Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1

#1 10-11-2014 o 12h30

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

Witam ^^ wiem zę przedstawiam się dość późno ale jak to mówią lepiej późno niż wcale ^^ Zwą mnie Nayuki lub Nayu jak kto woli, mój ulubiony kolor to niebieski .. choć czarny też nie jest zły. Interesuję się Japonią oraz Rosją, często też rysuję, tworzę komiks, a nawet pisze książkę. Może przeczytacie ją kiedyś  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

to by było na tyle o mnie :3 jakby się ktoś chciał coś o mnie więcej dowiedzieć to pytajcie śmiało  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif  do napisania  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

#2 10-11-2014 o 13h38

Miss'nieobczajona
...

naprawdę możesz napisać wiecej m.in.masz jakieś zwierzątko?
lubisz się uczyć?     itp.

#3 10-11-2014 o 14h15

Miss'ok
...

Cześć Nayu!  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam do Ciebie kilka pytanek :
1. Twój ulubiony zwierzak?
2. Masz rodzeństwo?
3. Ulubiony piosenkarz/rka?
4. Ulubiona książka?
5. Ulubiony film?
6. Książka vs film?   /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

#4 11-11-2014 o 00h48

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

No to odpowiadam na pytania ^^ 1. moje ulubione zwierze to koń, kiedyś jeździłam konno ale przestałam przez brak wolnego czasu.. uwielbiam też psy i mam jednego w domu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png 2. na szczęście jestem jedynaczką ^^. 3.Nie mam ulubionego piosenkarza ale mam ulubiony zespół a mianowicie Sabaton ^^4. Z ulubioną książką będzie ciężko z racji, że jest wiele takich, które są dla mnie ważne ale chyba najbardziej lubię "Godzinę pąsowej róży"  :3 5. Moim ulubionym filmem jest "Dyktator". A i oczywiście "Strażnicy marzeń" :3 6. A jeśli chodzi o to co lepsze: książka czy film oczywiście wybiorę książkę. Jako miłośnik literatury nie przeżyłabym dnia bez czytania ^^ Magda969 owszem lubię się uczyć ale jedynie języków. Dlatego też studiuję język rosyjski ^^

#5 12-11-2014 o 19h21

Miss'Żółtodziób
...

Miło Cię poznać.
Bardzo proszę, napisz coś więcej o sobie (np.o czym piszesz książki?, co rysujesz?)

#6 12-11-2014 o 20h02

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

droga Adainee piszę głównie paranormalne romanse ale i również fantastykę ^^ rysuję komiks o aniołach i demonach w stylu mangowym, ale też zdarza mi się rysować realistyczne portrety choć rzadko ^^

#7 12-11-2014 o 20h09

Miss'Żółtodziób
...

nayuki12 napisał

droga Adainee piszę głównie paranormalne romanse ale i również fantastykę ^^ rysuję komiks o aniołach i demonach w stylu mangowym, ale też zdarza mi się rysować realistyczne portrety choć rzadko ^^

Aha, to masz bardzo ciekawe zainteresowania. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Fajnie, że masz hobby.
Przepraszam ale masz swoje pociechy? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeżeli chcesz to odpowiedz. Chętnie porozmawiam z drugą mamą. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#8 13-11-2014 o 21h42

Miss'Żółtodziób
nayuki12
...

Adainee nie nie mam ^^ ale jeszcze jestem mloda i mam czas /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1