strasznie podoba mi się jak rysujesz oczy *w* Pierwszy rysunek - świetny pomysł! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I nie mów, że Ci nie idą didżitale, bo moim zdaniem jest całkiem dobrze, tylko bym się przyczepiła do Licha i Doli. Wydaje mi się, że za dużo intensywnych kolorów i nie wyszło to tak klimatycznie jak reszta pracy ;p
W zasadzie nie ma się do czego więcej przyczepić, więc bardzo się nie rozpiszę x"D Mam nadzieję, że jeszcze coś wrzucisz :>

Dyskusja zamknięta

Strony : 1