Witam ^^ wiem zę przedstawiam się dość późno ale jak to mówią lepiej późno niż wcale ^^ Zwą mnie Nayuki lub Nayu jak kto woli, mój ulubiony kolor to niebieski .. choć czarny też nie jest zły. Interesuję się Japonią oraz Rosją, często też rysuję, tworzę komiks, a nawet pisze książkę. Może przeczytacie ją kiedyś
to by było na tyle o mnie :3 jakby się ktoś chciał coś o mnie więcej dowiedzieć to pytajcie śmiało
do napisania 
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1
#1 10-11-2014 o 12h30
#2 10-11-2014 o 13h38
naprawdę możesz napisać wiecej m.in.masz jakieś zwierzątko?
lubisz się uczyć? itp.
#3 10-11-2014 o 14h15
Cześć Nayu!
Mam do Ciebie kilka pytanek :
1. Twój ulubiony zwierzak?
2. Masz rodzeństwo?
3. Ulubiony piosenkarz/rka?
4. Ulubiona książka?
5. Ulubiony film?
6. Książka vs film? 
#4 11-11-2014 o 00h48
No to odpowiadam na pytania ^^ 1. moje ulubione zwierze to koń, kiedyś jeździłam konno ale przestałam przez brak wolnego czasu.. uwielbiam też psy i mam jednego w domu
2. na szczęście jestem jedynaczką ^^. 3.Nie mam ulubionego piosenkarza ale mam ulubiony zespół a mianowicie Sabaton ^^4. Z ulubioną książką będzie ciężko z racji, że jest wiele takich, które są dla mnie ważne ale chyba najbardziej lubię "Godzinę pąsowej róży" :3 5. Moim ulubionym filmem jest "Dyktator". A i oczywiście "Strażnicy marzeń" :3 6. A jeśli chodzi o to co lepsze: książka czy film oczywiście wybiorę książkę. Jako miłośnik literatury nie przeżyłabym dnia bez czytania ^^ Magda969 owszem lubię się uczyć ale jedynie języków. Dlatego też studiuję język rosyjski ^^
#5 12-11-2014 o 19h21
Miło Cię poznać.
Bardzo proszę, napisz coś więcej o sobie (np.o czym piszesz książki?, co rysujesz?)
#6 12-11-2014 o 20h02
droga Adainee piszę głównie paranormalne romanse ale i również fantastykę ^^ rysuję komiks o aniołach i demonach w stylu mangowym, ale też zdarza mi się rysować realistyczne portrety choć rzadko ^^
#7 12-11-2014 o 20h09
nayuki12 napisał
droga Adainee piszę głównie paranormalne romanse ale i również fantastykę ^^ rysuję komiks o aniołach i demonach w stylu mangowym, ale też zdarza mi się rysować realistyczne portrety choć rzadko ^^
Aha, to masz bardzo ciekawe zainteresowania.
Fajnie, że masz hobby.Przepraszam ale masz swoje pociechy?

Jeżeli chcesz to odpowiedz. Chętnie porozmawiam z drugą mamą.
#8 13-11-2014 o 21h42
Adainee nie nie mam ^^ ale jeszcze jestem mloda i mam czas 
Strony : 1